Απάντηση: Re: Επιστολή - απάντηση σε έναν φίλο μου
Ηλία, αν και δεν έχει κανένα νόημα αφού είμαστε εντελώς εκτός "κλίματος", σου λέω οτι προσωπικά είμαι μαζί σου με 1000;
Ο ψεκασμός, Κώστα, ΕΠΡΕΠΕ να γίνει με χειρουργική ακρίβεια (και κατάλληλες δόσεις) στα άπειρα σημεία της χώρας που ευδοκιμούσαν ακρίδες.
Αυτό έπρεπε να γίνει μέχρι το τέλος του 2009 από εμάς τους ίδιους.. Δυστυχώς δεν έγινε.
Φταίει η άρρωστη ελληνική δημοκρατία της μεταπολίτευσης που τα πάντα είναι μία φάρσα. Από το τι σημαίνει επιχειρηματίας και συνδικαλισμός μέχρι το πανεπιστημιακό άσυλο και το τι σημαίνει προοδευτικός (και σίγουρα ΔΕΝ είναι ο αράζων στην πλατεία Εξαρχείων πίνοντας φραπόγαλα).
Τώρα θα γίνει ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ σε μεγάλες δόσεις από δυτική αεροπορία και όποιος αντέξει – άντεξε.
Προσωπικά είμαι και ΣΦΟΔΡΑ αντίθετος της άποψης ότι για την κατάντια της χώρας φταίει η κλοπή των «μεγάλων» -δηλαδή τζάκια – τράπεζες – υπουργοί κ.λ.π – (όχι ότι δεν κλέβουν αλλά δεν είναι κάτι απορίας άξιο) . Είναι το μεγαλύτερο ΑΛΛΟΘΙ για να μην αλλάξει στη συμπεριφορά του ΤΙΠΟΤΑ ο μικρός (εμείς δηλαδή).
Λυπάμαι ειλικρινά για τη χώρα αν περιμένει να σωθεί όταν επιστρέψει τα κλεμμένα ο Εφραίμ , η Siemens , o Ρουσσόπουλος , ο Βουλγαράκης , ο Μαντέλης κλπ.
Και για όποιον θέλει και μια απόδειξη ότι η χώρα κλάπηκε από τους μικρούς (και πολλούς) μπορώ να του δώσω .
Πουθενά στον πλανήτη που υπάρχει διαφθορά στη εξουσία (Βαλκάνια - Μεξικό – Λατινική Αμερική – Ασία – Ρωσία κλπ. ) δεν ακριβαίνει ο καφές και το εμφιαλωμένο στο καφενείο του χωριού.
Όσα και να κλέψει ο Αμπράμοβιτς (και αγοράσει γιώτ 200 μέτρα και την Τσέλσυ) ΔΕΝ ακριβαίνει το μπουκάλι νερό στο χωριό του στη Σιβηρία. Δεν καθορίζουν τους κανόνες προσφοράς – ζήτησης της αγοράς οι (πολύ λίγοι) ισχυροί που κλέβουν.
Οι κανόνες της αγοράς καθορίζονται από την μάζα . Και όταν η μάζα έχει πρόσβαση στο εύκολο χρήμα (Δημόσιο – επιδοτήσεις – παραυγεία – παραπαιδεία – ψεύτικες συντάξεις – κλπ κλπ κλπ. ) τότε γίνεται της ..Ελλάδας.
Ηλία, αν και δεν έχει κανένα νόημα αφού είμαστε εντελώς εκτός "κλίματος", σου λέω οτι προσωπικά είμαι μαζί σου με 1000;