Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Μάνο άσε την ηρεμία και πάρε σκυλάκι και άρχισε τις βόλτες στη παραλία Ακριβώς κάτω από σπίτι σου γίνεται χαμός με τις κυρίες με τα σκυλάκια
Κατέβα κάποιο πρωινό κατά τις 10 και θα πάρεις αμέσως σκυλάκι

Μάνο άσε την ηρεμία και πάρε σκυλάκι και άρχισε τις βόλτες στη παραλία Ακριβώς κάτω από σπίτι σου γίνεται χαμός με τις κυρίες με τα σκυλάκια
Κατέβα κάποιο πρωινό κατά τις 10 και θα πάρεις αμέσως σκυλάκι

Α γειά σου!!!!!!!!!!!!!! Και η συνέχεια .........................

View attachment 140129

Α γειά σου!!!!!!!!!!!!!! Και η συνέχεια .........................

View attachment 140129

Ξερεις οτι μολις ξεκινουν να κανουν ερωτα (οι sapiens) ... ο κακομοιρουλης νομιζει οτι θα τον διωξουν.
Γιατι παλιοτερα (στην φυση) οταν ο alpha male τα εβρισκε με την alpha female ... ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ.
Και τρεμει μην χασει τα χαδια και την καλομεταχειρηση.

Aυτη η ρατσα ΔΕΝ ειναι για εδω (οπως και τα Χασκυ, δεν ειναι για εδω).
Υποφερουν ...

Eαν θες να μου συστησεις καποια ρατσα > η, τον Ελληνικο Ιχνηλατη ...

ixnilatis.jpg

η το Κοκονι :love: .... https://www.pets4homes.co.uk/images...a-gorgeous-small-kokoni-dog-5797a87e45dca.jpg

kokoni.jpg

Μερικες χιλιαδες χρονια εν Ελλαδι (και οι δυο ρατσες). Δυστυχως ... ειναι κατι παραπανω
απο υπερκινητικα (ιδιως ο πρωτος). Υπαρχει και ο Ελληνικος Ποιμενικος αλλα θα πρεπει
να ειμαι διεστραμμενος βαλω εναν τετοιο γιγαντα ... σε διαμερισμα (εστω, με μπαλκονι).

Κοκονι άφοβα. Είναι το σκυλάκι της μητέρας μου (χαρακτηριστικά τελοσπαντων, γιατί δεν υπάρχει καθαρόαιμη ράτσα). Ανθεκτικός, βολικός, πανεξυπνος, φιλικός. Οικονομικος λόγω μεγέθους, μέχρι 8-9 κιλά να φτάνει. Μια χαρά για διαμέρισμα. Και τον έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι κοπελες στο δρόμο...

Οι αρχαίοι ημών τους είχαν και τους δυο. Ο μικρός ξυπνούσε και έδινε το σύνθημα, και ο μεγάλος ορμουσε.

Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Απο την γκλαμουρια ... πεσαμε στην καθημερινοτητα ?

Μεγαλες βουτιες κανεις .... :laugh: .... great diving skills :worshippy:

Οχι στην καθημερινοτητα
στο λαικο μας αισθημα ....
τι σχεση εχω εγω και η Ποπη τωρα με τα γκριφον τα τσιχουαχουα και τα πεκινουα
:BDGBGDB55: