Όπως τα λένε οι 2 φίλοι πιο πάνω.
Αν ο φίλος Αλεκαν γνωρίζει κάτι για συνθήκες γαλέρας ή κάτι αντίστοιχο, ας το καταθέσει.
Αν ο φίλος Αλεκαν γνωρίζει κάτι για συνθήκες γαλέρας ή κάτι αντίστοιχο, ας το καταθέσει.
Εγώ που τις είδα από κοντά μου φενονται μια χαρά για την τιμή τους...Οι ταμπακιερες που εχει σετ 3 μαζι πως σας φαίνονται ?
Ο αλοιφαδορος αυτός δεν είναι για σοβαρή δουλειά ίσως να απλώσεις κανένα κερί κτλ.Λίγα πράγματα στο επόμενο φυλλάδιο. Πιο ενδιαφέρον - για μένα - ο αλοιφαδόρος που δεν έχω.
Εργαλεία κήπου και αναλώσιμα, και κάποια κουτιά αποθήκευσης που μπορεί να βολεύουν για το εργαστήριο
View attachment 197331
View attachment 197332
View attachment 197334
View attachment 197335
View attachment 197333
![]()
Δυστυχως φίλε μου όλοι αυτοί οι τυπου κατσαρόλας όπως λέγονται δεν κάνουν δουλειά.Δηλαδή, για κανένα θολωμένο φανάρι, που το θέλω κυρίως, δεν θα κάνει δουλειά;
Αν αυτός δεν λέει, υπάρχουν και φτηνότεροι παρόμοιοι στο σκρούτζ
Δεν έχω ιδέα ποιες θεωρούνται "σοβαρές" δουλειές στους αλοιφαδόρους και ποιες ελαφριές.
Είναι προτιμότεροι αυτοί που είναι σε στιλ γωνιακού τροχού ;
Φανάρι θέλει μικρό pad αλλά είναι διαδικασία πολυ δύσκολη αν θες να κρατήσει το αποτέλεσμα δηλαδή και βερνίκι στο τέλος. Γενικά σε στυλ γωνιακού τροχού γίνεται δουλειά για διόρθωση αλλά θέλει αρκετά λεφτά για έξτρα και πολυ ψάξιμο και οι επαγγελματίες και σοβαροί χομπίστες θέλουν 2+ μεγέθη αλοιφαδορου και μερικοί και περιστροφικό.Δηλαδή, για κανένα θολωμένο φανάρι, που το θέλω κυρίως, δεν θα κάνει δουλειά;
Αν αυτός δεν λέει, υπάρχουν και φτηνότεροι παρόμοιοι στο σκρούτζ
Δεν έχω ιδέα ποιες θεωρούνται "σοβαρές" δουλειές στους αλοιφαδόρους και ποιες ελαφριές.
Είναι προτιμότεροι αυτοί που είναι σε στιλ γωνιακού τροχού ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.