Πως ξεχωριζουμε τις γενιες των eneloop; εχω καπου δυο 4αδες αλλα πρεπει να ειναι απο τις πρωτες γενιες.
Εχω δουλεψει δυο 4αδες ΑΑ ενελοοπ απο το 2006 καινδωθε σε φωτογραφικη και ειναινοπως τα λετε, αξιοπιστες και δυνατες. Αντιστοιχα ΑΑΑ σε τηλεφωνο και τηλεκατευθηνιμενο. Απλα τωρα ψοφησανε και δεν θελω να δωσω 10-15 ευρο, ποσο κανουν δεν γνωριζω.
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Koστιζει περιπου 9 ευρω η τετραδα ΑΑ. Συν 4 ευρω τα μεταφορικα. Το συγκεκριμενο site τροφοδοτει ολη την Ευρωπη στις καλυτερες τιμες. Παρα πολυ αξιοπιστο και παντα πουλα τελευταιας γενιας μπαταριες.
http://eu.nkon.nl/rechargeable/aa-size.html
Απο θορυβους και κραδασμους πως σου φαινεται?Το δοκίμασα σήμερα παίδες . Δεν το ζορισα να δω όρια .
Ναι εχει πλαστικό καπάκι για τις ταχύτητες . Κατα τα αλλα όλος ο σκελετός ειναι απο μέταλλο , χυτο ή μη .
Το τσοκ ειναι σφηνωτό στον άξονα , η διαβαθμηση του βυθισματος ειναι με αυτοκόλλητο πανω στον κορμό και το δικό μου έχανε ενα χιλιοστό το οποίο διορθωσα με μια ροδελιτσα εύκολα . Εχανε και η μέτρηση των μοιρών του τραπεζιού του το οποίο διορθωσα και αυτό .
Περίληψη , για μέτριας απαίτησης εργασία ειναι VFM κατα πολυ στα 40 ευρώ .
τι διαφορα εχουν οι πρασινες απο τις κοκκινες επαναφορτιζομενες μπαταριες tronic ;
Απο θορυβους και κραδασμους πως σου φαινεται?
Έχουν διαφορετικού τύπου χημεία. Οι Πράσινες είναι LSD (Low Self Discharge - Χαμηλής Αυτοαποφόρτισης) κάτι αντίστοιχο με τις Eneloop δηλαδή ενώ οι κόκκινες είναι απλού τύπου.
Στην τιμή αυτή μάπα δεν τις λες, απλά τις παίρνεις και όσο αντέξουν. Κάποιοι έχουν κάνει παράπονα ότι τους κρέμασαν μετά από κάποιες φορτίσεις εμένα πάντως μια χαρά παίζουν και στο τηλέφωνο κιόλας που τις έχεις ζορίζει σε φόρτισε ξεφόρτισε έχω βάλει κόκκινες.
Μπορεί να μην είναι Eneloop αλλά είναι στο 1/4 τις τιμής και τουλάχιστον η χωρητικότητα τους είναι πραγματική.
μαλιστα ,ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.