Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πως ξεχωριζουμε τις γενιες των eneloop; εχω καπου δυο 4αδες αλλα πρεπει να ειναι απο τις πρωτες γενιες.

Εχω δουλεψει δυο 4αδες ΑΑ ενελοοπ απο το 2006 καινδωθε σε φωτογραφικη και ειναινοπως τα λετε, αξιοπιστες και δυνατες. Αντιστοιχα ΑΑΑ σε τηλεφωνο και τηλεκατευθηνιμενο. Απλα τωρα ψοφησανε και δεν θελω να δωσω 10-15 ευρο, ποσο κανουν δεν γνωριζω.

Πως ξεχωριζουμε τις γενιες των eneloop; εχω καπου δυο 4αδες αλλα πρεπει να ειναι απο τις πρωτες γενιες.

AllEneloops2005-14.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχω δουλεψει δυο 4αδες ΑΑ ενελοοπ απο το 2006 καινδωθε σε φωτογραφικη και ειναινοπως τα λετε, αξιοπιστες και δυνατες. Αντιστοιχα ΑΑΑ σε τηλεφωνο και τηλεκατευθηνιμενο. Απλα τωρα ψοφησανε και δεν θελω να δωσω 10-15 ευρο, ποσο κανουν δεν γνωριζω.

Koστιζει περιπου 9 ευρω η τετραδα ΑΑ. Συν 4 ευρω τα μεταφορικα. Το συγκεκριμενο site τροφοδοτει ολη την Ευρωπη στις καλυτερες τιμες. Παρα πολυ αξιοπιστο και παντα πουλα τελευταιας γενιας μπαταριες.
http://eu.nkon.nl/rechargeable/aa-size.html

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

AllEneloops2005-14.jpg

Koστιζει περιπου 9 ευρω η τετραδα ΑΑ. Συν 4 ευρω τα μεταφορικα. Το συγκεκριμενο site τροφοδοτει ολη την Ευρωπη στις καλυτερες τιμες. Παρα πολυ αξιοπιστο και παντα πουλα τελευταιας γενιας μπαταριες.
http://eu.nkon.nl/rechargeable/aa-size.html

Είσαι όμως φίλε Χιώτη μέσα σε όλα!!!!!!! Κινητή εγκυκλοπαίδεια :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

[/COLOR]

http://eu.nkon.nl/rechargeable/aa-size.html[/QUOTE]
Σαν να μου λες να αφησω κατα μερος της του lidl και να παρω επωνυμες...

ΥΣ. Οι ενελοοπ στα ασυρματα ειναι πρωτης γενιας και προερχονται απο χρηση σε τηλεκατευθηνομενο.
Της φωτογραφικης ειναι 3ης γενιας και εχουν πεσει εξισου σε αποδοση, αλλα δεν ψοφησαν οπως οι πρωτες.

Επειδή έχω αγοράσει eneloop από το εξωτερικό αλλά και από το e-shop, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους σκοπεύουν να αγοράσουν από το τελευταίο ότι μου έχει τύχει να παραγγείλω συγκεκριμένες της Panasonic και να μου παραδώσουν της Sanyo με άλλες προδιαγραφές και φυσικά άλλο τύπο. Μετά από διαμαρτυρίες, μου παρέδωσαν καλλίτερες από αυτές που είχα παραγγείλει, στην ίδια τιμή.

Πηρα σημερα δυο τετραδες απο το lidl. Ο χρονος θα δειξει...
Επισης πηρα και το φυλλαδιο και εχει μεσα προγραμματιστες κηπου, ( κυριακο...) λαστιχα και συναφη τσιμπραγκαλα για κηπο.

Σε 2 μήνες γίνεται 2 χρονών και έπειτα από τους μήνες σκληρής δουλειάς που τράβηξε καιρός να του δώσω λίγη δημοσιότητα.

Η φωτό είναι από σημερινό γκρέμισμα και κατόπιν στήσιμο νέου ντουβαριού για στήριξη γκαραζόπορτας (κατασκευή σε συνεργασία με το υπόλοιπο σόι).
Μετά από συνεχόμενη χρήση σκαψίματος γύρω στα 40 λεπτά δεν κατάλαβε τίποτα...
Τι πέτρες, τι βράχοι, το εργαλείο δεν καταλαβαίνει Χριστό!!!

Παιδια, αν τα αγαπας τα εργαλεια σε ανταμειβουν.. εγω αυτο ξερω.. αν δεν τους φερεσαι καλα, επομενο ειναι να μη δουλευουν , να χαλανε κλπ..

Το δοκίμασα σήμερα παίδες . Δεν το ζορισα να δω όρια .
Ναι εχει πλαστικό καπάκι για τις ταχύτητες . Κατα τα αλλα όλος ο σκελετός ειναι απο μέταλλο , χυτο ή μη .
Το τσοκ ειναι σφηνωτό στον άξονα , η διαβαθμηση του βυθισματος ειναι με αυτοκόλλητο πανω στον κορμό και το δικό μου έχανε ενα χιλιοστό το οποίο διορθωσα με μια ροδελιτσα εύκολα . Εχανε και η μέτρηση των μοιρών του τραπεζιού του το οποίο διορθωσα και αυτό .
Περίληψη , για μέτριας απαίτησης εργασία ειναι VFM κατα πολυ στα 40 ευρώ .
Απο θορυβους και κραδασμους πως σου φαινεται?

τι διαφορα εχουν οι πρασινες απο τις κοκκινες επαναφορτιζομενες μπαταριες tronic ;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τι διαφορα εχουν οι πρασινες απο τις κοκκινες επαναφορτιζομενες μπαταριες tronic ;

Έχουν διαφορετικού τύπου χημεία. Οι Πράσινες είναι LSD (Low Self Discharge - Χαμηλής Αυτοαποφόρτισης) κάτι αντίστοιχο με τις Eneloop δηλαδή ενώ οι κόκκινες είναι απλού τύπου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχουν διαφορετικού τύπου χημεία. Οι Πράσινες είναι LSD (Low Self Discharge - Χαμηλής Αυτοαποφόρτισης) κάτι αντίστοιχο με τις Eneloop δηλαδή ενώ οι κόκκινες είναι απλού τύπου.

ευχαριστω φιλε θαναση ! δηλαδι μαπα οι κοκκινες ;;

Στην τιμή αυτή μάπα δεν τις λες, απλά τις παίρνεις και όσο αντέξουν. Κάποιοι έχουν κάνει παράπονα ότι τους κρέμασαν μετά από κάποιες φορτίσεις εμένα πάντως μια χαρά παίζουν και στο τηλέφωνο κιόλας που τις έχεις ζορίζει σε φόρτισε ξεφόρτισε έχω βάλει κόκκινες.

Μπορεί να μην είναι Eneloop αλλά είναι στο 1/4 τις τιμής και τουλάχιστον η χωρητικότητα τους είναι πραγματική.

Στην τιμή αυτή μάπα δεν τις λες, απλά τις παίρνεις και όσο αντέξουν. Κάποιοι έχουν κάνει παράπονα ότι τους κρέμασαν μετά από κάποιες φορτίσεις εμένα πάντως μια χαρά παίζουν και στο τηλέφωνο κιόλας που τις έχεις ζορίζει σε φόρτισε ξεφόρτισε έχω βάλει κόκκινες.

Μπορεί να μην είναι Eneloop αλλά είναι στο 1/4 τις τιμής και τουλάχιστον η χωρητικότητα τους είναι πραγματική.

μαλιστα ,ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες !