Lyngas
AVClub Addicted Member
Παντως εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο το μικροτερο PABSW 10.8 B2 γιαυτο και το σκεφτομαι να παρω το 18V σαν βασικο και να κρατησω το 10V σαν εναλακτικη/καβατζα.

Αν τα φτιάχνει η einhel και δεν έχουν μπαταρίες λιθίου, οι μπαταρίες δεν θα κρατήσουν τα αναμενόμενα. Είχα αγοράσει παλιά ένα einhel από πράκτικερ, με 2 μπαταρίες (όχι λιθίου), και ήταν και οι δύο ψιλό-νεκρές.
Παντως εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο το μικροτερο PABSW 10.8 B2 γιαυτο και το σκεφτομαι να παρω το 18V σαν βασικο και να κρατησω το 10V σαν εναλακτικη/καβατζα.
![]()
Μητσο το 10 βολτο ποσα Νm βγαζει ?
Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς το πήρα, σίγουρα το έχω πάνω απο χρόνο, και το έχω κατα-ευχαριστηθεί. Για δουλειές σπιτιού, βιδώματα-ξεβιδώματα-μονταρίσματα είναι ταμάμ.. :a0210:
Μπαμπη και η μπαταρια ψιλοκραταει ε..? δεν μπορω να συγκρινω γιατι δεν εχω δευτερο.. τωρα λεω να παρω το 18βολτο..
20 Nm έιναι...
Η μπαταρία μια χαρά πάει, ποτέ δεν μ´ έχει αφήσει στη μέση, δεν μου έτυχε κιόλας, ποτέ δεν χρειάστηκε να δουλέψει συνεχώς για ώρες.
Παλμικο 20nm δεν ειναι λιγο ρε παιδια?
Παλμικο 20nm δεν ειναι λιγο ρε παιδια?
20 Nm έιναι...
Η μπαταρία μια χαρά πάει, ποτέ δεν μ´ έχει αφήσει στη μέση, δεν μου έτυχε κιόλας, ποτέ δεν χρειάστηκε να δουλέψει συνεχώς για ώρες.
Λογικα θα παιρνει ανταπτορα για τρυπανια.
Nαι το 18βολτο ειναι παλμικο. Το δεκαβολτο ειναι απλο δραπανακι.
Οπως λεει και ο Μπαμπης παραπανω, το παλμικο ειναι ισχυρο και θελει προσοχη.
Οχι μονο προσοχη σε αυτο που βιδωνεις αλλα και μη σου γυρισει και το χερι καθως βιδωνεις.
Yπαρχουν και τρυπανια με εξαγωνη βαση.
![]()
Δεν ειναι παλμικο. Δραπανοκατσαβιδο απλο ειναι. Μη βλεπεις που εχει εξαγωνο τσοκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.