Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παντως εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο το μικροτερο PABSW 10.8 B2 γιαυτο και το σκεφτομαι να παρω το 18V σαν βασικο και να κρατησω το 10V σαν εναλακτικη/καβατζα.

parkside-akku-bohrschrauber-pabsw-10-8-b2-gruen-rot--3.jpg

Αν τα φτιάχνει η einhel και δεν έχουν μπαταρίες λιθίου, οι μπαταρίες δεν θα κρατήσουν τα αναμενόμενα. Είχα αγοράσει παλιά ένα einhel από πράκτικερ, με 2 μπαταρίες (όχι λιθίου), και ήταν και οι δύο ψιλό-νεκρές.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Θα το κοιταξω

Αν τα φτιάχνει η einhel και δεν έχουν μπαταρίες λιθίου, οι μπαταρίες δεν θα κρατήσουν τα αναμενόμενα. Είχα αγοράσει παλιά ένα einhel από πράκτικερ, με 2 μπαταρίες (όχι λιθίου), και ήταν και οι δύο ψιλό-νεκρές.

Grizzly Tools GmbH & Co. KG
Stockstädter Straße 20
63762 Großostheim, 27.03.2015
Germany

Παντως εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο το μικροτερο PABSW 10.8 B2 γιαυτο και το σκεφτομαι να παρω το 18V σαν βασικο και να κρατησω το 10V σαν εναλακτικη/καβατζα.

parkside-akku-bohrschrauber-pabsw-10-8-b2-gruen-rot--3.jpg

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς το πήρα, σίγουρα το έχω πάνω απο χρόνο, και το έχω κατα-ευχαριστηθεί. Για δουλειές σπιτιού, βιδώματα-ξεβιδώματα-μονταρίσματα είναι ταμάμ.. :a0210:

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μητσο το 10 βολτο ποσα Νm βγαζει ?

Στο Manual δε γραφει.. στο youtube στην περιγραφη γραφει 20 Nm ..

https://www.youtube.com/watch?v=yLr2uOxZNwY

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς το πήρα, σίγουρα το έχω πάνω απο χρόνο, και το έχω κατα-ευχαριστηθεί. Για δουλειές σπιτιού, βιδώματα-ξεβιδώματα-μονταρίσματα είναι ταμάμ.. :a0210:

Μπαμπη και η μπαταρια ψιλοκραταει ε..? δεν μπορω να συγκρινω γιατι δεν εχω δευτερο..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπαμπη και η μπαταρια ψιλοκραταει ε..? δεν μπορω να συγκρινω γιατι δεν εχω δευτερο.. τωρα λεω να παρω το 18βολτο..

20 Nm έιναι...
Η μπαταρία μια χαρά πάει, ποτέ δεν μ´ έχει αφήσει στη μέση, δεν μου έτυχε κιόλας, ποτέ δεν χρειάστηκε να δουλέψει συνεχώς για ώρες.

20 Nm έιναι...
Η μπαταρία μια χαρά πάει, ποτέ δεν μ´ έχει αφήσει στη μέση, δεν μου έτυχε κιόλας, ποτέ δεν χρειάστηκε να δουλέψει συνεχώς για ώρες.

Παλμικο 20nm δεν ειναι λιγο ρε παιδια?

Παλμικο 20nm δεν ειναι λιγο ρε παιδια?

Για το σπίτι καλά είναι... Τι το θές το μπουλονόκλειδο, έπιπλα του ΙΚΕΑ μοντάρεις... :flipout:

Ρε συ Μιχαλη, το 18βολτο ( PDSSA 18 A1) που εχει στο λιντλ μεθαυριο λεει 180Nm.. σε σχεση με το 10βολτο αρα θα ειναι θηριακι ε..?

20 Nm έιναι...

..και μενα δε μ'εχει αφησει ποτε στη μεση.. και μπορω να πω οτι το δουλευω αρκετα (2-3 ωρες) .. αλλα οχι σερι.

Τα 180 Nm θέλουν πολύ προσοχή, αν δεν προσέξεις πολύ κι αν δεν έχεις "μαλακό" δαλχτυλο, μπορεί αντί για καλό να κάνεις ζημιά. Εκτός αν κάνεις σιδεροκατασκευές και βιδώνεις μπουλόνια.

Nαι το 18βολτο ειναι παλμικο. Το δεκαβολτο ειναι απλο δραπανακι.
Οπως λεει και ο Μπαμπης παραπανω, το παλμικο ειναι ισχυρο και θελει προσοχη.
Οχι μονο προσοχη σε αυτο που βιδωνεις αλλα και μη σου γυρισει και το χερι καθως βιδωνεις.

Τελικά ξεγελά ο τίτλος Kρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας PDSSA 18 A1
Απλά βιδώνει/ξεβιδώνει.
Από ότι κατάλαβα δεν κάνει ΚΑΙ τρύπες όπως το PABSW 10.8 B2 που λέτε παραπάνω.
Σίγουρα όμως είναι πιο δυνατό.

Έχει κάνει κανένας ορεξάτος κανάλι στο youtube με παρουσιάσεις των λινλοεργαλείων;
πχ https://www.youtube.com/watch?v=kB0jBEhCNXg&list=PLNY7XJZ1TtGwY6PuLpdjnnDIHno6WsIP7
37 βιντεο εχει αλλά είναι γμτ στα γαλλικά.

Nαι το 18βολτο ειναι παλμικο. Το δεκαβολτο ειναι απλο δραπανακι.
Οπως λεει και ο Μπαμπης παραπανω, το παλμικο ειναι ισχυρο και θελει προσοχη.
Οχι μονο προσοχη σε αυτο που βιδωνεις αλλα και μη σου γυρισει και το χερι καθως βιδωνεις.

Σου έχει γυρίσει το χέρι με παλμικό Μιχάλη ?

Δεν ειναι παλμικο. Δραπανοκατσαβιδο απλο ειναι. Μη βλεπεις που εχει εξαγωνο τσοκ.

Τώρα που το είδα καλύτερα (από το tablet και όχι από το κινητό άνευ βίντεο) έχεις δίκαιο είναι δρπανοκατσαβιδο.

Τώρα γύρισα σπίτι εννοώ..