Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω αν στο επομενο bazaar εχει κατι που θελω στη μιση τιμη, στηνομαι και απο τις 7. Φορτισμενο κινητο. Μουσικουλα, σερφαρισμα και σας κανω και live ανασκοπιση με τα πραγματα.

Σου ευχομαι να μην τυχεις της δικης μου μεταχειρισης, και να ειμαι μοναδικη περιπτωση.

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με ενα κρουστικο δραπανο.
αρχες νοεμβρη εστειλα την απόδειξη και μου έστειλαν αλλο πριν μια εβδομάδα. και αυτο επειδή έτυχε και το ξανα εφεραν τα lidl πριν κανα μηνα.

Ξαναπήγα στο giga bazaar. Παζάρι ρούχων θα το χαρακτήριζα (δεν ξέρω πώς ήταν παλιότερα, πρώτη φορά πήγα). Εργαλεία, τίποτα. Έμειναν 4-5 κασετινες-σετ στα 20 . Όπως μπαίνεις δεξιά, ανάμεσα στα καθαριστικά τζαμιών, κυκλοφορούν κάτι λάμες για σέγα, στο 1 η συσκευασία με 4-5 λάμες. Έχει πολλά πιστόλια μπογιάς, για αεροσυμπιεστή (αν το λέω καλά). Α, και στο καλάθι δίπλα σε ένα απος τα ταμεία, μικρή συλλογή με μύτες, κοφτάκι, μικρό μεγεθυντικό φακό, στα 5 ...

Ξαναπήγα στο giga bazaar. Παζάρι ρούχων θα το χαρακτήριζα (δεν ξέρω πώς ήταν παλιότερα, πρώτη φορά πήγα). Εργαλεία, τίποτα. Έμειναν 4-5 κασετινες-σετ στα 20 . Όπως μπαίνεις δεξιά, ανάμεσα στα καθαριστικά τζαμιών, κυκλοφορούν κάτι λάμες για σέγα, στο 1 η συσκευασία με 4-5 λάμες. Έχει πολλά πιστόλια μπογιάς, για αεροσυμπιεστή (αν το λέω καλά). Α, και στο καλάθι δίπλα σε ένα απος τα ταμεία, μικρή συλλογή με μύτες, κοφτάκι, μικρό μεγεθυντικό φακό, στα 5 ...

Χαζομαρούλες δηλαδή.
Σίγουρα όμως θα είχε το πρωί δεν μπορεί...

Τα επαναφορτιζόμενα θα μας τα φέρει και εμάς.
Εγώ τον οδηγό θα ήθελα σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν θα τον φέρει..

Περιπέτεια με το κολονάτο δραπανο. Αγοράστηκε ενα τη Δευτέρα από συγγενικό πρόσωπο, το είχα στα χέρια μου Πέμπτη. Μετά τη συναρμολόγηση, διαπιστώνω ότι δεν δουλεύει. (το πρόβλημα ήταν μάλλον στο πηνίο αυτοσυγκράτησης του διακόπτη, δεν ήθελα να το ψάξω περαιτέρω). Ξανά στο κουτί, και αλλαγή στο πλησιέστερο lidl (ευτυχώς υπήρχαν αρκετά κομμάτια). Πάω με το δεύτερο δραπανο στο σπίτι, και πριν αρχισω τη συναρμολόγηση το βάζω στο ρεύμα, δουλεύει μεν αλλά περίεργα. Ανοίγω το καπάκι με τις τροχαλίες και βλέπω τον ιμάντα μισοφαγωμένο και κάργα σφιγμένο, για τι ήταν περασμένος σε λάθος θέσεις στις τροχαλίες. (προφανώς αυτό αγοράστηκε από κάποιον, δουλευτηκε έτσι και επιστράφηκε).
Επανάληψη σκηνικού στο κατάστημα,στην τρίτη φορά το πετύχαμε....

Για την ώρα μόνο δισκοπρίονο ρεύματος βλέπω μαζί με τα υπόλοιπα 2 εργαλεία, το μεγάλο πλυστικό και τον δίδυμο τροχό.

Σήμερα συναρμολόγησα και δοκίμασα το κολωνάτο δράπανο, δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα, δεν είχα να κάνω κάτι απλά να μην πέρναγε ο μήνας, δεν παρατήρησα αστάθεια στο τσοκ ακόμη και με τρυπάνι φτερού της bosch φ40 σε χοντρό μαδέρι, δοκίμασα και με ένα φ16 ποτυροτρύπανο για σίδερο σε ένα καπάκι που είχα από πίνακα, όλα μια χαρά το τσοκ στην θέση του.

ο ιμάντας είναι καινούργιος αχρησιμοποίητος και είναι στην θέση 3 στα ράουλα, είναι καλά εκεί για γενικές εργασίες κυρίως σε ξύλο ?

προσπαθώ να βρω εδώ και 1 ώρα το τόπικ που περιγράφει κάποιος πως έχει στηρίξει τον οδηγό βάθους χωρίς το πλαστικό προστατευτικό και δεν το βρίσκω, εάν θυμάται κάποιος που είναι να δώσει μία βοήθεια.
θυμάμαι είχε και φωτογραφίες και πλήρης ανάλυση σχετικά, ήταν εκεί που είχε προταθεί αρχικά να βγει η μέγγενη που έχει και να βιδωθεί ένα μεγαλύτερο κομμάτι ξύλο για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση.

επίσης είχα πάρει πριν 10 μέρες το φαλτσοπρίονο του lidl, αυτό με τα 69 , το δοκίμασα χτες, μιά χαρά είναι σε καθετότητα (έκοψα κάτι καδρόνια και στις 4 πλευρές και το πέρασα όλο με γωνία για να δω εάν αφήνει κάπου κενό), το λειζερ δεν χάνει, τουλάχιστον ακόμη, αλλά και να χάνει φτιάχνεται από κάτι βίδες που έχει....και τέλος πάντων για 70 αξίζει για αυτά που κάνει.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

προσπαθώ να βρω εδώ και 1 ώρα το τόπικ που περιγράφει κάποιος πως έχει στηρίξει τον οδηγό βάθους χωρίς το πλαστικό προστατευτικό και δεν το βρίσκω, εάν θυμάται κάποιος που είναι να δώσει μία βοήθεια.
θυμάμαι είχε και φωτογραφίες και πλήρης ανάλυση σχετικά, ήταν εκεί που είχε προταθεί αρχικά να βγει η μέγγενη που έχει και να βιδωθεί ένα μεγαλύτερο κομμάτι ξύλο για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση.
Αυτό μάλλον εννοείς.

Οποτε ακουω για βαζααρ και δραπανο θυμαμαι το φιλο Δημητρη χελονακια. Να ναι καλα ο ανθρωπος που πηγε και το κουβαλησε και μου το εστειλε, οχι μονο σε μενα αλλα και σε αλλους δυο!

Βρε παιδιά πως βγαίνει το τσοκ από το κολωνάτο του lidl?
Το έβαλα χτες κτυπητό με ματσόλα και προσπαθώ σήμερα και δεν μπορώ να το ξηλώσω με τίποτα...έχει κα´ποιου είδους ασφάλεια όταν μπει στην θέση του ή θα βγει τελικά με κτύπημα από την πάνω μεριά (δεξιά και αριστερά)?
Θέλω να αποφύγω το λύσιμο του κολωνάτου για να μαγκώσω σε μία μέγγενη και να το τραβήξω να βγει.....

Τι στο διάολο, αυτό έπεφτε μόνο του και τώρα δεν βγαίνει.....τι να πω....