songless_bird
AVClub Fanatic
Εγω αν στο επομενο bazaar εχει κατι που θελω στη μιση τιμη, στηνομαι και απο τις 7. Φορτισμενο κινητο. Μουσικουλα, σερφαρισμα και σας κανω και live ανασκοπιση με τα πραγματα.
Σου ευχομαι να μην τυχεις της δικης μου μεταχειρισης, και να ειμαι μοναδικη περιπτωση.
Ξαναπήγα στο giga bazaar. Παζάρι ρούχων θα το χαρακτήριζα (δεν ξέρω πώς ήταν παλιότερα, πρώτη φορά πήγα). Εργαλεία, τίποτα. Έμειναν 4-5 κασετινες-σετ στα 20 . Όπως μπαίνεις δεξιά, ανάμεσα στα καθαριστικά τζαμιών, κυκλοφορούν κάτι λάμες για σέγα, στο 1 η συσκευασία με 4-5 λάμες. Έχει πολλά πιστόλια μπογιάς, για αεροσυμπιεστή (αν το λέω καλά). Α, και στο καλάθι δίπλα σε ένα απος τα ταμεία, μικρή συλλογή με μύτες, κοφτάκι, μικρό μεγεθυντικό φακό, στα 5 ...
Ομορφιές στην Ιταλία από 18/2...
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=705
Αυτό μάλλον εννοείς.προσπαθώ να βρω εδώ και 1 ώρα το τόπικ που περιγράφει κάποιος πως έχει στηρίξει τον οδηγό βάθους χωρίς το πλαστικό προστατευτικό και δεν το βρίσκω, εάν θυμάται κάποιος που είναι να δώσει μία βοήθεια.
θυμάμαι είχε και φωτογραφίες και πλήρης ανάλυση σχετικά, ήταν εκεί που είχε προταθεί αρχικά να βγει η μέγγενη που έχει και να βιδωθεί ένα μεγαλύτερο κομμάτι ξύλο για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση.
Χεχε... Προβλεπω οτι θα τα δουμε στο επομενο bazaar![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.