Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νεκτάριε ποιον έστειλες με τη λίστα?

Για να πω την αληθεια ειχα μια ενημερωση live απο τον διαβολακο αλλα δεν μπηκα σε πειρασμο ουτε για παραγγελια. Σκεφτηκα αμεσως facom, knipex, Ενφια...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για να πω την αληθεια ειχα μια ενημερωση live απο τον διαβολακο αλλα δεν μπηκα σε πειρασμο ουτε για παραγγελια. Σκεφτηκα αμεσως facom, knipex, Ενφια...

Εγώ πήρα για φίλο κάτι σετάκια με παξιμάδια, washers και φλάντζες στεγανοποίησης.

Πήρα μόνο φρέσκα μακαρόνια με μυρωδικά, 1 νεροκρέμμυδο και μανιτάρια!!! :p

να το πάρεις, αφού έχεις το κομπρεσέρ το κόστος είναι πολύ μικρό.
κομπρεσέρ έχεις του λιντλ ή άλλο?

να απομακρύνεις από κοντά ότι δεν θες να κολλήσει χρώμα από την άχνα, όσο το δυνατόν να μην φυσάει, να βάλεις κάτι κάτω από το φράχτη να μην λερώσεις, να βάλεις μάσκα και γυαλιά, σταθερή απόσταση του πιστολιού από το φράχτη, 20-30 πόντους *μην γέρνεις το πιστόλι δηλαδή, ακολουθείς τα νερά του ξύλου με το πιστόλι και πριν ξεκινήσεις δοκιμάζεις σε ένα χαρτόνι να δεις την διασπορά εάν σε καλύπτει ή θέλει διόρθωση...και τέλος σχολαστικό καθάρισμα των εξαρτημάτων του πιστολιού....αυτά έχω καταλάβει από βίντεο που έχω δει στο youtube.

να γράψεις εντυπώσεις εδώ γιατί με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και η δοκιμή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

νομίζω πως το πιστόλι κάνει οικονομία στο χρώμα, όχι σπατάλη.

Γνωμη μου να το κανεις.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Έχω το κομπρεσέρ του λιντλ και διάβασα αυτό

Στο βάψιμο όμως είναι τα ζα μου αργά

και σκέφτηκα ότι με το ρολό θα τελειώσω πιο γρήγορα.
Συν ότι δεν θα φεύγει χρώμα εκτός στόχου.

Λέτε να πάρω το πιστόλι να κάνω δοκιμή και αν δε μου κάνει να το γυρίσω?

Έξτρα ερώτηση,

επειδή οι τάβλες στο φράχτη είναι κάθετες, το στόμιο γυρίζει για να πετάει οριζόντια δέσμη?

Σιγουρα πιο γρήγορο θα σου βγει απο το ρολό αγορίνα :)
Απλά θα έχεις τον αεροσυμπιεστή να σε ζαλίζει σχεδόν συνέχεια :)

Τον έχω στο υπόγειο κάτω απο μία σκάλα και βγάζω τη σωλήνα απο το παράθυρο + σωλήνα μπαλαντέζα οπότε δεν ακούω τίποτα

Αφού ο χρόνος είναι πολυτιμότερος απο το χρώμα, και παραπάνω να μου καταναλώσει χαλάλι!

δεν θα σου καταναλώνει παραπάνω λέμε...θα θες λιγότερο χρόνο και λιγότερο χρώμα.,,απλά με την άχνα είναι ένα θέμα...

Κώστα πατρινέ, έκανες καμιά δοκιμή με το bosch που πήρες?

δεν θα σου καταναλώνει παραπάνω λέμε...θα θες λιγότερο χρόνο και λιγότερο χρώμα.,,απλά με την άχνα είναι ένα θέμα...

Κώστα πατρινέ, έκανες καμιά δοκιμή με το bosch που πήρες?

Το εργαλείο είναι τούμπανο. Μέχρι κ μηχανάκι παπί βάψαμε πρόσφατα (όχι στην ταράτσα) με 100% ελεγχόμενη ροή, δέσμη.

Το εργαλείο είναι τούμπανο. Μέχρι κ μηχανάκι παπί βάψαμε πρόσφατα (όχι στην ταράτσα) με 100% ελεγχόμενη ροή, δέσμη.
δώσε πάλι ρε Κώστα το Link να μην το ψάχνω στο ιντερνετ.
καμία σχέση με του αέρος η άχνα ε?

Άψογα... :a0210:
Μάλλον θα το χτυπήσω άμεσα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο για περιορισμένο χώρο και συνθήκες πόλης.

Άψογα... :a0210:
Μάλλον θα το χτυπήσω άμεσα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο για περιορισμένο χώρο και συνθήκες πόλης.

Υour decision.

Θέλει αρκετή εξοικείωση στην αρχή, περιέχει & DVD με οδηγίες.

Δηλαδή;
Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, τι εννοειλς αρκετή εξοικείωση;
Με πιστόλι βάφω, αυτό δεν είναι περίπου το ίδιο;

Δηλαδή;
Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, τι εννοειλς αρκετή εξοικείωση;
Με πιστόλι βάφω, αυτό δεν είναι περίπου το ίδιο;

Θέλει σωστή αραίωση το χρώμα (ότι λέει το κουτί του κατασκευαστή), θέλει σταθερό χέρι κ δοκιμαστικές ριπές. Αν υπάρχει σχετική εμπειρία θα γίνεται οι καλύτεροι φίλοι.

https://youtu.be/oZ0SL96VpAk

Ελπίζω το σχετικό αυτό βίντεο να βοηθήσει.