Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές
Καλημέρα το κρουστικό δραπανοκάτσβιδο μπαταρίας που έχει από Δευτέρα το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι όντος κρουστικό;
αν δεν κανω λαθος απο τη φωτο πρεπει να ειναι το απλο οχι το κρουστικο
τωρα αν ειναι καλο,πιστεψε με προσωπικα,του εχω πιει το αιμα..εκανα γενικη -ολικη ανακαινιση του σπιτιου μονο με το συγκεκριμενο,εκανα το εργαστηριο μου απο το μηδεν με το συγκεκριμενο,λογω δουλειας (συντηρητης ξενοδοχειου) 2 σαιζον οτι κανω με αυτο (δεν εννοω μονο βιδωματα,εννοω οτι εχει σχεση και με κρουση)
το μονο που παρατηρησα με τον καιρο ειναι η πτωση της μπαταριας του πανω στη δουλεια αλλα ευτυχως γεμιζει γρηγορα
αυτος ειναι ο λογος που αν ξαναβγει θα το ξαναπαρω για παν ενδεχομενο επειδη ειμαι πολυ ευχαρηστημενος
και να πω και το εξης,σαν μαρκα την κοροιδευα και δεν την ηθελα (parkside εννοω), μεχρι πριν 3 χρονια που επρεπε να κατεδαφισουμε μια μοναδα στο ξενοδοχειο (εννοω να ξηλωθουν ολα και να μεινει στα μπετα) και ο εργοδηγος μας εφερε 2 κομπρεσερ parkside απο τα lidl.....
καταλαβαινετε τι ειπαμε με τον συναδελφο μολις τα ειδαμε :bang:
λοιπον δεν ειχαν να ζηλεψουν τιποτα (ξηλωθηκαν πλακακια - ριξαμε τοιχους - κουφωματα - τα παντα) , αποδειχτηκαν σκυλια για τη δουλεια τους και στο τελος κατεδαφισαμε και ενα τειχειο μπαλκονιου 1μ υψος επι 50 μ. μηκος τσιμεντενιο
απο εκεινη την ημερα τα εκτιμησα και τιμησα στην πορεις και το 20v κρουστικο δραπανο
οκ δεν ειναι bosch ή makita αλλα πιστεψε με στην πολη μου πολλα μαστορια και καλα μαστορια εχουν τουλαχιστον βιδολογους και κρουστικα δραπανα parkside γιατι ειναι φτηνα και εργατικα τρυπανια
αναλωσιμα τωρα δεν ειμαι ικανοποιημενος και για αυτο το λογο τρυπανια και μυτες εχω επωνυμα