Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ίσως έξω από κατάστημα. Γενικά οι προσφορές του Lidl έχουν μια σταθερή περιοδικότητα +/- 1 βδομάδα. Πέρσι μπήκε στις 13/11, φέτος λογικά πάει για 12/11. Η δε σκούπα που λέει ο φίλος μπήκε Black Friday από 75ε στα 50ε. Ξαναμπήκε όμως 18/12 το μικρότερο μοντέλο, χωρίς υποδοχή για εργαλείο στα 60.

που τα βρισκετε ρε παιδια τα φυλλαδια και ψαχνω στο ιντερνετ και δεν μπορω?
ειναι το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο αυτο που εγραψες?

Στα πεταχτά το είδα στην πινακίδα έξω από το κατάστημα.
Δεν το έβγαλα φώτο επειδή βιαζόμουν πολύ.

Καλημέρα,στον Πειραιά έχει αφίσα για προσεχώς,το δραπανοκατσαβιδο(όχι το κρουστικό) βιδολογο γυψοσανίδας,κολαουζα κ.λπ. αν περάσω θα βγάλω φωτο

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο φυλλάδιο στο διαδύκτιο δεν έχει τπτ τέτοιο :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιατί είναι από την επόμενη εβδομάδα (τα δράπανα).
Δεν έχουν ανέβει ακόμα τα φυλλάδια

Καλημέρα σε όλους.
Το κρουστικό έχει πάνω από 1,5 χρόνο να το φέρει. Το απλό το φέρνει 4-5 φορές. Μάλλον τους ξέμεινε στοκ.
Πάντως αν δεν είναι κάτι επειγον, αξίζει να περιμένει κανείς την Μπλάκ στο τέλος του μήνα. Είτε για εντός, είτε για εκτός Ελλάδας αγορές.
Η σκούπα πέρσι έγινε ανάρπαστη στα 50 . Από τις 10 έως τις 11 το πρωί γύρισα θυμάμαι και τα 4 λιντλ του Ηρακλείου και είχε εξαντληθεί σε όλα.

και εγω στο 50αρικο την ειχα πάρει απο black περίμενα απέξω αλλα θυμάμαι έπεσε πολυ κράξιμο στο ταμείο απο άλλους πελάτες και με ρωτούσαν που ηταν για να την πάρουν.Πάντος αξίζει τα λεφτα της την εχω δοκιμάσει και σε υγρά και για χαλιά για το σπιτι μια χαρά

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως το άτιμο το κρουστικο το περιμένω από πέρσι και τίποτα ακόμα. Την σκούπα την πήρα στην περσινή Black Friday και την δουλεύω συνέχεια στο εργαστήριο. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όποιος ενδιαφέρεται να την πάρει. Είναι πολύ καλή.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το κρουστικο δραπανο θυμαμαι οταν το ειχε βγαλει ,πηγαινα στη δουλεια το πρωι και σταματησα την ωρα που ανοιγε το λιντλ
τι να δω...
πανω απο 40-50 ατομα και οι περισσοτεροι γνωστα μαστορια στην πολη μου απο διαφορα επαγγελματα, ηλεκτρολογοι-γυψοσανιδαδες-μαραγκοι κτλ..

περνω τηλεφωνο στη δουλεια και λεω'' θα αργησω λιγο γιατι επαθα λαστιχο και περιμενω την οδικη να ερθει''

οποτε το τσακωσα

δυστυχως τη σκουπα δεν το ηξερα και οταν το εμαθα ειχε εξαφανιστει

σκεφτομαι οταν ξαναβγει το κρουστικο 20v δραπανο να παρω αλλο ενα ,
στο πρωτο του εχω πιει το αιμα και αντεχει ακομα

Αυτή είναι η αφίσα από Δευτερα 12.11
690b748c77f5179c8ba0437e12808670.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα το κρουστικό δραπανοκάτσβιδο μπαταρίας που έχει από Δευτέρα το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι όντος κρουστικό;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απ' ότι λένε δεν είναι το κρουστικό αλλά το απλό
Αλλά θα το πάρω γιατί το PSR 14,4 μου κάνει νερά τελευταία

Όσον αφορά τα κατσαβίδια της Powefix που είχα βγάλει πριν 1-2 χρόνια σε μαύρο - κίτρινο, έχουν εγγύηση ;

Πήγα να ξεβιδώσω μια βίδα και έκοψε η μύτη του κατσαβιδιού :P

Το ηλεκτρικό κατσαβίδι γυψοσανίδας το έχει κανείς ; Δουλεύει και με άλλες κορδέλες/βίδες εκτός από parkside ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα το κρουστικό δραπανοκάτσβιδο μπαταρίας που έχει από Δευτέρα το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι όντος κρουστικό;

αν δεν κανω λαθος απο τη φωτο πρεπει να ειναι το απλο οχι το κρουστικο

τωρα αν ειναι καλο,πιστεψε με προσωπικα,του εχω πιει το αιμα..εκανα γενικη -ολικη ανακαινιση του σπιτιου μονο με το συγκεκριμενο,εκανα το εργαστηριο μου απο το μηδεν με το συγκεκριμενο,λογω δουλειας (συντηρητης ξενοδοχειου) 2 σαιζον οτι κανω με αυτο (δεν εννοω μονο βιδωματα,εννοω οτι εχει σχεση και με κρουση)

το μονο που παρατηρησα με τον καιρο ειναι η πτωση της μπαταριας του πανω στη δουλεια αλλα ευτυχως γεμιζει γρηγορα

αυτος ειναι ο λογος που αν ξαναβγει θα το ξαναπαρω για παν ενδεχομενο επειδη ειμαι πολυ ευχαρηστημενος

και να πω και το εξης,σαν μαρκα την κοροιδευα και δεν την ηθελα (parkside εννοω), μεχρι πριν 3 χρονια που επρεπε να κατεδαφισουμε μια μοναδα στο ξενοδοχειο (εννοω να ξηλωθουν ολα και να μεινει στα μπετα) και ο εργοδηγος μας εφερε 2 κομπρεσερ parkside απο τα lidl.....

καταλαβαινετε τι ειπαμε με τον συναδελφο μολις τα ειδαμε :bang:

λοιπον δεν ειχαν να ζηλεψουν τιποτα (ξηλωθηκαν πλακακια - ριξαμε τοιχους - κουφωματα - τα παντα) , αποδειχτηκαν σκυλια για τη δουλεια τους και στο τελος κατεδαφισαμε και ενα τειχειο μπαλκονιου 1μ υψος επι 50 μ. μηκος τσιμεντενιο

απο εκεινη την ημερα τα εκτιμησα και τιμησα στην πορεις και το 20v κρουστικο δραπανο

οκ δεν ειναι bosch ή makita αλλα πιστεψε με στην πολη μου πολλα μαστορια και καλα μαστορια εχουν τουλαχιστον βιδολογους και κρουστικα δραπανα parkside γιατι ειναι φτηνα και εργατικα τρυπανια

αναλωσιμα τωρα δεν ειμαι ικανοποιημενος και για αυτο το λογο τρυπανια και μυτες εχω επωνυμα