Λέει ο Κωστής έχει δέκα εργαλεία .... Εγώ πόσα έχω ???
Όλα δουλεύουν μια χαρά και κάνω άπειρες ερασιτεχνικές δουλειές με αυτά.
Επειδή λοιπόν μας διαβάζει αρκετός κόσμος θα παρακαλούσα να γράφετε τις αστοχίες των εργαλείων και να τις συζητάμε κόσμια και μέσα στα πλαίσια της λογικής λαμβάνοντας πάντα υπ΄όψιν τις τιμές των εργαλείων. Λέξεις όπως σκουπίδια και ασέβεια προς τον πελάτη θα παρακαλούσα να τις κρατάει ο κάθε ένας για τον εαυτό του και ο λόγος είναι ότι κάνει τους άλλους που είναι ευχαριστημένοι να αισθάνονται ηλίθιοι γιατί δεν μπορούν να δουν την αλήθεια.
Είναι παρατηρημένο ότι οι δυσαρεστημένοι αγοραστές αυτών των εργαλείων που συνήθως διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους εδώ μέσα είναι λίγοι και μπορούν και να κατονομαστούν αν θέλετε.
Εγώ αν είχα αποκρυσταλλώσει αρνητική γνώμη δεν θα ξανά αγόραζα ποτέ εργαλείο της συγκεκριμένης μάρκας... εσείς γιατί συνεχίζετε και αγοράζετε???
Προσπάθησα αρκετές φορές εδώ μέσα να σας εξηγήσω τι πρέπει λογικά να περιμένετε από τα εργαλεία Parkside αλλά τελικά το μόνο που κατάφερα είναι αποκτήσω τον χαρακτηρισμό του "βαμμένου" με τα Parkside και πιθανώς και άλλους χαρακτηρισμούς στο μυαλό του καθ΄ενός.
Δεν θα συνεχίσω ....θα παρακαλέσω όμως για ένα πράγμα:
Γράψτε όποια αστοχία νομίζετε ότι υπάρχει στο εργαλείο σας αλλά αποφύγετε τους "σκληρούς" χαρακτηρισμούς και τα συμπεράσματα....οδηγούν σε αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.
Ευχαριστώ