Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εν τω μεταξύ εχουν αρχίσει και σε αντιγραφουν.
Αλλα μονο μεχρι 10Αh.
View attachment 233473
Ξεφεύγει στο βάρος γιαυτο!

Πωπω τούμπανο πρέπει να είναι
Με αυτά τα στοιχεία δεν έχω κάνει...οι Κινέζοι τα δίνουν 13% καλύτερα σε χρόνους φορτωσης και εκφορτωσης καθως και τασεις αποοτι τις lg που εχω βαλει στις αλλες 2....θα φανεί.. θα κάνω αυτές τις 2 και μετά θα κάνω τύπου stihl

Έχετε δει και τις universal μπαταρίες που έχουν βγει στην Αμερική που έχουν ανταπτορες για όλες τις μάρκες εργαλείων; Ουσιαστικά έκαναν προϊόν τους 3d printed adaptors
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ξεφεύγει στο βάρος γιαυτο!

Με αυτά τα στοιχεία δεν έχω κάνει...οι Κινέζοι τα δίνουν 13% καλύτερα σε χρόνους φορτωσης και εκφορτωσης καθως και τασεις αποοτι τις lg που εχω βαλει στις αλλες 2....θα φανεί.. θα κάνω αυτές τις 2 και μετά θα κάνω τύπου stihl
Τις μπαταρίες τις προμηθεύεσαι από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Έχετε δει και τις universal μπαταρίες που έχουν βγει στην Αμερική που έχουν ανταπτορες για όλες τις μάρκες εργαλείων; Ουσιαστικά έκαναν προϊόν τους 3d printed adaptors
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Καλή μαγκιά...το θέμα είναι άλλο...προσπαθώ να ερμηνεψω γιατί η stihl και οι κορυφαίες ε
Τις μπαταρίες τις προμηθεύεσαι από Ελλάδα ή από εξωτερικό;
Στις προηγούμενες 2 τις πήρα από Ελλάδα..τώρα από Άμστερνταμ μέσο allie

Εγώ ρώτησα τον τύπο αυτόν πρώτα!!για να με σιγουρος ...

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€4.25 35%OFF | NEW LiitoKala Lii-48S 3.7V 21700 4800mAh li-lon Rechargeable Battery 9.6A power 2C Rate Discharge ternary lithium batteries

Και μου απάντησε ότι για λόγους ασφαλείας σε ευρωπαϊκή χώρα τα στέλνουμε με φορτηγά σε ειδική συσκευασία πληρώνοντας 6 ευρό επιπλέον από την τιμή που βλέπεις σε όλα συν τα μεταφορικά...και όντως μου τις έστειλε από Amsterdam με meest μεταφορική σε 15 μερες!!το μόνο κακό είναι ότι δεν τις κάνουν balance...οπότε χρειάζεται να τις κάνεις εσύ....επισης ρε παιδιά ξέρετε τι βλέπω??όλες οι εταιρίες milwaukke metabo egopower έχουν ρίξει 30% τις τιμές στις μπαταρίες τους...και μιλάμε για μπαταρίες τέρατα άσχετος αν έχουν 2ah...περιέχουν μέχρι και 20 μπαταρίες μέσα...και η lidl με ούτε τις μισές δλδ με 10 τμχ μπαταρίες είναι ακόμα στον Θεό από αποψι τιμής...

• Like
Reactions: enduras1
Όντως, είναι πολλοί, αλλά ο πιο σημαντικός (και με διαφορά) είναι το κόστος των υλικών της καθόδου:

1715592519465.jpeg

Οπότε, αναλόγως του συγκεκριμένου τύπου της μπαταρίας πάντα, το λίθιο παίζει καθοριστικό ρόλο στην τελική τιμή / kWh.

Πήγα να πάρω τη σκούπα το Σάββατο αλλά ήταν εξαφανισμένη και στα 3 καταστήματα. Τι πανικός... Ξέρετε αν την βγάζουν πιο συχνά μέσα στον χρόνο ή είναι ετήσια προσφορά;

μιαπου απο την πεμπτη εχει δισκους κοπης, να μας/μου εξηγησει καποιος ποτε ενας δισκος κοπης μη σιδηρουχων υλικων, δουελυεται εμ νερο ή οχι?
Εχει να ακνει με το υλικο, η με τον τυπο του δισκου?
γιατι βλεπω εναν "υβριδικο" δισκο, "ενα σε ολα"

GN0Q4MUU5M0I3NENCQjE0NTYxNkE3NDIxRDk5NDY1NkFGQ0MwRjE1LmpwZw.jpg

μιαπου απο την πεμπτη εχει δισκους κοπης, να μας/μου εξηγησει καποιος ποτε ενας δισκος κοπης μη σιδηρουχων υλικων, δουελυεται εμ νερο ή οχι?
Εχει να ακνει με το υλικο, η με τον τυπο του δισκου?
γιατι βλεπω εναν "υβριδικο" δισκο, "ενα σε ολα"

Εξαρταται απο τον δισκο κοπης και οχι απο το υλικο.
Συνηθως υπαρχει ενα σηματακι επανω στον δισκο που υποδεικνυει εαν ειναι υγρης η ξηρης κοπης.

Η υγρη κοπη θεωρητικα (αλλα και στην πραξη) κρατα τον δισκο κρυο και παραγει καλυτερο αποτελεσμα. Οποτε εξαρταται απο εσενα τι θα επιλεξεις.
Για μικρης εκτασης κοπες δεν αξιζει η ταλαιπωρια ενος δισκου υγρης κοπης. Για μεγαλες/επαγγελματικες κοπες ομως νομιζω οτι η χρηση νερου ειναι μονοδρομος.