Ξεφεύγει στο βάρος γιαυτο!
Με αυτά τα στοιχεία δεν έχω κάνει...οι Κινέζοι τα δίνουν 13% καλύτερα σε χρόνους φορτωσης και εκφορτωσης καθως και τασεις αποοτι τις lg που εχω βαλει στις αλλες 2....θα φανεί.. θα κάνω αυτές τις 2 και μετά θα κάνω τύπου stihlΠωπω τούμπανο πρέπει να είναι
Εξαιρετική μετατροπή που καταργεί εντελώς την φορητοτητα του συγκεκριμένου εργαλείου..
Τις μπαταρίες τις προμηθεύεσαι από Ελλάδα ή από εξωτερικό;Ξεφεύγει στο βάρος γιαυτο!
Με αυτά τα στοιχεία δεν έχω κάνει...οι Κινέζοι τα δίνουν 13% καλύτερα σε χρόνους φορτωσης και εκφορτωσης καθως και τασεις αποοτι τις lg που εχω βαλει στις αλλες 2....θα φανεί.. θα κάνω αυτές τις 2 και μετά θα κάνω τύπου stihl
Καλή μαγκιά...το θέμα είναι άλλο...προσπαθώ να ερμηνεψω γιατί η stihl και οι κορυφαίες εΈχετε δει και τις universal μπαταρίες που έχουν βγει στην Αμερική που έχουν ανταπτορες για όλες τις μάρκες εργαλείων; Ουσιαστικά έκαναν προϊόν τους 3d printed adaptors
Στις προηγούμενες 2 τις πήρα από Ελλάδα..τώρα από Άμστερνταμ μέσο allieΤις μπαταρίες τις προμηθεύεσαι από Ελλάδα ή από εξωτερικό;
Ναι. Παλιά θυμάμαι τις φέρναμε από Κίνα σε πολύ καλές τιμές αλλά κάποια στιγμή αυτό καταργήθηκε για λόγους ασφαλείας.Για τις μπαταρίες?
μιαπου απο την πεμπτη εχει δισκους κοπης, να μας/μου εξηγησει καποιος ποτε ενας δισκος κοπης μη σιδηρουχων υλικων, δουελυεται εμ νερο ή οχι?
Εχει να ακνει με το υλικο, η με τον τυπο του δισκου?
γιατι βλεπω εναν "υβριδικο" δισκο, "ενα σε ολα"
Είχε βάλει πριν 20 ημέρες περίπου με διάφορα παρελκόμενα πιστόλι, μούφες και καρούλι για το λάστιχο.Λάστιχο ποτίσματος πότε βάζει, με τα εργαλεία κήπου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.