Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

1000006181.jpg

Να ρωτήσω εγώ ρε παιδιά ?
Καλό χρυσό σαν εργαλείο αλλά είναι τόσο απαραίτητο ?
Θέλω να πω σε επίπεδο ερασιτεχνικής χρήσης ένα 12 βολτο δραπανοκατσαβιδο και μερικά κατσαβίδια χειρός δεν αρκούν ?

Είναι χρήσιμο για μικροεγρασιες που δεν απαιτούν δύναμη και χωράει παντού.
Υπολογιστές,ρεγουλαρισμα σε πόρτες σε ντουλαπια,μικροξεβιδωματα και πολλά άλλα τέτοιας φύσεως εργασια..
Απλώς δεν είναι 10Ν όπως αναφέρεται..

• Like
Reactions: rhtoras
ναι και εγω αυτο σκεφτομαι...πχ αν δουλευεις με ΗΥ και τετοια
Δουλευω συνέχεια με υπολογιστές. Πλέον εκτός του ότι προτιμούν βίδες που λύνουν με το χέρι μόνο στο λάπτοπ θα το έβλεπα χρήσιμο που όμως καλύτερα να πάρει κάποιος ένα ηλεκτρικό της Xiaomi. Βέβαια περί ορεξεως. Με έβαλες βέβαια σε σκέψεις.

Πουρνό πουρνό, πήγα να πάρω το PDMB A1 αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε στο ράφι...
Θα κάνω μια βόλτα και μετά τη δουλειά και ίσως πάω μια βόλτα και λίγο πιο μακριά μπας και το βρω.
Επίσης δεν είδα να έχουν φέρει το μικρό ρούτερ.

Θα κάνω μια βόλτα και μετά τη δουλειά και ίσως πάω μια βόλτα και λίγο πιο μακριά μπας και το βρω.
Αλιμο το είχε...

Πήρα αυτά 2 εγώ...

20250310_101100.jpg

Λυκόβρυση το πρωί είχε αρκετά. Το πήρα αλλά δεν το έχω ανοίξει ακόμα.

Στο Lidl Λ. Αθηνών (Περιστέρι) σήμερα στις 3:30 περίπου που πέρασα είχε μόλις 2 κομμάτια.
Εγώ σήμερα αγόρασα το πάμφθηνο μικρόμετρο που έβγαλαν (στα 5 ευρώ):
Από μια πρώτη ματιά που του έριξα, έχει μια σχετικά τραχειά αίσθηση όταν περιστρέφεται το κυλινδρικό στέλεχος, τουλάχιστον σε ένα τμήμα της διαδρομής του (σα να "μαγκώνουν" κάπως οι βόλτες των σπειρωμάτων), η οποία καθιστά εμφανές το ότι η γενική ποιότητα κατασκευής του οργάνου είναι εντελώς basic.
Πάντως λειτουργικά που το τσέκαρα σε μετρήσεις, συγκρίνοντάς το με άλλο πολύ πιο σοβαρό μικρόμετρο που έχω, δεν είδα να παρουσιάζει διαφορές στα μετρούμενα αντικείμενα που τεστάρισα.

Πάλι κάτι πήραμε :)

Την σπάτουλα
20250310_201114.jpg μόνο και μόνο για αυτήν την χρήση!!!! 20250310_201136.jpg

Τα πριονάκια
20250310_201317.jpg
μικρά και συμπαθέστατα. Έκανα κάποια κοψίματα και αν έπρεπε να τα συγκρίνω με τα υπόλοιπα μικρά που έχω, μαλλόν έτσι θα κατέληγα (από αριστερά προς δεξιά).
20250310_202212.jpg

Και φυσικά αυτό για το οποίο πήγα σήμερα
20250310_202354.jpg
δεν έχω ακόμα άποψη, αλλά εύκολο φαίνεται. Στην κορδέλα σιδήρου θα έχει την περισσότερη χρήση, οπότε μάλλον θα χρειαστεί κάποια προστασία από τα γρέζια.

Εγώ πάλι σήμερα περιορίστηκα σε ένα παντελόνι εργασίας και στον μετρητή θερμοκρασίας υπερύθρων:

IMG_20250310_222559_505.jpg

Αλλά μπαίνω τώρα στην εφαρμογή και διαπιστώνω ότι αυτες τις πρώτες 10 ημέρες του Μαρτίου έχω δώσει στο Λιντλ 222,45€!!!!
Δεν πάει καλά η δουλειά......:unsure::unsure::unsure:

Αλλά μπαίνω τώρα στην εφαρμογή και διαπιστώνω ότι αυτες τις πρώτες 10 ημέρες του Μαρτίου έχω δώσει στο Λιντλ 222,45€!!!!
Δεν πάει καλά η δουλειά......:unsure::unsure::unsure:

Όπως είχε πει και ο ιδρυτής της Εθνικής Τράπεζας, Η ευθήνεια κατατρώγει των πελατών το χρήμα και κάμνει πελάτας ακόμη και πολλούς από όσους δεν έχουν μεγάλην διάθεσιν ν’ αγοράσουν…».
Κοινώς, η φτήνια τρώει τον παρά.

Ότι και να λέμε, το LIDL πάντα θα μας δημιουργεί "ανάγκες" μόνο και μόνο για την ικανοποίηση ότι έχουμε και αυτό το εργαλείο ή αναλώσιμο.
Direct Response που λένε και στο χωριό.

Για τους κατοχους των μικρων αλυσοπριονων parkside απο τα lidl που παρουσιαζουν αυτη την βλαβη. Ξεκινουν να λειτουργουν και μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταματουν και μετα απο λιγο ξανα το ιδιο.Εχω φτιαξει δυο μεχρι τωρα ενος φιλου και του πατερα μου εγω δεν εχω εργαλεια parkaside . Εχουν προβλημα τα smd εξαρτηματα στην πλακετα.Στην πρωτη περιπτωση ψυχρες κολλησεις αφου ειδα στη θερμοκαμερα με macro lens ενα smd τρανζιστορ να ανεβαζει υπερβολικη θερμοκρασια και μετρουσε οκ περασα με ψιλη μυτη τις κολλησεις σε ολλη την πλακετα και το πριονι λειτουργει αψογα.Στην δευτερη περιπτωση βλεπω δυο smd αντιστασεις να πυρακτωνουν πατωντας τον διακοπτη η μια 47ωμ και η διπλα 4.7κ και το εργαλειο σταματουσε στο ξεκινημα κοπης ξυλου.Σε καινουργια smd ειχα μονο τις 47ωμ ετσι αποφασισα να κολλησω και τις δυο thrugh hole κοβοντας και λυγιζοντας καταλληλα τα ποδαρακια τις στερεωσα με λιγη λιγη θερμοκολλα και χωρεσαν ακριβως μεσα στη συρταρωτη θηκη της πλακετας εκτοτε το πριονι λειτουργει κανονικα.Τωρα αν καποιο απο τα smd τρανζιστορ η μοσφετ καει ειναι δυσκολο εως απιθανο να βρεθει ανταλλακτικο μιας και τα χαρακτηριστικα τους ειναι πολυ δυσδιακριτα η σβησμενα.

Παιδιά καλημέρα..εγω θα ψωνίσω το βλέπω...ανοίγει ο καιρος..για την σκουπα έχουμε καμία αξιολόγηση?https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-ilektriki-skoypa-plysis-pws-20-e4/p10053110 την θελω για το αυτοκίνητο πιο πολύ.. αντε και κάνα λεκέ σε χαλι...σκεφτόμουν να παρω μια Bissell αλλά τώρα βλέπω την τιμή και έχω μπει σε διχασμο

Δυστυχώς δεν το PDMB A1 δεν το βρήκα και δεν είμαι και Αθήνα αυτή την εβδομάδα.
Κόρινθο, Ζευγολατιό και Κιάτο χθες δεν υπήρχε...
Κόρινθο σήμερα το πρωί μια από τα ίδια.
Εϊχαν φέρει όμως τη μικρή φρέζα.

Παιδιά καλημέρα..εγω θα ψωνίσω το βλέπω...ανοίγει ο καιρος..για την σκουπα έχουμε καμία αξιολόγηση?https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-ilektriki-skoypa-plysis-pws-20-e4/p10053110 την θελω για το αυτοκίνητο πιο πολύ.. αντε και κάνα λεκέ σε χαλι...σκεφτόμουν να παρω μια Bissell αλλά τώρα βλέπω την τιμή και έχω μπει σε διχασμο

Επειδη εχω την αντιστοιχη της Karcher την φτανει εστω και στο 80% θα ενθουσιαστεις.

Last edited:
  • Like
Reactions: dim tz and vespas