Θα το δοκιμάσω και,θα γράψω τα σχόλιαΑυτό που θα σου λείψει δεν είναι τα bar αλλά η παροχή αέρα.
Θα το δοκιμάσω και,θα γράψω τα σχόλιαΑυτό που θα σου λείψει δεν είναι τα bar αλλά η παροχή αέρα.
ναι και εγω αυτο σκεφτομαι...πχ αν δουλευεις με ΗΥ και τετοιαΕξαιρετικα χρησιμο.
Ειδικα αν εχεις να βιδωσεις πολλες βιδες μικρης διατομης και μηκους.
Και να προσθέσω ότι με το μισό μήκος σε σχέση με το κανονικό δράπανο, χωράει σχεδόν παντού.Εξαιρετικα χρησιμο.
Ειδικα αν εχεις να βιδωσεις πολλες βιδες μικρης διατομης και μηκους.
Δουλευω συνέχεια με υπολογιστές. Πλέον εκτός του ότι προτιμούν βίδες που λύνουν με το χέρι μόνο στο λάπτοπ θα το έβλεπα χρήσιμο που όμως καλύτερα να πάρει κάποιος ένα ηλεκτρικό της Xiaomi. Βέβαια περί ορεξεως. Με έβαλες βέβαια σε σκέψεις.ναι και εγω αυτο σκεφτομαι...πχ αν δουλευεις με ΗΥ και τετοια
Αλιμο το είχε...Πουρνό πουρνό, πήγα να πάρω το PDMB A1 αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε στο ράφι...
Θα κάνω μια βόλτα και μετά τη δουλειά και ίσως πάω μια βόλτα και λίγο πιο μακριά μπας και το βρω.
Επίσης δεν είδα να έχουν φέρει το μικρό ρούτερ.
Λυκόβρυση το πρωί είχε αρκετά. Το πήρα αλλά δεν το έχω ανοίξει ακόμα.Πουρνό πουρνό, πήγα να πάρω το PDMB A1 αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε στο ράφι...
Θα κάνω μια βόλτα και μετά τη δουλειά και ίσως πάω μια βόλτα και λίγο πιο μακριά μπας και το βρω.
Στο Lidl Λ. Αθηνών (Περιστέρι) σήμερα στις 3:30 περίπου που πέρασα είχε μόλις 2 κομμάτια.Πουρνό πουρνό, πήγα να πάρω το PDMB A1 αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε στο ράφι...
Αλλά μπαίνω τώρα στην εφαρμογή και διαπιστώνω ότι αυτες τις πρώτες 10 ημέρες του Μαρτίου έχω δώσει στο Λιντλ 222,45€!!!!
Δεν πάει καλά η δουλειά......![]()
Παιδιά καλημέρα..εγω θα ψωνίσω το βλέπω...ανοίγει ο καιρος..για την σκουπα έχουμε καμία αξιολόγηση?https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-ilektriki-skoypa-plysis-pws-20-e4/p10053110 την θελω για το αυτοκίνητο πιο πολύ.. αντε και κάνα λεκέ σε χαλι...σκεφτόμουν να παρω μια Bissell αλλά τώρα βλέπω την τιμή και έχω μπει σε διχασμο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.