Αυτοί δεν το έχουν κάψει αλλά σίγουρα αν το αγοράσεις θα το κάψεις εσύ

Αυτοί δεν το έχουν κάψει αλλά σίγουρα αν το αγοράσεις θα το κάψεις εσύ
Έτσι όπως πάει με το ΑΙ το μποξεράκι μπαταρίας μπορεί να προσφέρει και έξτρα ...υποβοηθητικες λειτουργίες...
ωραια ιδεα..Έτσι όπως πάει με το ΑΙ το μποξεράκι μπαταρίας μπορεί να προσφέρει και έξτρα ...υποβοηθητικες λειτουργίες...
Με έκανες να πάω Κυριακάτικα να πάρω 2!Πηρα τον αναπτηρα φλογιστρο που ειχε σημερα για το BBQ.
Εξαιρετικό για 3 ευρω κοστους με δυνατότητα επαναγεμισνατος και εξτρα αεριο μαζι!
3 πηρα εδωσα δωρο ενα στον μηχανικο μου που γιορταζε προχθες!
View attachment 252856
Για χαλιά δε ξέρω,Από τις βούρτσες για πλυστικά που βγάζει την Δευτέρα https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...74?pageId=10071498&tabCode=Current_Sales_Week
άραγε κάνει καμιά για πλύσιμο χαλιών ;
Γενικά υπάρχει κάποια εξειδικευμένη;
Και εγώ αυτό σκέφτηκα, οτι θα είναι πολύ εύθραυστες και δεν θα θέλουν καθόλου πίεση.Για χαλιά δε ξέρω,
εγώ είχα αγοράσει για τα ΦΒ πάνελ αλλά είναι πολύ εύθραστες. Κάτι θυμάμαι έσπασε τη 2/3η φορά αλλά κάνω ακόμα τη δουλειά μου.
Και μιλάμε την πηγαινο-έφερνα σε πάνελ με 10 μοίρες κλίση...σχεδόν οριζόντια και μηδενική τριβή στο τζάμι.
Γνώμες για το τροχακι παιδια?Διαφορα εργαλειακια μπαταριας, και οχι μονο, απο την ερχομενη Πεμπτη στα Lidl
ΕΡΓΑΛΕΙΑ PARKSIDE
Απόκτησε τα ισχυρά εργαλεία υψηλής ποιότητας Parkside Performance για κάθε εργασία και κάνε τα μαστορέματά σου με εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία!www.lidl-hellas.gr
Καλα εκανες, και εγω θα παρω ακομη ενα ζευγαρι!Με έκανες να πάω Κυριακάτικα να πάρω 2!
ΧαχαχαχαΜε τόσα δώρα, θα κάτσω να κάνω ένα search, όταν μπορέσω, να δώ αν ο φίλος σου ο μηχανικός έχει αγοράσει μόνος του έστω κι ένα εργαλείο.![]()
Κοιτα αυτη αν αντεξει βεβαια την πιεση κατα το τριψιμο , δε το βλεπω επειδη δεν ειναι για αυτη τη δουλεια, λογικα θα βοηθησει.Από τις βούρτσες για πλυστικά που βγάζει την Δευτέρα https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...74?pageId=10071498&tabCode=Current_Sales_Week
άραγε κάνει καμιά για πλύσιμο χαλιών ;
Γενικά υπάρχει κάποια εξειδικευμένη;
Αυτός είναι ο C4 από ότι διαβάζω, εγώ έχω τον Α2 που είχε βγάλει πρόσφατα (τώρα, πότε πήγαν από τον a2 στον c4 σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, άγνωστο...). Αν δεν έχουν κάνει καμιά στραβή (γιατί κάνουν κάτι τρελά ώρες ώρες από μοντέλο σε μοντέλο) θα σου πω να τον πάρεις χθές!!! Ο δικός μου είναι όπλο, δε νιώθει τίποτα και πουθενά ακόμη και στις 2 πρώτες σκάλες.Γνώμες για το τροχακι παιδια?
Η περιγραφη στο συγκεκριμένο εργαλείο είναι απαράδεκτη. .!!Καλημέρα καλή εβδομάδα,
Το παλμικό που έχει απο Πέμπτη αξίζει για βίδωμα ξεβίδωμα σε βίδες - μπουλώνια?
Θα το ήθελα για αλλαγή σφυριών στον καταστροφέα (29αρια μπουλώνια) κάτι άλλο δεν έχω κατά νου που μπορεί να το χρειαστώ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η περιγραφη στο συγκεκριμένο εργαλείο είναι απαράδεκτη. .!!
Αναφέρεται ως παλμικο ενώ ειναι μπουλονοκλειδο καθώς έχει υποδοχή 1/2 ..!!
Όσο πάνε θα μας τρελάνουν...εκεί στα lidl..
To συγκεκριμένο είναι νέο μικρό μπουλοκλειδο της σειρά Performance...
Κωστη κατι δεν εχεις καταλαβει καλα.
Παλμικο ειναι.
Ο ορος παλμικο αναφερεται στον τροπο λειτουργιας και δεν περιοριζεται στο αν ειναι κατσαβιδι η μπουλονοκλειδο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.