Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εχω το προηγουμενο μοντελο το κιτρινο με τις 18650 και παλιο φισακι usb και ειναι εξαιρετικος
χρονια τωρα κανει δουλια ιδιαιτερα στις διακοπες ρευματος εδω στην επαρχια που το χειμωνα ειναι συχνες

ποσο μαλλον καλυτερος θα ειναι ο νεος ! και σε εξαιρετικη τιμη

Από αυτά που έχει ο συγκεκριμένος προβολεας αξίζει περισσότερο από όλα..

Έχει 21700 μπαταρίες και κρατάει αρκετά..
Ο φωτισμός του αρκετά δυνατός..
Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή..

Προσοχή μόνο γιατί δεν είναι ίδιος με εκείνον που είχαμε πάρει Κωστή.
Εκείνος ήταν ο PALA 4000 και ειχε Led 40 watt, ενώ αυτός είναι ο PAAL 6000 και έχει Led 20 Watt!
Οπότε, θα είναι πολύ πιο αδύναμος.

Εγώ περιμένω να ξαναφέρει εκείνον τον 40 Watt για να πάρω άλλον ένα, γιατί είναι εξαιρετικός.

Εκείνος ήταν ο PALA 4000 και ειχε Led 40 watt, ενώ αυτός είναι ο PAAL 6000 και έχει Led 20 Watt!

Εγώ περιμένω να ξαναφέρει εκείνον τον 40 Watt για να πάρω άλλον ένα, γιατί είναι εξαιρετικός.
Όντως το άλλο μοντέλο (PALA 4000, που ήταν ωστόσο και αρκετά ακριβότερο) είχε διπλάσια φωτεινή ισχύ, 4000lm, σε σχέση με το τωρινό που έχει 2000:

• Like
Reactions: KOSSTV and nikfor
Δεν ξέρω πόσοι έχετε αγοράσει κάτι τέτοιο από το lidl. Είχα πάρει κάτι παλιότερα μοντέλα. Υπάρχει και ο κύβος αλλά κάποιες συσκευές δεν τις φορτίζει καθόλου. Δεν ξεκινάει η φόρτιση καθόλου.
Στα τελευταία μοντέλα δεν έχει και λαμπάκι φόρτισης.
Ένα αντίστοιχο που είχα πάρει από κατάστημα cosmote προσφορά της Belkin σαφώς ήταν ανώτερο και φορτίζει ότι του βάλεις.\
Τώρα αγόρασα αυτό το πάνω με το on-off. Για να δούμε πως θα τα πάει.

Επίσης θα πειραματιστώ και με εκείνο το σετάκι που γυάλισμα προβολέων αυτοκινήτου. Δεν κρατάνε πολύ αλλά κάτι γίνεται ακόμα και με την οδοντόκρεμα.

Καλησπερα,πηρα προσφατα μια 4αρα σμαρτ μπαταρια την οποια δουλευα με τρυπανια και το μπουλονοκλειδο.Χτες χρειαστηκε να τριψω κατι πραγματα και
την εβαλα στο εκκεντρο τριβειο οπου καθε 30 δευτερα περιπου σταματουσε και επρεπε να ανοιγοκλεισω τον διακοπτη.Κουμπωσα μια παλια 2ah και δουλεψε ασταματητα
το τριβειο.Θεωρησα οτι μαλλον εχει θεμα η μπαταρια σε συνεχη λειτουργεια μιας και σε τρυπανι/μπουλοκλειδο δε λειτουργει συνεχομενα.Τη κουμπωσα οποτε στο σκουπακι
να δω αν κανει το ιδιο αλλα εκει δεν παρουσιασε καμια διακοπη.Να πω οτι την σμαρτ δεν την εχω συνδεσει στην εφαρμογη ποτε.
Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο ή εχει ιδεα τι μπορει να ειναι?

Επίσης θα πειραματιστώ και με εκείνο το σετάκι που γυάλισμα προβολέων αυτοκινήτου. Δεν κρατάνε πολύ αλλά κάτι γίνεται ακόμα και με την οδοντόκρεμα.
Έχω κάνει φανάρια σε 2 αυτοκίνητα. Το ένα πριν 2 χρόνια και το άλλο το καλοκαίρι. Το πρώτο κρατάει ακόμα. Από το σετ του Lidl χρησιμοποίησα τα πανάκια και την κρέμα που έχει μέσα.
Για τον καθαρισμό όμως των φαναριών επειδή ήταν πολύ κίτρινα χρησιμοποίησα πολλά νούμερα γυαλόχαρτα νερού ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφει ο φίλος εδώ:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σωστός...!!
Ειχα την εντύπωση ότι ήταν ο αλλος..
Μάλιστα τώρα είδα ότι "καλος" γραφει performance και πλαϊνές 4 γωνίες από καουτσούκ είναι μαύρες. !!

Οπότε άκυρο για αυτόν.. αναμένουμε τον άλλον..

Υγ...από την τιμή έπρεπε να το είχα πάρει χαμπάρι...30 ειχε ο άλλος όταν ήρθε. !!

• Like
Reactions: lazarefa and nikfor
και παλι να πω οτι ο παλιος κιτρινος (αυτος με την μεταλλικη βαση του) ειναι μονο 10W και χωρις cob-led και αξιζει τα λεφτα του γιατι ειναι αξιοπιστος και αρκετα φωτεινος για ενα δωματιο παρα τη μικρη ταση του (3.7V)
οπότε και τουτος ο πρασινος λογικα θα ειναι μια καλη αγορα. αρα αξιζει να του ριξουμε μια ματια

επι τη ευκαιρια , ΠΟΙΑ η γνωμη σας για φακους που παιρνουν μπαταριες εργαλειων (μακιτα , μπος κλπ) δουλευοντας ετσι στα 18V ?
βλεπω κατι θερια στα 10-20 ευρω κι εχουμε πληθωρα μπαταριων απο τα εργαλεια μας

https://www.temu.com/search_result.html?search_key=φακος led 18v cob&search_method=user

• Like
Reactions: enduras1
Καλησπέρα. Είχε βγάλει το lidl κάποιο σετ για γυάλισμα φαναριων;
Πήρα ένα προχθές. Αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Θα το δοκιμάσω σε λίγο καιρό. Αν και τα δικά μου φανάρια είναι σε σχετικά καλή κατάσταση.

• Like
Reactions: songless_bird
Τι ωραίο φυσητηρι στα 12ν...!!!
Στην Κύπρο αυτήν την εβδομάδα...!!!

U4NDVBODAxNDc2OTBDMjc4NzI3RkEwRjg1ODA1RTBGODVERTZEMDIucG5n.png

Parkside® Επαναφορτιζόμενος φυσητήρας χειρός | 12V Cor… https://share.google/6vZJnPp3v47pFhUiM

Εχει και πολλα προσαρτηματα!
Μινι φυσητηρι, φουσκωτηρι και ρουφηχτηρι (σκουπακι)!!

Θα το παρω και εγω αυτο το εργαλειακι οταν ερθει και θα γινει το δευτερο 12βολτο Parkside που εχω μετα το μινι τροχακι.

Aλλο ενα εργαλειο που λειπει απο την 12βολτη σειρα της Bosch.

• Like
Reactions: KOSSTV and newbie
Εχει και πολλα προσαρτηματα!
Μινι φυσητηρι, φουσκωτηρι και ρουφηχτηρι (σκουπακι)!!

Θα το παρω και εγω αυτο το εργαλειακι οταν ερθει και θα γινει το δευτερο 12βολτο Parkside που εχω μετα το μινι τροχακι.

Aλλο ενα εργαλειο που λειπει απο την 12βολτη σειρα της Bosch.
Το κύριος ζήτημα είναι ότι βγαίνει σε σύστημα μπαταριας και όχι μόνο του..
Κοιτάζοντας τα specs είναι πιο δυνατό από αυτό.του Temυ που έχουμε πάρει κάμποσοι...

Νομίζω στα 20 ευρώ με τόσα εξαρτηματα αξίζει η αγορά του...αλλά το πότε...ένας θεός ξέρει...

Υ.γ...Η Bosch εάν βγάλει κάτι τέτοιο θα έχει πάνω από 70.ευρω...δεν ξέρω εάν θα αξίζει την διαφορά.. αλλά το Bosch είναι Bosch θα μου πεις..!!!:D

Καλά για χρηαη ως σκουπακι εννοείται ότι κανένα ακόμα αυτά δεν έχουν αποδωση μεγάλη...κατά πόσο δε για φούσκωμα στρώματος...!!!
Πιο πολύ για φυσιγμα για καθαρισμο είναι αυτά τοπικού χαρακτήρα..

• Like
Reactions: enduras1
Τελικά το LIDL σκεφτεται και εμάς τους γηραιότερους 😁

Μεγεθυντικά γυαλιά !!!!!!!!!!
20251017_194835.jpg

Συνδυάζονται άψογα με της πρεσβυωπίας και είναι τέλεια για μικρομετρήσεις. Έπρεπε να πάρω άλλο ένα γιατι το πλαστικό μάλλον θα γρατζουνιστεί γρήγορα.