Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,385
εγω παντως μπηκα στη σκεψη να πουλησω (ιεροσυλια?) μια συλλογη Force που εχω για να τη παρω αυτη! :smash:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
εγω παντως μπηκα στη σκεψη να πουλησω (ιεροσυλια?) μια συλλογη Force που εχω για να τη παρω αυτη! :smash:
Μη μου πειτε οτι δεν ειναι ενα απο τα πληρεστερα σετακια τριγυρω?
Καρυδακια 1/4 και 1/2, διαφοροι ανταπτορες ακομα και για μπουζι ΚΑΙ διαφορες κατσαβιδομυτες ολων των ειδων (στο κατω μερος της φωτο)!!
![]()
http://www.amazon.de/Proxxon-23286-..._UL160_SR160,160_&refRID=117FEZK0WQYDHR3RAKY3
Δεν έχεις καταλάβει ότι από αρχαιοτάτων χρόνων τα πάθη πληρώνονται ?Εγώ απορώ τι τα θέλετε (περισσότερο από μία απλή σειρά) αφού όσες κατασκευές έχω δει εδώ μέσα απ´όσο θυμάμαι ...καμία δεν είχε ούτε ένα παξιμάδι επάνω![]()
Εγώ απορώ τι τα θέλετε (περισσότερο από μία απλή σειρά) αφού όσες κατασκευές έχω δει εδώ μέσα απ´όσο θυμάμαι ...καμία δεν είχε ούτε ένα παξιμάδι επάνω![]()
Έχω την απορία, γιατί λείπει το Νο20 σε αρκετές συλλογές (καρυδάκια, γερμανοπολύγωνα κλπ);
Ναι, το έχω ίδιο με σένα.Σε γερμανικό βγαίνει 20-22 ...το έχω!!!!!

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.