Kαροτσακι μεταφορας μαξ. φορτιου 70 κιλων, απο τα Jumbo 20 ευρω.
https://avclub.gr/forum/showthread....σήμερα?p=1058401298&viewfull=1#post1058401298
Οπως ανεφερα και στο νημα των παραλαβων ειναι πολυ στιβαρο και καλοδεμενο, χωρις τριξιματα και ταλαντωσεις οταν ειναι φορτωμενο.
Με αλλα λογια αν το εβλεπα χωρις να ξερω απο που ειναι αγορασμενο, σιγουρα δεν θα πηγαινε στο μυαλο μου oτι ειναι προιον απο τα Jumbo!!
Εδω ανοιχτο
Το υψος του ανοιχτο φτανει τα 1.01εκ. κ το μαξ. πλατος τα 40εκ και το μηκος του απο πισω τις ροδες μεχρι μπροστα στην πλακα φορτωσης, 41 ποντους.
Το βαρος του ειναι 3.5 κιλα, οχι και ελαφρυ, το οποιο οφειλεται στους βαρεις και γερους σωληνες αλουμινιου.
Η επιφανεια φορτωσης ειναι καλη και εχει διαστασεις 39εκ χ 28 εκατοστα. Ιμαντες προσδεσης δεν εχει, οχι οτι μου λειπουν αλλα το βλεπω σε καποια καροτσια.
Εδω οι ροδες οι οποιες ειναι απο καουτσουκ η παρομοιο υλικο και οχι απο σκληρο πλαστικο.
Αυτο το υλικο μου αρεσε στις ροδες καθως το καροτσι ειναι πρακτικα αθορυβο και ομαλο οταν κινειται αλλα και δυσκολα θα σπασουν.
Εδω το καροτσι κλειστο
Κλεινει και ανοιγει ευκολα. Στο κλεισιμο διπλωνουν οι ροδες πισω ταυτοχρονα με την επιφανεια που ανεβαινει απο μπροστα.
Κλειστο ειναι σταθερο και στεκεται και ορθιο χωρις να χρειαστει να στηριζεται καπου. Διαστασεις κλειστο: Yψος 74εκ, πλατος 39εκ και παχος 7εκ.
Θεωρω οτι ειναι VFM λογω κοστους και πολυ γερης κατασκευης. Δεν εχω μεταφερει κατι βαρυ κοντα στα ορια του, αλλα θεωρω οτι μπορει να το κανει.
Οταν το πρωτοειδα στην ιστοσελιδα του Jumbo δεν μου γεμισε το ματι, ισως προκατειλημμενος απο την γενικοτερα χαμηλη ποιοτητα των Jumbo, αλλα οταν πηγα και το ειδα ..εξεπλαγην ευχαριστα και αλλαξα γνωμη