Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Μιχάλη το ερώτημα είναι το εξής: Την τρύπα την άνοιξες προς τη μύτη της ζώνης ή προς την αγκράφα;
)

Μιχάλη δεν είσαι ο μόνος. ειδικά με αυτά τα τρυπητήρια την έχω πάθει κι εγώ. τώρα έχω ένα Creator (Made in Belgium) αν δεν κάνω λάθος και είναι πολύ καλό. καμία σχέση με τις φτηνές παπα*ιές που στραβώνουν οι σιαγόνες στην πρώτη πίεση.
Το είχα πάρει γύρω στα 10 αν θυμάμαι καλά.
Hθελα να ανοιξω μια τρυπα σε μια ζωνη και πραγματικα συχτιρισα με τη σαβουρα που εχω παρει απο τα λιντλ. 2 τρυπητηρια λουριων/ζωνης αχρηστα, δουλεια δεν εκανα, στραβωναν οι σιαγωνες.
Ακομα δεν εμαθα το μαθημα που το λεω χρονια στο εαυτο μου, που λεει οτι ακομα και εαν ενα εργαλειο το χρησιμοποιεις σπανια, θα πρεπει να ειναι αξιοπιστο καθως θα ερθει η στιγμη που θα το χρειαστεις και θα θελεις να κανεις δουλεια...
Αμεσα εγινε παραγγελια για το τρυπητηρι της Κnipex
![]()
17 ευρουδακια μαζι με τα μεταφορικα, πληρωμη με paypal απο το toolmarket https://www.tool-market.gr/gr/product/8453/εργαλεία-χειρός/πενσοειδή/knipex-τρυπητήρι-λουριών-220mm
E μα δεν γινοταν αλλιως..
Αν κατσω και μετρησω ποσα λεφτα εχω δωσει σε εργαλειοσαβουρα (διοτι η φτηνεια τρωει τον παρα) και κατοπιν αγοραζω αυτο που επρεπε να ειχα αγορασει εξ'αρχης, θα πικραθω παααρα πολυ βραδιατικα...![]()
-Nικο σε εξοδα με βαζεις, νομιζα οτι ειχα την πιο μικρη κομπρα των 125μμ στη συλλογη αλλα τωρα βλεπω οτι υπαρχει και ακομα μικροτερη κομπριτσα στα 100μμ!!!!
Mπηκε στη wish list..
Οποτε βρω κατι καλο, θα σου πω!
Μιχάλη να ξέρεις μεγάλο ρόλο παίζει το περιβάλλον αποθήκευσης (ξηρό ή όχι, με υγρασία ή όχι, αεριζόμενος ή όχι χώρος κτλ) και φυσικά ο τρόπος πους τους τοποθέτησης τους κατά την αποθήκευση. Π.Χ. εάν τον τοποθετήσεις με την μύτη πάνω τότε πάει τον έχασες τον μαρκαδόρο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.