Εργαλεία Μπαταρίας

Πολυ σωστα το εγραφες!
Το (μη) κλειδωμα του Μακιτα ειναι προβλημα που μεγαλωνει ακομα περισσοτερο με την κακη εργονομια του γενικοτερα.

Μιχάλη, τα review σου είναι πάντα απόλαυση!!!! :worshippy: Πληρέστετα, αντικειμενικά και πολύ πλούσιο φωτογραφικό υλικό. :SFGSFGSF: :firstprize:

Αρα με προτρυπημα )και ισως και χωρις) ανετα συναρμολογεις επιπλο μελαμινης.

Ναι, με το 3.6βολτο bosch μπορεις να συναρμολογησεις επιπλα τυπου ΙΚΕΑ κλπ. Ειναι αξιοθαυμαστο πραγματικα, μικρο, αξιοπιστο και ισχυρο.
Αυτο ειχα μαζι μου στη Ρουμανια και συναρμολογησα ολα τα επιπλα στο διαμερισμα μου, βιβλιοθηκες, παπουτσοθηκες, επιπλο εισοδου, γραφεια κλπ.

Ευχαριστω πολυ συναδελφοι, τα review θα συνεχιστουν.

Σχεδον τελειωσε η δοκιμη των 12βολτων κρουστικων δραπανων μπλε Bosch GSB, πρασινο Bosch PSB και Μακιτα.

Αρκετο βιδωμα και τρυπημα σε σκληρο και μαλακο ξυλο.
37963176125_c9cd066754_b.jpg

Εδω ενα κοντινοτερο πλανο. Μενει δοκιμη τρυπηματος με κρουση σε τσιμεντο.
38818872272_b62ebb51df_b.jpg

Μεγαλη εκπληξη το πρασινο κρουστικο Bosch PSB...!

Τελειωσε και το τεστακι σε πετρα, δεν ηθελα να τρυπησω τις τσιμεντενιες κολωνες του υπογειου :))

38827405992_43a03d642f_c.jpg

Και τα τρια δραπανα εκαναν καλη δουλεια με τρυπανι 8μμ χωρις προτρυπημα σε πετρα καρυστου ~3εκ παχους.
24986040218_d154d44f72_b.jpg

Μικρή παρένθεση …
Εντωμεταξύ, παράλληλα με το Thread εργαλεία lidl ίσως αξίζει να συζητάμε κάπου τα εργαλεία από άλλες αλυσίδες. Έχω Leroy κοντά μου και έχω καεί :D

η νέα προσφορά του Leroy σε 18V δραπανοκατσάβιδο με έλεγχο ροπής στα 49.90
To einhell https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...panokatsavido-mpatarias-einhell-18v-62167483/

Γενικά θα ονόμαζα το 2017 ως τη χρονιά των 18V για όλους!

χαχαχα, ετσι ειναι, οποιος μενει κοντα σε τετοιες φωλιες εργαλειων...καιγεται :))

Ολα τα εργαλεια τα συζηταμε, εχουμε μπολικα σχετικα νηματα.
Τα εργαλεια βεβαια του Lidl ειναι μια κατηγορια απο μονη της καθως ειναι πραγματικα Βest Value for Money απο ολες τις αποψεις:
Εξαιρετικες τιμες, ικανοποιητικη ποιοτητα, μεγαλη ποικιλια, αρκετα ισχυρα για την κατηγορια τους και με μια αριστη πολιτικη 3χρονης πραγματικης εγγυησης και επιστροφης χρηματων!

Εχθές , κοιτα να δείς συμπτωση ήρθε σπίτι ματορας με το σπαστό b+d ,
black-decker-drill-drivers-li2000-64_1000.jpg
- μάστορα πως και διάλεξες το b&d ?
- Δεν έχουμε λεφτά παλικάρι μου για φύκια και μεταξωτές κορδέλες, αυτό κάνει τη δουλειά του και είναι σκυλί, δε ξέρω γιατί πουλανε τα άλλα :D

Χαχα σκληροπυρηνικός

Το ειχα παρει αυτο με τις παλιες τις μπαταρίες απο ενα alex-pak. Υπερτιμιο για τα λεφτα του και ετοιμο για καθε χρηση!

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντως το 3.6βολτο bosch ixo ειναι φτηνοτερο, ελαφρυτερο, εχει περισσοτερες στροφες, μεγαλυτερη ροπη και λαμπακι led.
Μοιαζει βεβαια με παιχνιδι, αλλα δεν ειναι..:))

Ακομη ενα μικρο που αξιζει να εχει καποιος.

thpicv.php

Black and Decker - A7073 Κατσαβίδι Μπαταρίας 6V

Σε τιμη ΧΑΡΙΣΜΑ μονο και μονο για τις μυτες και τις μπαταριες που συμπαραδιδει.

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=10999#perigrafi

Οποτε θα το χρειαστειτε θα ειναι εκει και αν τελειωσει η μπαταρια και δεν εχετε αλλη με το κλειδωμα της καστανιας ειναι χειρος!!!

thpicv.php

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Παντως το 3.6βολτο bosch ixo ειναι φτηνοτερο, ελαφρυτερο, εχει περισσοτερες στροφες, μεγαλυτερη ροπη και λαμπακι led.
Μοιαζει βεβαια με παιχνιδι, αλλα δεν ειναι..:))

ναι το επιβεβαιώνω οτι είναι λιγο πιο δυνατό, απλα δεν είναι σπαστό.
Καλα το δώρο για τα παιδια τα σπάει εντομεταξύ... το είχαν σε προσφορα και αυτο στα leroy , και σίγουρα έχει το κοινό του :drummer: