Εργαλεία Μπαταρίας

Έχεις μπερδέψει τις κρούσεις ... το GSB έχει κρούση κατά μήκος του άξονα του τρυπανιού και το GDR ακτινική/περιστροφική.

Εγω μια ζωη κρουστικο ξερω τα σκαπτικα και τα περιστροφικα τρυπανια που τρυπανε χτυποντας ειτε γραναζωτα ειτε πνευματικα. Τα υπολοιπα ςιναι παλμικα κατσαβιδια, ασχετα αν με τα καταλληλα τρυπανια μπορουν να τρυπησουν.

Re: Εργαλεια Μπαταριας

Είδα αυτό από το Lidl είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι, ευχαριστώ.

Η χρήση είναι να υπάρχει ένα εργαλείο που να τα κάνει όλα.

Αυτή την στιγμή έχω ένα Bosch CSB 680 2E (το αγόρασα το 83 νομίζω) με ρεύμα, το οποίο αν και αντίκα πια, έχει φτιάξει ότι μπορείς να φανταστείς σε δύο εξοχικά και στο σπίτι, αλλά είναι βαρύ θέλει την μπαλαντέζα του και δεν είναι κατσαβίδι, άσε που έχει και κάποια έκκεντρα πια.

Κατσαβίδοδράπανο έχω δύο, ένα φτηνιάρικο Black&Decker δεν θυμάμαι μοντέλο και ένα ακόμα πιο φτηνιάρικο από το Praktiker, αλλά δε είναι κρουστικά δεν έχουν δύναμη και όταν τελειώσει η μπαταρία τους θέλεις ώρες να περιμένεις.

Έχω επίσης και ηλεκτρικά κατσαβίδια (φτηνά από Praktiker / Carefour) τα οποία θα χαρακτήριζα άχρηστα για σοβαρές DIY εργασίες.

Ελπίζω το Parkside να με καλύψει.

Καλού κακού πρότεινε μου και κάτι άλλο για να το δω επίσης.

Ευχαριστώ!

(Bosch CSB 680 2E) είναι κατσαβιδι βγαλε το τσοκ και δες υπαρχει στον αξονα υποδοχη 6.35μμ για τις κατσαβιδολαμες απευθειας χωρις την χρηση του τσοκ γινεται πιο ελαφρυ σαν κατσαβιδι

Δεν είναι και ότι καλύτερο σαν προσφορά..... Αν σκεφτείς ότι με +15 ευρώ πριν από τρείς αν θυνάμαι καλά εβδομάδες, πήρα το ίδιο σετ μόνο που είχε 1 μπαταρία 2Ah & 1 μπαταρία 4Αh.... Και να ξέρεις πως οι μπαταρίες είναι που κοστίζουν και κάνουν την διαφορά στα ευρώ.

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Όχι και τόσο καλή.

Οι μπαταρίες είναι 1,5Ah και όχι 2,0Ah ή μια 2,0Ah και μια 4,0Ah και ο φορτιστής είναι ο 1115 και όχι ο 1130

Με δυο 2,0Ah + ταχυφορτιστή 1130 + ένθετο = 109,95 ευρώ

Με μια 2,0Ah + μια 4,0Ah + φορτιστή 1115 + τσάντα + αξεσουάρ = 131,49 ευρώ

Full έκδοση δηλαδή 2x2,0Ah + ταχυφορτιστή 1130 + L-BOXX GSR 10,8V= 144,99 ευρώ ή GSB 10,8V = 145,49 ευρώ

Μεταφορικά ανεξαρτήτου ποσότητας 15,95 ευρώ

Καλησπέρα σας. Ψάχνω τον τελευταίο καιρό για κρουστικό δραπανοκατσαβιδο. Δεν το χρειάζομαι για κάποια απαιτητική εργασία. Η βασική του δουλειά ειναι να βιδώσει κάτι λαμάκια σε τσιμεντένιους πασάλους που ήδη έχουν τρύπες για τις βίδες. Δεν χρειάζομαι το "top" εργάλειο. Θέλω ενα μεσσαίας κατηγορίας . Στο ψάξιμο που έχω κανει έχω κατήξει στα παρακάτω εργάλεια:

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6547#texnika

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7316#texnika

http://www.ebay.co.uk/itm/391113569062?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

To Dewalt νομιζω οτι δεν έχει κρούση. Αλλά φενεται να ειναι κορυφαίο.
Ποιες ειναι η γνώμες σας.? Οποια πληροφοριά είναι καλοδεχουμένη.

Φίλε μάλλον κοιτάς λάθος, η κρούση σε αυτήν την μορφή βοηθά μόνο στο τρύπημα. Γνώμη μου καλύτερα να κοίταγες κάτι σε παλμικό για να εκμεταλλευτείς και την μεγαλύτερη ροπή.

Επίσης το πρώτο που παραθέτεις είναι με παρωχημένες μπαταρίες Νικελίου-Καδμίου και χαμηλά Βολτ/Αμπερ δεν αξίζει μια τέτοια αγορά. Για τα άλλα δεν τα έχω δουλέψει για να έχω γνώμη.

Αν είναι μόνο για βίδωμα η θα πάρεις ένα απλό δράπανο ή ένα παλμικό κατσαβίδι όπως λέει και ο φίλος από επάνω...
Δεν έχει νόημα να πάρεις κρουστικό εφ όσον βιδώνεις μόνο.
Εκτός αυτού βέβαια στα συγκεκριμένα εργαλεία η λειτουργία της κρούσης είναι μόνο για τούβλα και σοβά. Τσιμέντο πόσο μάλλον πέτρα δεν την τρυπάνε καθόλου...

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Φίλε μάλλον κοιτάς λάθος, η κρούση σε αυτήν την μορφή βοηθά μόνο στο τρύπημα. Γνώμη μου καλύτερα να κοίταγες κάτι σε παλμικό για να εκμεταλλευτείς και την μεγαλύτερη ροπή.

Επίσης το πρώτο που παραθέτεις είναι με παρωχημένες μπαταρίες Νικελίου-Καδμίου και χαμηλά Βολτ/Αμπερ δεν αξίζει μια τέτοια αγορά. Για τα άλλα δεν τα έχω δουλέψει για να έχω γνώμη.

Το ξέρω οτι για την δουλεια που θέλω δεν χρειάζεται κρούση. Απλά λέω οτι ίσως κάποτε χρειαστει...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Το ξέρω οτι για την δουλεια που θέλω δεν χρειάζεται κρούση. Απλά λέω οτι ίσως κάποτε χρειαστει...

Από τα λεγόμενά σου βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχει εργαλεία.

Οπότε τίθεται το ερώτημα πόσο συχνά θα το χρησιμοποιείς στο μέλλον και σε τι εργασίες ?

Αμα είναι να βιδώσεις τα λαμάκια και μετά να το ξεχάσεις σε κάποιο ντουλάπι καλύτερα να δανειστείς ένα να κάνεις την δουλειά σου.

Εάν όχι υπάρχουν αρκετές επιλογές αναλόγως τα χρήματα και το είδος/δύναμη/χαρακτηριστικά κλπ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Δεν θα το χρησιμοποιώ πυκνά. Απλά δεν θέλω να δανείζομαι. Προτιμώ να το πληρώσω 150-200 ευρώ και να το έχω πάντα διαθέσιμο στο σπίτι μου. γιατί όλο και κάπου θα χρειαστεί, εκτός από την βασική δουλειά για την οποία θα το πάρω. Όλο και καποια βιδα λασκάρει κάπου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Δεν θα το χρησιμοποιώ πυκνά. Απλά δεν θέλω να δανείζομαι. Προτιμώ να το πληρώσω 150-200 ευρώ και να το έχω πάντα διαθέσιμο στο σπίτι μου. γιατί όλο και κάπου θα χρειαστεί, εκτός από την βασική δουλειά για την οποία θα το πάρω. Όλο και καποια βιδα λασκάρει κάπου.

Με 227 ευρώ μπορείς να πάρεις το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο της Bosch GSB 18V-Li Professional + μια μπαταρία 18V 4Ah + ταχυφορτιστή AL1860

GSB18V-LI_GBA 4Ah_AL1860.png

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

+1
Κατσαβιδι, βιδολογος ειναι. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Οποτε λιγο να πιανουν τα χερια σου, συχνα πυκνα θα το δουλευεις. Εγω θα ελεγα να παραμεινεις στα 10,8 μιας και ειναι αρκετα δυνατα εργαλεια. Με λιγοτερο απο διακοσια περνειες παλμικο και με τσοκ με ενα σετ μπαταριων.

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Καλησπέρα σας. Ψάχνω τον τελευταίο καιρό για κρουστικό δραπανοκατσαβιδο. Δεν το χρειάζομαι για κάποια απαιτητική εργασία. Η βασική του δουλειά ειναι να βιδώσει κάτι λαμάκια σε τσιμεντένιους πασάλους που ήδη έχουν τρύπες για τις βίδες. Δεν χρειάζομαι το "top" εργάλειο. Θέλω ενα μεσσαίας κατηγορίας . Στο ψάξιμο που έχω κανει έχω κατήξει στα παρακάτω εργάλεια:

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6547#texnika

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7316#texnika

http://www.ebay.co.uk/itm/391113569062?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

To Dewalt νομιζω οτι δεν έχει κρούση. Αλλά φενεται να ειναι κορυφαίο.
Ποιες ειναι η γνώμες σας.? Οποια πληροφοριά είναι καλοδεχουμένη.

Παρότι πολλοί ίσως έχουν άλλη γνώμη, εγώ θα σου προτείνω το Makita κι ας είναι Νικελίου Καδμίου οι μπαταρίες. Αξιόπιστο 100%, σε καλή τιμή και με κομπλέ βαλιτσάκι. Ακόμη κι αν τα τρυπάνια είναι κάπως "φθηνά", μπορείς να συμπληρώνεις ότι χρειαστεί. Οι μύτες είναι καλές και θα έχεις τα πάντα συμμαζεμένα. Θα κάνεις τις δουλειές σου μια χαρά για πολλά χρόνια.

Στα 10,8 μπορεί να πάρει την Full έκδοση του GSB 10,8v + GDR 10,8v + ένθετο για το GDR για το L-Boxx στα 222,47 ευρώ + 15,95 ευρώ μεταφορικά που μέσο Ομαδικής τα μεταφορικά πέφτουν άνετα κάτω από 5 ευρώ..

GSB FULL_GDR_INSERT.png

Bosch GSB 10.8 2 full.jpgBosch GDR 10,8-LI SOLO.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Και που θα βρω άκρη με τα γερμάνικα? Δεν ξέρω τπτ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Και που θα βρω άκρη με τα γερμάνικα? Δεν ξέρω τπτ.

Ούτε αυτό αποτελεί πρόβλημα, έχουμε κάνει ήδη πέντε ομαδικές από Amazon.de όπου επωφελούνται Μέλη είτε γνωρίζουν είτε δεν γνωρίζουν Γερμανικά ή/και την όλη διαδικασία μέσο Amazon.de.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

=> 4) GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής ή/και Αποστολέας Amazon.de

=> 5) GROUP Buy από Amazon.de, Πωλητής και Αποστολέας WerkeugAlarm & inox-schrauben

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Και ένα μπράβο στα παιδιά που σκεφτηκαν την ιδεά της ομαδικής.