Με 2 μπαταριες και ταχυφορτιστη δεν θα εχει θεμα.
Μιλαω εκ πειρας εχοντας το αντιστοιχο 14,4 volt.
Μιλαω εκ πειρας εχοντας το αντιστοιχο 14,4 volt.
Για τον φιλο που ζητησε ενα ελαφρυ δραπανο χωρις ογκωδεις μπαταριες.
http://www.e-shop.gr/drapanokatsabi...titon-2x-13ah-li-ion-xr-dcd776c2-p-TLS.011066
Θανάση - Ερώτηση:
Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποίησες την ίδια μύτη κατσαβιδιού (bit) ???
Δεν εχω κανενα μπλε Bosch και ισως τελικα να μην αποκτισω ποτε κανενα. Ειναινσιγουρα καλα εργαλεια. Εχω ομως ενστασεις οσον αφορα την υπεροχη τους. Βλεπω οτι μονο στην Ευρωπη παιζουν τοσο πολυ. Στην Αμερικη τα εχουν σαν μια αλλη αξιοπιστη μαρκα αναμεσα σε τοσες αλλες, οχι ομως καθολικα τα καλυτερα. Ισως δοκιμασω σε παλμικο μονο. Δραπανοκαυσαβιδο το Parkside 10.8 με καλυπτει.
Δεν εχω κανενα μπλε Bosch και ισως τελικα να μην αποκτισω ποτε κανενα. Ειναινσιγουρα καλα εργαλεια. Εχω ομως ενστασεις οσον αφορα την υπεροχη τους. Βλεπω οτι μονο στην Ευρωπη παιζουν τοσο πολυ. Στην Αμερικη τα εχουν σαν μια αλλη αξιοπιστη μαρκα αναμεσα σε τοσες αλλες, οχι ομως καθολικα τα καλυτερα. Ισως δοκιμασω σε παλμικο μονο. Δραπανοκαυσαβιδο το Parkside 10.8 με καλυπτει.
Στην Ευρώπη την υπεροχή στα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας την έχει η Festool, η Fein και η Metabo κατα τη γνώμη μου με αυτή τη σειρά. Ίσως και τα Hilti τα αδικώ.
Από περιέργεια πως κατέληξες σε αυτή την σειρά κατάταξης ?
Από αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο από ανθρώπους που αγοράζουν 5-6 δραπανοκατσάβιδα διαφορετικής εταιρείας το καθένα (ναι υπάρχουν τέτοιοι καμμένοι, κυρίως στη Γερμανία) που δεν έχουν λόγο να αδικήσουν κάποια εταιρεία (ίσως τη Makita που δεν είναι γερμανική lol). Προσωπική εμπειρία δεν έχω.
Πάντως οι μάρκες που αναφέρεις κατασκευάζονται ως επί το πλείστον στη Γερμανία όποτε δεν μου φαίνεται παράλογο να υπάρχει μια προκατάληψη σε γερμανικό φόρουμ υπέρ αυτών.
Αντίστοιχα μπορείς να δεις σε αμερικανικά φόρουμ για τα made in USA εργαλεία.
Γενικά κατα τη γνώμη μου η κάθε μάρκα έχει κάποια μοντέλα που ξεχωρίζουν όποτε δεν νομίζω ότι μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα για όλες τις κατηγοριες. Σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε συζητήσει για Festool και τις καινοτομίες που έχουν εισάγει αλλά φαντάζομαι ότι παίζει μεγάλο ρόλο η τιμη τους, καθώς είναι δύσκολο κάποιος να τα αποκτήσει και να δεις γνώμη για αυτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.