Εργαλεία Μπαταρίας

Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι καλυτερο εχει αυτο με τα 150 ευρω απο αυτο των 40 ευρω του lidl; Για ερασιτεχνικη χρηση.

To καλυτερο ειναι οτι η μπαταρια του Bosch GSR 10.8 V ,μπορει να μπει και σε αλλα εργαλεια μπαταριας της Bosch 10.8 volt ,και στο τελος να βγει πιο οικονομικο απο αλλα που πρεπει να αγοραζεις συσκευη+μπαταρια.

Mετα παμε παρακατω σε γενικα χαρακτηριστικα :
1) Το Bosch GSR 10.8 V εχει περισσοτερη ροπη απο το parkside
2) H μπαταρια της Bosch εχει τριπλη προστασια
α) Προστασια υπερθερμανσης
β) Προστασια αποφορτισης
γ) προστασια υπερφορτωσης
3) Kαι τα μηχανικα - πλαστικα μερη απειρος καλυτερα σε θεματα κραδασμων,αξιοπιστιας κ.τ.λ

Αξιοπιστια, δυναμη και μπαταριες με μεγαλυτερη χωρητικοτητα. Περαν απο το γεγονος οτι ειναι bosch μπλε, οποτε περι ορεξεως δεν μπορει να πει κανεις τιποτα :)

Ενας ερασιτεχνης οδηγος πχ. ανετα κανει την δουλεια του με ενα Dacia, αλλα υπαρχουν καποιοι που για διαφορους λογους προτιμουν κατι ακριβωτερο για θεμα ασφαλειας, ανεσης και οτιδηποτε αλλο.

Προσωπικα εχω σχεδον ολα τα εργαλεια parkside γιατι τα περισσοτερα ειναι value for money. Εχω ομως και τα Bosch γιατι ειναι value for ever.

Αξιοπιστια, δυναμη και μπαταριες με μεγαλυτερη χωρητικοτητα. Περαν απο το γεγονος οτι ειναι bosch μπλε, οποτε περι ορεξεως δεν μπορει να πει κανεις τιποτα :)

Ενας ερασιτεχνης οδηγος πχ. ανετα κανει την δουλεια του με ενα Dacia, αλλα υπαρχουν καποιοι που για διαφορους λογους προτιμουν κατι ακριβωτερο για θεμα ασφαλειας, ανεσης και οτιδηποτε αλλο.

Προσωπικα εχω σχεδον ολα τα εργαλεια parkside γιατι τα περισσοτερα ειναι value for money. Εχω ομως και τα Bosch γιατι ειναι value for ever.

Τεράστια κουβέντα η τελευταία....

Bλεπω στο παρακατω video στο 4:40 ο τυπος χρησιμοποιη το σκουπακι της Bosch - GAS 10.8 V-Li με το δισκοπριονο BOSCH - GKS 10.8 V-Li
Πως ειναι εφικτο αυτο ? γιατι σε ερωτηση που εκανα στο κεντρο βιδας μου ειπαν οτι δεν γινεται,παρα μονο με πατεντα,ποια πατεντα ειναι αυτη ξερει κανεις ?
Γιατι το ειδα πολυ ευχρηστο αντι για την ογκωδη σκουπα να χρησιμοποιουμε το σκουπακι
Αστερι παντος το μικρο δισκοπριονο σε δυναμη μεχρι 26 mm απο οτι φαινεται

https://www.youtube.com/watch?v=SqddqhGPGZo

Last edited:
Δεν βλεπω πατεντα στο σκουπακι. Μονο την ελαστικη προεκταση που κουμπωνει κανονικα στην υποδοχη για την σκονη των bosch εργαλειων. Δεν ξερω αν υπαρχει ως extra αυτη η προεκταση ή ειναι μεσα στην αρχικη συσκευασια.

Πάντως δεν ξέρω πόσο κοστίζει το πριονάκι της Bosch αλλά όπως είδα το βίντεο είμαι 100% βέβαιος πως τρώει το...πριονίδι του ταπεινού parkside.

Δεν μπορουν να συγκριθουν τα δυο. To δισκοπριονακι της bosch που βλεπεις ειναι 10βολτο και κοβει εως 2.6εκ. παχος. Το Parkside ειναι 18βολτο και κοβει παχος εως ~5εκ.

Mια δικαιη συγκριση θα ηταν το αντιστοιχο 18βολτο της bosch με το 18βολτο parkside :))

Δεν μπορουν να συγκριθουν τα δυο. To δισκοπριονακι της bosch που βλεπεις ειναι 10βολτο και κοβει εως 2.6εκ. παχος. Το Parkside ειναι 18βολτο και κοβει παχος εως ~5εκ.

Mια δικαιη συγκριση θα ηταν το αντιστοιχο 18βολτο της bosch με το 18βολτο parkside :))

Υπαρχει και η συγκριση βαση κοστους. Μπορω να διαθεσω Χ ευρω για ενα εργαλειο. Τι αγοραζω; Το μικρο 10αρι ρατσας η το μεγαλυτερο 18αρη απο δρομο; Προφανος εδω ουτε αυτη η συγκριση υπαρχει καθως δεν υπαρχει περιπτωση το 10αρι να εχει μολις 50ευρω. Χαριτωμενο παντως ο μικρος γερμανος ρατσας.

Καλα ολα αυτα, μην ξεχνατε ομως οτι ακομη 40 ετη πριν ακομα στο χερι γινοντουσαν τα περισσοτερα...Οι βερσαλιες τ παρκε τους, στο χερι κοπηκε και πλανηθικε. Αυτοι ηταν μαστορια....

Χελωνακια εισαι λουδιτης; Αποκαλυπτεσε. :) :)

(Παρακαλω βαλτε ονομα στις υπογραφες που να θυμαμαι το ονομα του καθενος; )

Καλα ολα αυτα, μην ξεχνατε ομως οτι ακομη 40 ετη πριν ακομα στο χερι γινοντουσαν τα περισσοτερα...Οι βερσαλιες τ παρκε τους, στο χερι κοπηκε και πλανηθικε. Αυτοι ηταν μαστορια....

Εξελιχθηκε η ανθρωποτητα με τα εργαλεια,και αυτα που γινοντουσαν σε 10 χρονια να γινονται σε 6 μηνες π.χ

Φυσικα, υπαρχει ομως και αλλη σχεση με την δουλεια...Οτι παραγεται ευκολα, δεν περιεχει πλεον αξια, δεν λυπαται ουδεις τον κοπο του αλλου. αστο για το καφενειο, ειμαι παλι οφ τοπικ

Χελωνακια εισαι λουδιτης; Αποκαλυπτεσε. :) :)

(Παρακαλω βαλτε ονομα στις υπογραφες που να θυμαμαι το ονομα του καθενος; )

:flipout: Ναί λουδίτης είναι μέ ολα τα εργαλεια ηλεκτρικα-μπαταριας Parkside,είναι μοντερνος λουδίτης μονο με Parkside σε ολα τα αλλα εφαρμοζη την βαριοπούλια μέθοδο :flipout:

:flipout: Ναί λουδίτης είναι μέ ολα τα εργαλεια ηλεκτρικα-μπαταριας Parkside,είναι μοντερνος λουδίτης μονο με Parkside σε ολα τα αλλα εφαρμοζη την βαριοπούλια μέθοδο :flipout:

Δημητρης γαρ, Δη(Γη)-μητηρ, μανας γαιας ορχωμενος, λουδιτης μονον στην οριζοντια, επιτοιχια, κρεμαστη, καρεκλατη, επι παραλιας, στην διαρκεια της σκοπιας στο φυλακιο, αμέριστη υποταγη στα θηλυκά μελη της κοινωνιας (μην με διαβάσει η σύζυγος, α γεια σου γλυκεία μου). Το λεγε ο Ζορμπας , αμαρτια ειναι η γυναικα να ποθεί και να την αφησεις ετσι....
Εχομεν και Parkside ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ για να φτιάχνομε και κανενα καλυμμα οταν βρεχει και μας πιασει στην ερημια, μην και διακοψομεν....
Και παιδια εχομεν, την βαριοπουλΙα μέθοδο....:flipout:

(Ειδατε που το δικο ποστ ειναι ιν τοπικ, ε, ε;, ε!)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, ψάχνω για ένα επαναφορτιζόμενο δράπανοκατσάβιδο για να το έχω συνέχεια στην μπαγκαζιέρα από το μηχανάκι...έχει κανείς κάτι υπόψιν...? σε χρήματα το πολύ μέχρι ένα 40άρι...(επίσης έχω ένα μακίτα παλιό με την πορτοκαλί μπαταρία που δεν δουλεύει...αν ξέρει κάποιος να φτιάχνει τέτοια να του ρίξει μια ματιά με το αζημίωτο εννοείται)

Ψαξε στα Lidl να βρεις και να παρεις το PABSW 10.8 με κοστος 40.

parkside-akku-bohrschrauber-pabsw-10-8-b2-gruen-rot--3.jpg

Η αλήθεια είναι ότι με Parkside μπαταρίας έχω τις χειρότερες εμπειρίες...άσε που αυτό το ''τσοκ'' που βγαίνει φαίνεται αφάνταστα παθητικό πήγα και το είδα από κοντά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

έχω βρει αυτό...έχει κάποιος κάποια προηγούμενη εμπειρία μαζί του? http://www.skroutz.gr/s/3013341/Skil-2395AC.html

Κοιτα για λιθιου. Η τεχνολογια προχωραει καιντα nimhμμενουν πισω. Οχι πως δεν θα κανεις δουλεια, αλλα εχουν ιδιοτροπιες. Το μονο θετικο οτι εχει πεσει η τιμη τους, αν και ως ανταλλακτικα μπαταριες, κρατανε ψηλα (σε επωνυμα).

Για να το εχεις συνεχεια στην μπαγκαζιερα -και να δουλευει οποτε το χρειαστεις, εστω και μετα απο 3 μηνες- θα παρεις δραπανακι με μπαταρια λιθιου οχι καδμιου που εχει το skil.

Συμμεριζομαι τον προβληματισμο σου με το τσοκ για το παραπανω δραπανο, οχι ομως γενικοτερα με τα εργαλεια μπαταριας parkside. Τα απλα 10βολτα δραπανα parkside που εχω ειναι VFM.

Το μακιτα που εχεις δεν πιστευω να εχει κατι το εργαλειο αυτο καθ'αυτο. Η μπαταρια του ειναι ψοφια. Δες τι γραφει επανω η μπαταρια και ψαξε στο ebay. Κυκλοφορουν μπαταριες για παλαια μακιτα.