lefterakis katemakis
AVClub Addicted Member
- 20 October 2025
- 1,853
PFFB δεν έχουν όλες οι πλακέτες με 3255, πχ οι περισσότερες από AliExpress δεν έχουν..Ωραία! Σχετικά με την πλακέτα του 3255, έχει PFFB;
Ποιόν προ του Pass έχεις;
Γενικά σκέφτομαι για προ με μοναδιαίο κέρδος(οι πηγές έχουν ηδη 2V στην έξοδο οπότε δεν βλέπω λόγο για περισσότερο κέρδος), κι εχω κοιτάξει
λίγο τον ACF-2(Aikido cathode follower) του Broskie. Θα δούμε όμως, ίσως δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα μέχρι να έρθει ο ήχος εκεί που θέλω.
Οι πλακέτα της 3Ε έχει άρα πάρε αυτή..
Οι επώνυμες πλακέτες έχουν όλες..
Προ έχω ένα κύκλωμα βασισμένο στον Pass 1.7 αλλά τον έχω τροποποιημένο..
Επειδή κυκλοφορούν διαφορετικά σχέδια για αυτόν θέλει προσοχή, αν θες να φτιάξεις σαν τον δικό μου θα σου στείλω φωτό για να δεις πως είναι ακριβώς η πλακέτα.
Καλό θα ήταν να έχει κέρδος ο προενισχυτης που θα τον συνοδεψεις διότι αν οδηγήσεις κατευθείαν τον 3Ε από κάποια πηγή δεν θα μείνεις ευχαριστημένος από αυτό που θα ακούσεις..
Πχ οι Purifi δεν έχουν τέτοια θέματα, τον Purifi τον οδηγείς και με έναν παθητικό, (με ένα βηματισμό ποτενσιόμετρο άνετα)..
Εγώ από τότε που έφτιαξα τον προενισχυτη του Pass και τον τελικό μου με το 3255 δεν ξανά ασχολήθηκα με θέμα ενισχυτών εδώ και μια 5 ετια...
Έχω και άλλα μηχανήματα αλλά ο συνδιασμός αυτός με κέρδισε πάρα πολύ και δεν το ψάχνω παραπάνω..
Ούτε λάμπες, ούτε άλλες υλοποιήσεις με ΑΒ...
Βέβαια τον χειμώνα θα πάρω έναν Purifi περισσότερο για να έχω μεγαλύτερη ισχύ διότι έχω 4 ζεύγη ηχείων και κάποια από αυτά θέλουν λίγο παραπάνω ρεύμα..
Όμως ο 3255 οδηγεί άριστα τα ηχεία μου στην απόσταση ακρόασης που ακούω από τα ηχεία, και συνήθως ακούω δυνατά μουσική..
Απλά ο Purifi είναι άλλη καψούρα..