Έχω ρωτήσει και πάλι για κορδέλα ξύλου, αλλά κάνω το ερώτημα πιο συγκεκριμένο
Μια λογική και καλή επιλογή για ένα μικρό - μεσαίο εργαστήριο είναι αυτή της Metabo
www.skroutz.gr
Είναι ωραία (και που και που πέφτει και η τιμή της αρκετά), αλλά είναι αρκετά μεγάλη.
Για να τη βάλω θα πρέπει να αποσύρω το κάθετο δραπανο και να το ανεβάζω στον πάγκο όταν το χρειάζομαι, οπότε θα είναι ταλαιπωρία νομίζω.
Οπότε, έχετε κάποια πρόταση για μια κορδέλα πιο μικρή από αυτήν της Metabo ;
Θέλω να μπορεί να κόβει σκληρά ξύλα έως 3 εκατοστά ύψος. Όχι παραπάνω.
Και στο μυαλό μου έχω μόνο να μπορώ να κόβω κυκλικές επιφάνειες. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται, αν και υποθέτω πως αν την αγοράσω θα βρω πολλές ακόμα χρήσεις.
Υπάρχει κάτι;
Μια λογική και καλή επιλογή για ένα μικρό - μεσαίο εργαστήριο είναι αυτή της Metabo
Metabo BAS 261 Πριονοκορδέλα με Ισχύ 400W
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Metabo BAS 261 Πριονοκορδέλα με Ισχύ 400W. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!
Είναι ωραία (και που και που πέφτει και η τιμή της αρκετά), αλλά είναι αρκετά μεγάλη.
Για να τη βάλω θα πρέπει να αποσύρω το κάθετο δραπανο και να το ανεβάζω στον πάγκο όταν το χρειάζομαι, οπότε θα είναι ταλαιπωρία νομίζω.
Οπότε, έχετε κάποια πρόταση για μια κορδέλα πιο μικρή από αυτήν της Metabo ;
Θέλω να μπορεί να κόβει σκληρά ξύλα έως 3 εκατοστά ύψος. Όχι παραπάνω.
Και στο μυαλό μου έχω μόνο να μπορώ να κόβω κυκλικές επιφάνειες. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται, αν και υποθέτω πως αν την αγοράσω θα βρω πολλές ακόμα χρήσεις.
Υπάρχει κάτι;