Aυτο χρειάζεσαι συνωματε...παιδια, χρειαζομαι το εξης εργαλειο για μετρημα εσωτερικων αποστασεων. πχ για την τοποθετηση εσωτερικων ραφιων σε ενα ντουλαπι.
κατι σαν εναν επεκτεινομενο χαρακα, απο τα 20 στα 40 εκατοστα. που το κνιο μερος να βγινει μεσα απο το σωμα. οπως δουλεουν οι φαλτσετες
θα μπορουσε καποιος να τον κανει απο το μηδεν με δυο σκαμμενα φυλα ξυλλου και ενα μεταλλικο χαρακα. Και με μια βιδα που να σφιγγει την κινηση.
κοιταξα στο ebay, thingiverse, & youtube αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο
βρε πως μπορει να κολλησει το μυαλο μας. αυτο που θελω γινεται και με ενα ΜΙΚΡΟΜΕΤΡΟ!Υπάρχουν τέτοια εργαλεία, κάπου έχω ένα αλλά δεν ξέρω που…
Θα σου πρότεινα να πάρεις μια πτυσσόμενη κεραία αυτοκινήτου και να κάνεις τη δουλειά σου.
Αυτό που έβαλα το είδες καλά...;οχι μετροταινια παιδια...το δοκιμασα και θα δειτε μαλιστα φωτο στο τοπικ με την κατασκευη του ντουλαπιου μου. Ακομα και κλειδωμενη η μετροταινια, αν πιεστει προς τα μεσα, χανει 1-2 χιλιοστα.
Το ανέφερα επειδή η αρχική σου τοποθέτηση ήταν αυτή...παιδια, χρειαζομαι το εξης εργαλειο για μετρημα εσωτερικων αποστασεων. πχ για την τοποθετηση εσωτερικων ραφιων σε ενα ντουλαπι.
.αν λες για το παραθυρο που δειχνει την ενδιαμεση αποσταση, ναι την ξερω, την εχουμε ξαναδει εδω.
κατι παρομοιο κανει και η δικια μου που εχει μετρημενη 7 εκατοστα κασα, οποτε προσθετεις αναλογα.
το ζητουμενο δεν ειναι ομως να παρεις μονο μια εσωτερικη μετρηση. Αλλα και να την Μεταφερεις σε αλλα σημεια (πχ για να βαλεις στηριγματα ενος ραφιου)
για δες και αυτοαν λες για το παραθυρο που δειχνει την ενδιαμεση αποσταση, ναι την ξερω, την εχουμε ξαναδει εδω.
κατι παρομοιο κανει και η δικια μου που εχει μετρημενη 7 εκατοστα κασα, οποτε προσθετεις αναλογα.
το ζητουμενο δεν ειναι ομως να παρεις μονο μια εσωτερικη μετρηση. Αλλα και να την Μεταφερεις σε αλλα σημεια (πχ για να βαλεις στηριγματα ενος ραφιου)
αν λες για το παραθυρο που δειχνει την ενδιαμεση αποσταση, ναι την ξερω, την εχουμε ξαναδει εδω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.