Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.
Το κλαδευτικο το έβγαλε εκπαιδευτικό το Τ9.
Χαχαχαχαχα
Το κλαδευτικο το έβγαλε εκπαιδευτικό το Τ9.
Χαχαχαχαχα
Με ..........καράτε.
Νεκτάριε για αυτή την δουλειά χρειάζεσαι ηλεκτρική μπεκάτσα ή ηλεκτρικό αλυσοπρίονο για πιο εύκολα.
Κανονικά έπρεπε να είχες πάρει το πχιοτικό Φλωραμπεστ από το Lidl ....γαζώνει το εργαλείο !!!![]()
Εκπαιδευτικό αλυσοπριονο.
Το σκεφτομαι για ηλεκτρικο αλυσοπριονο, αλλα θαρρεις κατι με απωθει τελευταια απο τα ηλεκτρικα/μπαταριας που η χρηση τους θα ειναι σπανια.Νεκτάριε για αυτή την δουλειά χρειάζεσαι ηλεκτρική μπεκάτσα ή ηλεκτρικό αλυσοπρίονο για πιο εύκολα.
Κανονικά έπρεπε να είχες πάρει το πχιοτικό Φλωραμπεστ από το Lidl ....γαζώνει το εργαλείο !!!![]()
Το σκεφτομαι για ηλεκτρικο αλυσοπριονο, αλλα θαρρεις κατι με απωθει τελευταια απο τα ηλεκτρικα/μπαταριας που η χρηση τους θα ειναι σπανια.
Ηλεκτρικά όχι μπαταρίας ....κλαδιά τέτοια θα λιανίζεις συνέχεια ....χωρίς πλάκα αυτό το αλυσοπρίονο που σου λέω είναι πολύ ωραίο και τσάμπα.
Η σέγα μπαταρίας που είχα πάρει (περισσότερο για την μπαταρία την πήρα είναι ίδια με του παλμικού) δεν κρατάει αρκετά η μπαταρία της.
Εγω για αυτα εφτιαξα τον "καβαλαρη". Τα ντανιαζω, τα ευθυγραμιζω, τραβαω και 2 χταποδια και βουρ μονοκοπη ολα μαζι με το κλαδευτικο.
Δυο κοπες τα εχω αυτα.
Αφου στον καβαλαρη βαζω και πολυ ψιλα.
Καλημέρα σε όλους,
Θέλω να αντικαταστήσω λάμπα φθορίου με led. Χρειάζεται να κάνω κάτι συγκεκριμένο ή απλά βάζω τη λάμπα led και τέλος?
Καλησπερα, θα ηθελα την βοήθεια σας. Παράγγειλα για την μάνα μου, νεο πλυντήριο πιάτων (εκπληξη) και θα ερθει σε μερικές μέρες. Ειπα να δοκιμάσω να το εγκαταστήσω εγω, βγάζοντας το παλιο και να συνδέσω το νεο (πόσο δύσκολο μπορει να ειναι)
Η απορία μου ειναι πως σκατα γινεται το ντυσιμο με το ξυλο πανω στην πορτα? Με κόλα? Με βιδες? Πως? (Εννοω να βγαλω το υπάρχον πανελ απο το παλιο πλυντήριο και να το βαλω στο νεο - το μεγεθος ειναι το ιδιο)
Οποιος εχει καποια αποψη για αυτο ας μου πει. Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.