Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μακρυα απο τα EINHELL ειναι η δικια μου συμβουλη. Ειδικα τα τελευταια χρονια.
Αν το σεπακ ειναι 500 watt θα ελεγα να το προτιμησεις.

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές-απαντησεις. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να αναβαθμιστω σε αυτό το κομμάτι. Εδώ αυτό για να το πάρω κάνω αγώνα να πείσω τον συζυγο. Λίγο πολύ που τα είδα στο Amazon την ίδια βαθμολογία έχουν. Επίσης από ότι βλέπω το einhel δεν έχει μεγγενη οπότε άλλο έξοδο κι αυτό.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεσποινα νομιζω οτι πλεον εχεις ολα δεδομενα στα χερια σου και πρεπει τωρα να παρεις απλα δυο διαδοχικες αποφασεις: Πρωτον αν θα παρεις κολωνατο και δευτερον ποιο! :)

Ελπιζω να το δουμε συντομα στις παραλαβες οποιο και αν επιλέξεις!

Ευχαριστη εκπληξη μου κανει να προσπαθεί η γυναικα να πεισει τον ανδρα για μια αγορα εργαλειου!
Στο 99% συμβαινει το αντιθετο!

Ελπιζω να το δουμε συντομα στις παραλαβες οποιο και αν επιλέξεις!

Ευχαριστη εκπληξη μου κανει να προσπαθεί η γυναικα να πεισει τον ανδρα για μια αγορα εργαλειου!
Στο 99% συμβαινει το αντιθετο!
Για να μην λέμε γκρινιαρες μόνο τις γυναίκες, υπάρχουν και άνδρες που γκρινιάζουν..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευτυχώς που δεν ασχολειτε ακόμα.... Γιατί αλλιώς θα τρώγαμε τα λεφτά μας και οι δύο εκεί. Θα του δείξω την τέχνη αργοτερα
Επεσαν πολλά φέτος και για χόμπυ έχω ξεφύγει λίγο.... Εχει και τα δικιά του.... Τριβειο, πριονοκορδελα, σκούπα για το εργαστήριο και κωλονατο..... Που να ζητήσω και πυρογραφο και καινούρια σέγα επιτραπεζια.... Θα τα αφήσω για το καλοκαίρι στη γιορτή μου

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Καλησπερα σε ολους.
Δεν ειμαι σιγουρος αν η ερωτηση εχει θεση εδω ή στο νημα των lidl, αν πρεπει παρακαλω να μεταφερθει.
Πηρα το "μεγαλο" καρφωτικο της parkside, ενω εχω και το μικρο. Ειναι πολυ πιο δυνατο και ενω το μεγαλο ξεκιναει απο τα 15mm μηκος διχαλα και καρφια, το μικρο παιρνει ΜΕΧΡΙ 15 mm και αυτα οριακα τα βυθιζει σε ξυλο.
Ωστοσο, το μεγαλο παιρνει πολυ πιο στενα διχαλα. Ακομα και στα ιδιου μηκους, 15mm, του μικρου ειναι πολυ φαρδυτερα. Και η ερωτηση ειναι, υπαρχει καποιος λογος για αυτο (π.χ. διαφορετικη τυπικη χρηση), ή απλως ετσι ειναι το συγκεκριμενο εργαλειο;
Ευχαριστω.

Το μικρό όπως το αναφέρεις είναι για υφάσματα-νάιλον-μουσαμάδες-ταπετσαρίες επίπλων κλπ γιαυτό και το πιο φαρδύ πάτημα στα διχάλα . Το μεγαλύτερο για ξύλα , πιο στενό διχαλο και βελονάκι .

Καλησπερα σε ολους.
Προσπαθω να περασω καποια γραμματα απο το pc σε ξυλο. Τα τυπωνω, κολλαω το χαρτι πανω στο ξυλο και μετα παλευω με το dremel και ενα μικρο διαμαντακι να περασω το περιγραμμα και μετα με φρεζακι το μεσα. Ουτε πολυ καλα περναει το περιγραμμα (εχει την ταση το διαμαντακι να ακολουθει τα νερα) και παιρνει και πολυ χρονο με μπολικη κουραση.
Υπαρχει καποιος καλυτερος/πιο ευκολος τροπος; (Δεν εχω τη δυνατοτητα να τυπωσω στο ξυλο). Με σωζετε, να ξερετε :)

ξερει να με πει τα διακοσμιτικα που βαζουν σε διαφορες ξυλινες κατασκευες (πχ μεταλικα κουμπια μεταλικες γωνιες μεταλικες λωριδες ) για διακοσμισει απο που τα αγοραζουν η κανεαν site για να δω!!

ευχαριστω ετσι και αλλιως η tv δεν εχει τιποτα το καλο ..χε..χε

ευχαριστω ετσι και αλλιως η tv δεν εχει τιποτα το καλο ..χε..χε

Κάτι έχει και πολύ καλό ...αν είσαι του είδους
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Κάτι έχει και πολύ καλό ...αν είσαι του είδους
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

WoW!
Το ονειρο μου σε...ταινια!

Έβαλα να λειτούργησω το δραπανο της schepach και αφού έκανα μια ώρα φασινα στην αποθηκη να δω που θα το ταίριαξω.... Δεν έπερνε μπρος με τίποτα. Μάλλον είμαι κι εγώ στη λίστα με τα χαλασμένα από lefeld. Στη φωτο είναι η ασφάλεια που πατάει το κουτί όταν κλείνει για να πάρει μπρος και είναι σπασμένη. Να το κολλήσω;;; και αν με τι;;; να το στείλω πίσω;
5a39d7c4cf503e4aaaadb648f5555f77.jpg

Βγαλε τις σπασμενες βασεις και κολλατες με κολλα στιγμης στον διακοπτη, μετα βιδωσε τα κανονικα (με προσοχη μη ξανασπασει). Βαλε το τρυπανι σε λειτουργια να δεις εαν ειναι συνολικα ενταξει και μετα αποφασιζεις για επιστροφη.
Παραλληλα στειλ' τους την φωτο με email και ζητα τους να σου στειλουν ανταλλακτικο διακοπτη.

Τα είπε ο Αθανάσιος από πάνω ...αλλά το είχα γράψει το σχόλιο.Βέβαια άλλα αντ´ άλλων γιατί νόμιζα ότι είναι το μπουτόν :flipout:

Η βάση έχει σπάσει ...εντάξει αυτό "μαζεύεται" ..κόλλησε την επάνω στην λαμαρίνα
Δεν είναι και ζωτικής σημασίας αυτός ο διακόπτης οπότε καλύτερα να μην μπλέξεις με επιστροφές ...είναι και ογκώδες μηχάνημα εκτός και αν διαπιστώσεις και άλλο ελάττωμα.

Τελικά πολλά παράπονα από αυτόν τον τύπο...γιατί εξακολουθείτε και αγοράζετε από αυτόν. Εγώ εργαλεία αυτού του μεγέθους δεν θα αγόραζα ποτέ από το εξωτερικό.

Κριμα γμτ.
Κυανοακρυλικη στιγμης και τελος. Δεν αξιζει να μπλεξεις με τετοιο ογκωδες μηχανημα με επιστροφές.

Έχει πάρει μια κλήση την ώρα που εσπασε και ενώ το κόλλησα έσπασε την ώρα που έκλεισα το καπάκι.... Μήπως το έχουν βάλει ανάποδα; τρώει και πίεση από πίσω από το καλωδιο.