ΑποστόληςΠ
AVClub Addicted Member
Μηχανικός αυτοκινήτων.Είχα μαθητεία στο Μοσχάτο?
Ψυκτικοί?
Μηχανικός αυτοκινήτων.Είχα μαθητεία στο Μοσχάτο?
Ψυκτικοί?
Αυτόι είναι Αντώνη...Χρόνια πολλά σε όλους!
Ποιος δίσκος είχε προταθεί για κοπή μετάλλου από εκείνους που διαρκούν πολύ; καρβιδιου νομίζω
Για δες το ιστορικό να δούμε ποιος ήταν.. Αν και στον μπος θα καταλήξω μου φαίνεταιΛοιπόν έβλεπα προχθες στο YouTube κάτι βίντεο και είδα ένα δίσκο φορεμένο σε δισκοπριονο μπαταρίας που έκοβε σίδηρο λες και ήταν βουτυρο.
Και μάλιστα χωρίς σπίθες χωρίς τπτ.
Και προωθηση σαν να ήταν ξυλο.
Καλησπερα και χρονια πολλα!καλησπερα σε ολους!θελω για απλη οικιακη χρηση,καμμια τριπα στον τοιχο diy kltp ειμαι μεταξυ total tldi20011 και krausmann 7251 τα οποια βρισκω σε τιμη 45 περιπου...δεν θελω να δωσω παραπανω...πειτε μου την γνωμησας!ευχαριστω!@
Λοιπόν έβλεπα προχθες στο YouTube κάτι βίντεο και είδα ένα δίσκο φορεμένο σε δισκοπριονο μπαταρίας που έκοβε σίδηρο λες και ήταν βουτυρο.
Και μάλιστα χωρίς σπίθες χωρίς τπτ.
Και προωθηση σαν να ήταν ξυλο.
Επιπρόσθετα, το συγκεκριμένο όπως και όλα τα δράπανα Dexter αυτές τις μέρες έχει έκπτωση 20% για τα μέλη του Leroy Merlin Club, που σημαίνει ότι μπορείς να το αγοράσεις στα 32 ευρώ. Για τα χαρακτηριστικά του θεωρώ κι εγώ ότι είναι πολύ καλή περίπτωση, ειδικά σε αυτή την τιμή.Σε αυτα τα χρηματα να πας στο DEXTER κρουστικο 900W (40 ευρω) ... δεν λεει οχι σε τιποτα
επιπλεον εχεις 3 χρονια εγγυηση με αντικατασταση χωρις να σου πουν κουβεντα!
Μα εγώ θα σας τα μάθω όλα???
Χαχαχαχα.
Πάντως είναι επανάσταση αυτοί οι δίσκοι.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.