Θα συμφωνήσω απόλυτα.αν ειναι απλο τουβλο και ειναι σιγουρος οτι ειναι τουβλο οκ, χωρις κρουση
αλλά πιθανα να παιδευτει λιγο και να καθυστερησει. ιδιαιτερα με δραπανοκατσαβιδο μπαταριας. και αν ειναι και τουβλετα, θα καθυστερησει περισσοτερο
ασε που μπορει να πεσει σε συναζι.
εγω για τουβλο νομιζα μια αποθηκη και ηταν τσιμεντοτουβλα. (φαινεται βεβαια απο τη σκονη)
μεχρι να καταλαβω οτι ηταν τσιμεντοτουβλο, ειχα στραβωσει το ενα τρυπανι της ντεβαλτ στο δραπανοκατσαβιδο και το δουλευα και χωρις κρουση. για αυτο το πιεσα αρκετα γιατι ελεγα "γιατι δεν τρυπαει ο διαολος"?μετα του εβαλα και κρουση και απογινε το 5αρι
παλμικο λεμε συνηθως το παλμικο κατσαβιδι. αυτο ειναι κρουστικο πιστολετο μπαταριας
Αναφορικά με την ερώτηση σου τώρα, εγώ πιστευω εξαρτάται από την ταχύτητα περιστροφής του κάθε τρυπανιου ειδικά σε λειτουργεια χωρίς κρουση-πνευματικη λειτουργία στο πνευματικο.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ακόμα κάτι σε σχέση με το pkhap 20-li a1 κρουστικο πιστολετο μπαταριας
Έχω και ένα κρουστικό δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας black & decker 18V
Στο ίδιο υλικό με το ίδιο τρυπάνι ποιο από τα δυο θα τρυπήσει πιο εύκολα.
Μάστορας δεν είμαι, απλά με αρέσουν τα εργαλεία πιάνουν και τα χέρια μου λίγο απ'ολα .
Πολλές φορές τα χαλάω βέβαια αυτάπου πιάνω, αλλά δεν βαριέσαι
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ακόμα κάτι σε σχέση με το pkhap 20-li a1 κρουστικο πιστολετο μπαταριας
Έχω και ένα κρουστικό δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας black & decker 18V
Στο ίδιο υλικό με το ίδιο τρυπάνι ποιο από τα δυο θα τρυπήσει πιο εύκολα.
Σας ευχαριστώ όλους σάς για τις απαντήσεις - βοήθεια .
Τώρα μένει να προμηθευτώ καλά τρυπανια γιατί αυτά που έχω είναι της πλάκας.
Βρήκα αυτά ?
Η αλήθεια είναι ότι την μεσαία κασετίνα bosch την είχα υποτιμήσει
Σκέφτομαι να πάρω και αυτά που προτείνει ο KOSSTV
![]()
Bosch Σετ Τρυπάνια SDS-Plus-7X 2608576199 5τμχ
Βρες τιμές για το προϊόν Bosch Σετ Τρυπάνια SDS-Plus-7X 2608576199 5τμχ από 3 καταστήματα. Δες χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών!www.skroutz.gr
Τα bosch multi construction τα έχω καιρό, πήγα να τρυπησω ένα σίδερο αλλά δεν με ενθουσίασε.
Είπα στον εαυτό μού " μεγάλη αγορά έκανα πάλι ".
για σιδερο απο τα καλυτερα που θα βρεις ειναι αυτα που λεει ο μιχαλης ( χιωτης)
επισης πολυ καλη επιλογη και αυτα και με πολλα περισσοτερα νουμερα
![]()
ΣΕΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ 19 ΤΕΜ BOSCH ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ HSS-R Φ 1-10 2608577351
Σετ τρυπανιών μετάλλου 19 Τεμαχίων.Περιεχόμενα συσκευασίας:- 19 τρυπάνια μετάλλου Φ1/1,5 SKU:TLS.031651www.e-shop.gr
εισαι τυχερος, κανε παραγγελια μεχρι το βραδυ, τα εχει σε κρεηζυ σαντεης αν και σε παρομοια τιμη παιζουν και στο σκρουτζ
Καλημέρα.
Παιδιά δεν θέλω να νομίζεται ότι τρολαρω.
Τα bosch multi construction τα έχω καιρό, πήγα να τρυπησω ένα σίδερο αλλά δεν με ενθουσίασε.
Είπα στον εαυτό μού " μεγάλη αγορά έκανα πάλι ".
Τα άλλα δύο εχθές το βράδυ τα θυμήθηκα.
Τα είχα μέσα σε ένα κουτί κρυμμένα μαζί με άλλα πράγματα που είχα αγοράσει, να μην τα δει η γυναίκα μου.
Τι να κάνω. Όλα τα εργαλεία που έχω τα " είχα από την μάνα μου " χα χα χα
Τώρα που το ειχα παρει δε θυμάμαι ρε φίλε.
Τα εξειδικευμένα σιδήρου Bosch που λες τα αγόρασα τώρα τελευταία αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει.Αφού έχεις τα εξειδικευμένα σιδήρου Bosch γιατί χρησιμοποιείς τα multi construction για να τρυπήσεις σίδηρο; Κρίμα είναι τα καημένα.
Όταν τρύπας σίδηρο & μέταλλο γενικά, καλό είναι να χρησιμοποιείς λίγο λιπαντικό (για ψύξη) στο σημείο που τρύπας. Αν δεν έχεις λιπαντικό στην ανάγκη βάλε wd40 κάτι κάνει είναι κι αυτό.
Το λιπαντικό βοηθάει αρκετά στο τρύπημα και προστατεύει τα τρυπάνια σου.
Αν τρύπας συχνά μέταλλο τα τρυπάνια Dewalt που έβαλε ο Χιώτης παραπάνω είναι εξαιρετικά και σε πολύ χαμηλή τιμή!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.