Είχα γράψει παλιότερα για την επιτυχημένη δοκιμή σε μελαμίνες με δίσκο τύπου TCG και αρνητικές μοίρες στα δόντια . Από τότε όλες τις μελαμίνες τις κόβω με αυτόν τον δίσκο (χωρίς χαρτοταινία). Νομίζω ο συγκεκριμένος δεν βγαίνει σε 190χιλ διάμετρο, αλλά μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά του και να ψάξεις για παρόμοιο. Έχει το πλεονέκτημα ότι με τον ίδιο δίσκο θα κόψεις επίσης και πλαστικά ή μαλακά μέταλλα.Θα δοκιμάσω και με τη χαρτοταινία αλλά είναι αρκετά τα κομμάτια που πρέπει να βγάλω και η συρταριέρα θα είναι με ροδάκια οπότε θέλω να βγάλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την μικρότερη πιθανότητα αστοχίας.
Να μας πεις εντυπώσεις όταν κόψεις με το καλό.Θα πάρω τον πρώτο και βλέπουμε (μάλλον θα είναι μια χαρά)

Εύκολα.Ωραία. Θα κάνω τις δοκιμές μου και θα σας πω.
Αν δεν βγάζει καθαρές κοπές ούτε με χαρτοταινία με βλέπω να ξηλώνομαι για τον εξειδικευμένο.
Άσχετα με τη μελαμίνη αλουμινένιο προφίλ με τον μούλτι κόβω ή θα τα δει όλα;;
Σε τι υλικά;Τον Multi Material τον έχω στο BOSCH GKS 190 (δισκοπρίονο χειρός), αλλά δεν μου έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις στις καθαρές κοπές.
Σωστά, ξέχασα το βασικό, μελαμίνη. Γενικότερα τον θεωρώ δίσκο all in one. Κάποια στιγμή από λάθος έκοψε και καρφιά 2mm χωρίς να διαπιστώσω πρόβλημα στα επόμενα κοψίματα.Σε τι υλικά;
Το οποιο ειναι μεγαλο "σπασιμο" πραγματικα.Ενδιαφερον επιλογη. Ειναι καλυτερο απο Dewalt ομως; Αν και απο οτι ξερω την εχει αγορασει.
Βλεπω ομως οτι για να αλλαξεις θεση εχει αυτο το σφιχτη ενω dewalt με πατημα.
Μα φυσικα το θελεις κλειδι να αλλαξεις θεση στον προφυλακτηρα.Πιο απο τα δυο
Απο οτι βλεπω δε θελουν εργαλειο.Μα φυσικα το θελεις κλειδι να αλλαξεις θεση στον προφυλακτηρα.
Σφιχτη εγραψες και πηγε το μυαλο μου σε κολιε με κατσαβιδι.Απο οτι βλεπω δε θελουν εργαλειο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.