Όντως είναι αρκετά μεγάλο, το μόνο που κερδίζεις είναι ότι έχεις το ένα χέρι ελεύθερο.Πολύ άβολο δεν είναι να κρατάς ολόκληρη την γκουμουτσα στο χέρι?
Έχεις κατά νου κάποιο? Και γω θέλω να πάρω ένα κάποια στιγμή!Όντως είναι αρκετά μεγάλο, το μόνο που κερδίζεις είναι ότι έχεις το ένα χέρι ελεύθερο.
Μάλλον θα πάω στο κλασσικό με τα καλώδια.
Μάλλον στο πιο απλό για αρχή σαν κι αυτό, το συγκερκιμένο έρχεται από γαλλική αποθήκη, βέβαια θα το ψάξω λίγο ακόμα με τα κουπόνια και τα μεταφορικά και θα δω, σε πιο θα καταλήξω.Έχεις κατά νου κάποιο? Και γω θέλω να πάρω ένα κάποια στιγμή!
Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από ali.... Ειναι οκ? Παίρνει paypal?Μάλλον στο πιο απλό για αρχή σαν κι αυτό, το συγκερκιμένο έρχεται από γαλλική αποθήκη, βέβαια θα το ψάξω λίγο ακόμα με τα κουπόνια και τα μεταφορικά και θα δω, σε πιο θα καταλήξω.
Μάλιστα το συγκεκριμένο πρέπει να το έχουν και παιδιά από το φόρουμ.
Υπάρχουν και πιο εξελιγμένα μοντέλα, με οθόνη κλπ., αλλά δεν ξέρω, αν θα μου προσφέρουν κάτι παραπάνω, για τις λίγες κολλήσεις που θα χρειαστεί, να κάνω.
Τζαμπα χώρο θα πιάνει αν έχεις πολύμετρο.Έχετε κάποιο τέτοιο διαγνωστικό στην κατοχή σας?
Επειδή θέλω να αλλάξω πρίζες στο εξοχικό λέω να αγοράσω ένα.
App Herunterladen - Banggood.com
Banggood App bietet vergünstigten Produkte, bequeme Auftragsverfolgung, und Kundendienst. Halten Sie sich mit den neuesten Banggood Großveranstaltungen und heiße Einsparungen leicht auf Ihrem Smartphone.banggood.onelink.me
Paypal όχι δεν έχει, κανονικά με κάρτα πληρώνω, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμιά στραβή.Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από ali.... Ειναι οκ? Παίρνει paypal?
Καλημέρα ΚυριάκοΈχετε κάποιο τέτοιο διαγνωστικό στην κατοχή σας?
Επειδή θέλω να αλλάξω πρίζες στο εξοχικό λέω να αγοράσω ένα.
App Herunterladen - Banggood.com
Banggood App bietet vergünstigten Produkte, bequeme Auftragsverfolgung, und Kundendienst. Halten Sie sich mit den neuesten Banggood Großveranstaltungen und heiße Einsparungen leicht auf Ihrem Smartphone.banggood.onelink.me
Ευχαριστώ πολύ φίλε!Καλημέρα Κυριάκο
έχω αυτά. Αν είσαι κάποια μέρα προς Ηράκλειο, σου τα δίνω και μου τα φέρνεις όταν κάνεις δουλειά.
View attachment 216077
Δυστυχώς δεν γνωρίζω και πολλά από ηλεκτρολογικά. Η 1η δοκιμή που έκανα, μου έβγαζε λάθος πολικότητα, οπότε ρώτησα τους ηλεκτρολόγους στην δουλειά και φυσικά η απάντησή τους ήταν «…βάλτο ανάποδα…» (ευτυχώς κατάφεραν να κρατηθούν και να μην σκάσουν στα γέλια)Αυτο της Stanley τι λεει..;
Είχα πάρει ενα τέτοιο μπήκε στη δεύτερη τσάντα . Ηθελα να εχω κάτι εύκολο γρήγορο και μικρό για οταν βλέπω απο που θα κλέψω ρεύμα για τροφοδοσια (cctv συναγερμο κλπ ). Που να μου λέει αν κάτι δεν είναι σωστά κουμπωμένο (ειδικά γειώσεις στον αέρα παίζουν πολύ ).Πολύ άβολο δεν είναι να κρατάς ολόκληρη την γκουμουτσα στο χέρι?
Καλημέρα!!!Ο ουδέτερος είναι γειωμένος μετά τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ.
Αυτός είναι και ο λόγος που το δοκιμαστικό ανάβει μόνο στη φάση.
Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως αγγίζουμε τον ουδέτερο.
Το κακό με τις σούκο σε αντίθεση για παράδειγμα με τις αγγλικές είναι πως μπορείς να κάνεις τη σύνδεση με δύο τρόπους. Οπότε και σωστή να είναι η καλωδίωση στην πρίζα δεν εξασφαλίζεται η "σωστή" σύνδεση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.