Κωστή, αυτά είναι για τρύπες 3/4". Δες πρώτα σε τι τρύπες θες να ταιριάζουν, εκτός αν θα φτιάξεις επιφάνεια πάγκου μόνος σου, οπότε παίρνεις τα φτηνότερα και ψάχνεις για τρυπάνι 3/4"ή 19mm.Στο amazon.de με κουπονι βγαινουν φτηνοτερα....
Κάλημερα Δημήτρη...σε 20mm τρυπα θα μπουν στο jig δισκοπριονου που έχω φτιάξει.. πειράζει εάν θα είναι 19 η 20μμ..;Κωστή, αυτά είναι για τρύπες 3/4". Δες πρώτα σε τι τρύπες θες να ταιριάζουν, εκτός αν θα φτιάξεις επιφάνεια πάγκου μόνος σου, οπότε παίρνεις τα φτηνότερα και ψάχνεις για τρυπάνι 3/4"ή 19mm.
Κάλημερα Δημήτρη...σε 20mm τρυπα θα μπουν στο jig δισκοπριονου που έχω φτιάξει.. πειράζει εάν θα είναι 19 η 20μμ..;
Η θέλει ακριβώς...;
View attachment 246233
Κωστή, δες το μικρό video που έχω ανεβάσει σε αυτό το μήνυμα
....Εσύ μέχρι τώρα πως βλέπεις..;
Στο Temu όπως και στο Amazon έχει και 19 αλλά και 20mm..Δεν είχα ποτέ bench dogs, οπότε μη σας πω καμιά πατατιά, αλλά αυτά που πήρε ο Νίκος έγραψε ότι είναι 19,8mm (προφανώς αυτά που πουλάνε για 20άρια) ενώ αυτά που κοιτάς είναι 19mm (με την ίδια λογική θα είναι κάτι λιγότερο). Πιστεύω θα δουλεύουν καλύτερα όσο πιο κοντά είναι το πάχος τους στην διάμετρο της τρύπας και η διαφορά τιμής δεν είναι και τόσο μεγάλη.
ΤέτοιαΤι άλλο, εκτός απο starlock, θες να βάζεις που δεν υπάρχει αντάπτορας;
εισαι σιγουρος οτι δεν κουμπωνουν πανω και τα απλα πριονακια? συνηθως κουμπωνουν. μπορεις να το ψαξεις, σιγουρα θα το λεει καπου, εγω προχειρα βρηκα να λεει αυτο στην περιγραφη.Παλινδρομικο πολυεργαλειο..
Είχα αποφασίσει να αγοράσω το makita dmt52z.. Κορυφή στο είδος του. Και παρακολουθώ την τιμή του καιρό αλλά άλλαξα γνώμη τελικά γιατί παίρνει μόνο starlock και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να με περιορίζουν τα starlock, αλλά και είναι και αρκετά ογκώδες και σίγουρα θα χρειαστεί να μπω σε σημεία περίεργα.
Μετα από το makita, που πάμε;
Να πάω στο αντίστοιχο Milwaukee?
To Dewalt μετά..
Μπαταρίες έχω μόνο Parkside και makita, οπότε θα παίξει αντάπτορας
Έχει κάποιος κάποιο από αυτά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.