Φαινεται πολυ ενδιαφερον υλικο για μεσα και εξω.
Δεν ξερω ποσο λεπτο βγαινει και εαν μπορει να τοποθετηθει σε εσωτερικο χωρο για αντιμετωπιση της υγρασιας.
Μιχαλη, αυτο γεμιζει κολλα οσες φορες θελουμε και χωρις να ξερενεται το στομιο? τα 120ml με ανησυχουν ως μεγεθος μιας που θελω κατι μικρο για τις βαλιτσες μου.Oλες οι προσπαθειες μου για μικρα μπουκαλακια για ξυλοκολλα -με ολων των ειδων τα στομια- εχουν αποτυχει, για τον εναν λογο η τον αλλο, στο παρελθον.
Η μονη αξιοπιστη λυση για ξυλοκολλα ειναι το babebot, λιγο ακριβη αλλα κανεις την δουλεια σου με ακριβεια και το μπουκαλι παραμενει λειτουργικο για πολλα χρονια.
![]()
Το δικο μου το εχω 11 χρονια και με ελαχιστη συντηρηση προβλεπω να το εχω για πολλα χρονια ακομα. Αξιζει τα λεφτα του με λιγα λογια.
Εμ......κάτι ξέρω που ρωτάω εσάς.Bλεπω εχει και paypal και αντικαταβολη ως μεθοδους πληρωμης, οποτε καμπτονται καποιες ανησυχιες.
Ομως θα εβλεπα πρωτα αν με βολευε κατι απο το Temu που εχει πολυ χαμηλοτερες τιμες και ειναι ενας πολυ αξιοπιστος ιστοτοπος.
Αν θελεις να ψαξεις στο eBay, τα keywords ειναι Τerminal removal tool (set/kit)
Μήπως έχετε πετύχει κάτι τέτοιο σε TEMU, ALI κτλ;
'Εχω κεντραδόρους, αλλά ξεκινάνε μετά από 2-3 cm και χάνω την αρχή. Ψάχνω για κάτι σχετικά φτηνό. Αυτούς που βρίσκω, ξεκινάνε από 30€ και φτάνουν αρκετά ψηλά.
View attachment 257852
Κράτα αυτό σαν κέντρο και κάνε μια παραλληλόγραμμη κατασκευή με βέργες αλουμινίου,

σημερα μου εκλεψαν καποια εργαλεια (bosch 18v και ολη την συλλογη με τα χειρος που εφτιαξα με τρελο κοπο τοσα χρονια)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.