Re: Απάντηση: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)
Μαζί σου κι εγώ, έχω γράψει την άποψή μου καμια 6-7 χρόνια πιο πριν, ότι η ΕΡΤ πρέπει να αποτελεί ποιοτικό αντίποδα στο ιδιωτικά κανάλια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος. Όσο για τις ειδήσεις πάντα τέτοιες ήταν από την εποχή του Παττακού με το φτυάρι του όπως και στα ιδιωτικα´ανάλογα με το που "φυσάει ο άνεμος". Όπως σε όλα τα "Δημόσια" η λύση είναι η βελτίωση και όχι η κατάργηση.
Δεν είναι θέμα ικανοποίησης δικής μου, δεν περιμένω από την ΕΡΤ να ακούσω τη μουσική μου. Το θέμα είναι ότι ο πολιτισμός (και η Παιδεία γενικότερα), πρέπει να παρέχονται στο λαό αφενός δωρεάν, αφετέρου πλουσιοπάροχα. Γι'αυτό και ποτέ δεν αντέδρασα στο χαράτσι της ΕΡΤ, και ευχαρίστως να πλήρωνα και παραπάνω. Την Πάολα και τον Σεφερλή θα τους ανακαλύψει μόνος του ο πιτσιρικάς, ακόμα και στην Κωλοπετεινίτσα, δεν έχει ανάγκη κανέναν. Τον Μπραμς και τον Κούντερα όμως όχι, δεν θα τους δει ποτέ του αλλιώς.
Δεν απασχολεί κανέναν το τι θα γράφουν τα νούμερα, τα νούμερα είναι για να κατανέμεται το διαφημιστικό κεφάλαιο, το οποίο δε θα έπρεπε να αφορά καν την ΕΡΤ ως επισήμως κρατικά χρηματοδοτούμενη.
Μαζί σου κι εγώ, έχω γράψει την άποψή μου καμια 6-7 χρόνια πιο πριν, ότι η ΕΡΤ πρέπει να αποτελεί ποιοτικό αντίποδα στο ιδιωτικά κανάλια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος. Όσο για τις ειδήσεις πάντα τέτοιες ήταν από την εποχή του Παττακού με το φτυάρι του όπως και στα ιδιωτικα´ανάλογα με το που "φυσάει ο άνεμος". Όπως σε όλα τα "Δημόσια" η λύση είναι η βελτίωση και όχι η κατάργηση.