Αν όμως επιμένεις να αναλύσουμε το άρθρο, μπορώ να κάτσω το απόγευμα ίσως να το διαβάσω και να κάνουμε ανάλυση για το κατά πόσο είναι σωστά αυτά που λέει για τις τιμές του Damping Factor.
...........Αν όμως θέλεις να κάνεις μια παρουσίαση στο forum, είσαι ευπρόσδεκτος. Φυσικά, σε άλλο thread.
...και καπνούς και ταλαντώσεις :drummer:Eαν μου επιτρέπετε να σας υπενθυμίσω οτι to df , στα 4 ohms πέφτει στο μισό , απο οτι στα 8 , και όπως είπε και ο george , μια τιμή απο 100-200 , είναι καλή. Παρόλα αυτά το df δεν είναι ο μόνος μαγικός καθαρός αριθμός , για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.Ποιό σημαντικό είναι η τοπολογία , και το τροφοδοτικό ενος ενισχυτή .Αν το κύριο μέλημα ήταν αυτό , θα μπορούσε ο καθένας να αφεραίσει τις αντιστάσεις στο τελικό στάδιο που είναι εν σειρά με τα ισχύος , και είναι συνήθως γύρω στο 0,33 ohm .Εκεί να δείτε df.
Ρε παιδια παρακολουθω αυτο το νημα και τελικα απορω γιατι πρεπει να ειμαστε τοσο αριθμολατρες. Κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος μου φαινεται.
Κι εγω καποτε (μικροτερος) τα κοιταγα ολα αυτα και κολλαγα με τα watt και τα ohm ...κλπ.... αλλα αργοτερα καταλαβα οτι αυτο που θα επρεπε να μ' ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το τι ακουν τ' αυτια μου και μονο και οχι τι λενε οι αριθμοι οτι θα πρεπει ν' ακουσω.
Δηλαδη αν μου αρεσει ο ηχος ενος ενισχυτη δε θα τον παρω γιατι εχει λιγοτερα watt η χαμηλοτερο df απο καποιον αλλον? Σαφως και θα τον παρω και θα ευχαριστηθω τη μουσικη μου...
Κοιταξτε λοιπον τι ταιριαζει καλυτερα στα γουστα σας, περα απο νουμερα, τα οποια αφηστε για τις μπροσουρες και τις διαφημισεις των κατασκευαστων.
Εντελως φιλικα θα ελεγα ν' ανοιξουμε τα μυαλα μας (και τ' αυτια μας βεβαια) και τοτε θα χαρουμε τη μουσικη...![]()
Τελικά δεν ξεκαθαρίστηκε.
Ποιός df είναι καλύτερος;Ο ευρωπαϊκός ή ο γιαπωνέζικος;:BDBDG54:
Ερωτώ για να μαθαίνω απο τους γνώστες![]()
Για ρίξε και μια μετάφραση τώρα...
μπουρμπουνιασμένους = ?
Σε 130 πόστια πάντως μόνο audiolab είδα μπουρμπουνιασμένους:ciao:
Στα νούμερα και τα σπεκς ακόμα κολλάτε?
Αλλά θα μμου πεις χμμμμ,συμπτώσεις συμβαίνει μωρε:drummer:
Αμα πάρεις τα Jamo και παράγουν...ομίχλη αντί μουσικής με τον ολιγόβατο NAD,προβλέπω να επανεξετάζεις την αξία των specs.
.....
Ομως μην περιμένεις ν' ακούσεις πραγματικά μουσική μ' αυτά τα μηχανήματα.,,,,,,,,
Οι NAD μιά χαρά είναι για τα λεφτά τους.
Ομως θέλουν τα κατάλληλα ηχεία κι αυτά που πήρες δεν είναι για τον μικρούλη,πολύ περισσότερο άν είναι μεγαλούτσικος ο χώρος σου.
Ομως μην περιμένεις ν' ακούσεις πραγματικά μουσική μ' αυτά τα μηχανήματα.Πάνε μέχρι εκεί που μπορούν να πάνε.Και δεν πάνε μακρυά...
Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων.Κυρίως είναι θέμα ψαξίματος,συνεχών ακροάσεων-δοκιμών,εμπειρίας-γνώσεων κι ανοιχτού μυαλού.
Τελικά δεν ξεκαθαρίστηκε.
Ποιός df είναι καλύτερος;Ο ευρωπαϊκός ή ο γιαπωνέζικος;:BDBDG54:
Ο Nad είναι καλός για τα λεφτά του (για να λέμε και του στραβού το δίκιο) αλλά 20watt είναι εικοσι βαττ.
Οτι και να τα κάνεις αυτά είναι.
Και με 98db ηχεία να τον παίξεις πάλι μικρός είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.