EUROPE vs JAPAN (value for money)

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Tzimisce;875630Με τα δικά μου ηχεία για να παίξω εκεί θα ήθελα κανέναν Krell FBI τουλάχιστον... :flipout:[/QUOTE said:
για φαντάσου να είχες κανέναν τρεντς...

Παίζουν αλλά σε πολύ nearfield καταστάσεις.
Το παράτησα όμως γιατί είναι πολύ άβολο να κυκλοφορείς με τα ATC κρεμασμένα στο κεφάλι...

εσύ παιδί μου δεν μιλάς γιά near filed....

μιλάς γιά in ear...

Τι ευαισθησια εχουν τα ηχεια σου και με τι ενισχυτη ακους για να εχεις τα 110 για πρωινο?

τώρα ρωτάς δύσκολα...-bye-

Στα 110db είμαι σβηστός :grandpa:
Εδώ μαζεύουν υπογραφές να με διώξουν:BDGBGDB55:

μαλλον δεν ξερεις τι θα πη 110db

αν ομως σοβαρολογης ξεχνα τους yamaha και τα dali

και παρε δυο τετοια

http://www.thomann.de/gr/mackie_srm_450.htm.

με εναν προ και καθαρισες.

σου εγγυωμαι οτι αν δεν καταφερουν να σε διωξουν θα ερθουν

και θα σε σπασουν στο ξυλο.:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Τι ευαισθησια εχουν τα ηχεια σου και με τι ενισχυτη ακους για να εχεις τα 110 για πρωινο?

Ελα ένα κι ένα ψοφάτε για παρεξηγηση:grandpa:

Απάντηση: Re: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Καθολου....
θα μας πεις?

89db τα ηχεία και 20watt το κτήνος ο NAD,με εναν πρόχειρο υπολογισμό πρέπει να είμαστε γύρω στα 92db.
Παρ αυτά κοπανάει καλά πολυυυυυυυ καλά για τα κυβικά του.

τώρα ρωτάς δύσκολα...-bye-

Μητσο αν χρειαστεις κατι για το αμαξι σου και ρωτησεις το Μακη, να εισαι σιγουρος οτι θα στα πει ολα με καθε λεπτομερεια.

Εδω μαθαινει ακομα ...οποτε του δινουμε και ενα περιθωριο να λεμε για να λεμε

Ρε Μακουλη 110 db και εισαι ακομα στο hifi...πανε ρε αγορασε ενα crown Κ1 να καθαρισεις μια και καλη.

Το ξερω οτι θα μου την πεσουνε και μενα τωρα....αλλα αυτος ο ενισχυτης ειναι στουντιακος και αναφορας ανεξαρτητου τιμης.

Με 20W είσαι λίγο πάνω από τα 101db στο 1 μέτρο από το ένα ηχείο σου.

Εχεις δίκιο,είναι ανά 2db ο διπλασιασμός της έντασης εγώ το υπολόγισα ανά ένα,κι έλεγα ο αλβανός λίγα μου φαίνονται τα 92 :bang:
Αλλά και πάλι πρέπει να είμαστε περίπου στα 98 ή υπολογίζεις και την απόδοση στα 4Ωμ λόγω πτώσης αντίστασης στα γκάζια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Ρε Μακουλη 110 db και εισαι ακομα στο hifi...πανε ρε αγορασε ενα crown Κ1 να καθαρισεις μια και καλη.

Το ξερω οτι θα μου την πεσουνε και μενα τωρα....αλλα αυτος ο ενισχυτης ειναι στουντιακος και αναφορας ανεξαρτητου τιμης.

:flipout:
Εμ καλά ρε Μιχάλη τι αγώνα κάνουμε να αναβαθμιστούμε,δε με παρακολουθείς μου φαίνετε,δε με παρακολουθείς

Βασικά διπλασιασμός της ισχύος αντιστοιχεί σε +3db.

Είχα έναν πίνακα σχετικό με τα db και τον είχα πετάξει.
Kαι ναι έχεις δίκιο ανα 3 είναι.

Επίσης, παίζει ρόλο και το πως έχει μετρηθεί η ευαισθησία τους.. στο 1W ή στα 2.83Vrms;

Λογικά ναι βάση κατασκευαστή,έχει χρόνια που το είχα ψάξει και το βρήκα στο νετ καθώς το μανουαλ δεν αναφέρει ευαισθησία.

Τα Dali με max 110db spl και 91db ευασθησία αν τα μπουμπουνίσω το yamaha πάνω θα τα πάνε κόφτες χαλαρά!
Ε ρε γλέντια....

Μητσο αν χρειαστεις κατι για το αμαξι σου και ρωτησεις το Μακη, να εισαι σιγουρος οτι θα στα πει ολα με καθε λεπτομερεια.

α....
ωραία

Ας μου πει λοιπόν αν πρέπει να αλλάξω ιμάντα χρονισμού στις 90000 στον fsi 2.0.....:grinning-smiley-043

Status
Not open for further replies.