Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Ο κύπριος και ο βέλγος ήταν άφωνοι.
Καλυτερο του βελγιου για μένα αλλά όχι κανένας καινούργιος ήχος.
Της κύπρου αδιάφορο με τον Κοντόπουλο να παίζει στην ίδια συνταγή. Κούρασε.
Βέβαια αδιάφορο εντελώς ήταν και της ουκρανίας, πορτογαλίας.
Δεν μου άρεσε της σουηδίας, αλλά σήμερα το πρωι bara bada bastu ελεγα. Αυτό μου είχε μείνει από την χθεσινη βραδια.

Οπως πέρσι μου είχε κολλήσει το europa pa της ολλανδίας.

Αααα και της ολλανδίας ακουγόταν ευχάριστα

• Like
Reactions: karamela
Ο κύπριος και ο βέλγος ήταν άφωνοι.
Καλυτερο του βελγιου για μένα αλλά όχι κανένας καινούργιος ήχος.
Της κύπρου αδιάφορο με τον Κοντόπουλο να παίζει στην ίδια συνταγή. Κούρασε.
Βέβαια αδιάφορο εντελώς ήταν και της ουκρανίας, πορτογαλίας.
Δεν μου άρεσε της σουηδίας, αλλά σήμερα το πρωι bara bada bastu ελεγα. Αυτό μου είχε μείνει από την χθεσινη βραδια.

Οπως πέρσι μου είχε κολλήσει το europa pa της ολλανδίας.

Αααα και της ολλανδίας ακουγόταν ευχάριστα
Για τον Κύπρο το έγραψα, δεν ξέρω τι ακριβώς άρεσε, κουραστικό, αδιάφορο, άφωνος με χάλια σκηνική παρουσία....το Βέλγιο είχε τουλάχιστον έναν ρυθμό...
Της Σουηδίας αν κερδίσει παίζει να είναι στο top3 των χειρότερων τραγουδιών που έχουν κερδίσει σε Eurovision, άλλα σου κολλάει στο μυαλό, σήμερα το πρωί τα παιδιά μου αυτό τραγούδαγαν, οπότε μάλλον κάτι σωστά κάνουν οι Σουηδοί!!!

• Like
Reactions: Sotiris
Της Σουηδίας.και της Εσθονίας κολλάνε πολύ στο μυαλό από όλα τα τραγούδια φέτος. Της Εσθονίας το βλέπω για πεντάδα... .

Κλείνω που λέτε το Netflix και πέφτω πάνω σε κάτι τύπους να τραγουδάνε πάνω στις σκαλωσιές.
Σαν videoclip του "η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί" ένα πράγμα.
Πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα από αυτό, μετά έμαθα ότι κατέβηκε η Κύπρος με τους Dickinson από τα Lidl.

• Haha
Reactions: Panoramix
Ε, το αστείο που κυκλοφορεί είναι ότι οι σκαλωσιές θέλουν άσπρο φανελάκι και όχι μαύρο... . 😁

• Haha
Reactions: Tzimisce
1ος Ημιτελικός:

01 Iceland, δε μου κάνει…

02 Poland, τι αααα μωρέ, τι ααα…;

03 Slovenia, ωραίο… αν κι ανάποδο!

04 Estonia, από ποιο έτος… " ξεφύτρωσε " τούτο;

05 Ukraine, η Ουκρανία είναι αυτή; Είστε σίγουροι, έτσι…; Γιατί εγώ δεν την είδα…

06 Sweden, άστα βραστά…

07 Portugal, επιστροφή στο χθες, έχουμε φέτος…;

08 Norway, πολλά είδη σε 3 λεπτά… Δεν…

9 Belgium, θα έγραφα, έως τώρα, τα πιο ενδιαφέρον!

10 Azerbaijan, ούτε τούτο…

11 San Marino, δεν ξέρω… αλλά μου αρέσει!

12 Albania, ‘νταξει, κάτι γίνεται…

13 Netherlands, χαλαρό, και καλό!

14 Croatia, να, και μια " έκρηξη " … Καιρός ήταν!!

15 Cyprus, είχα ακούσει καλά… μα, το περίμενα καλύτερο.

BIG 5:

Spain, ήταν που ήταν, μπήκε και το ηλεκτρονικό... και " ήρθε κι έδεσε ".

Italy, το… επιστροφή στο χθες, είναι εδώ… Αλλά μου άρεσε αυτό!

Switzerland, εμένα με " ταξίδεψε ", πάντως… Μπράβο τους!!

Γ. Υ. Λίγα, μπορώ να γράψω πως μου άρεσαν… Ευελπιστώ, μεθαύριο, να είναι πιο… κάτι!

• Like
Reactions: karamela
1ος Ημιτελικός:

01 Iceland, δε μου κάνει…

02 Poland, τι αααα μωρέ, τι ααα…;

03 Slovenia, ωραίο… αν κι ανάποδο!

04 Estonia, από ποιο έτος… " ξεφύτρωσε " τούτο;

05 Ukraine, η Ουκρανία είναι αυτή; Είστε σίγουροι, έτσι…; Γιατί εγώ δεν την είδα…

06 Sweden, άστα βραστά…

07 Portugal, επιστροφή στο χθες, έχουμε φέτος…;

08 Norway, πολλά είδη σε 3 λεπτά… Δεν…

9 Belgium, θα έγραφα, έως τώρα, τα πιο ενδιαφέρον!

10 Azerbaijan, ούτε τούτο…

11 San Marino, δεν ξέρω… αλλά μου αρέσει!

12 Albania, ‘νταξει, κάτι γίνεται…

13 Netherlands, χαλαρό, και καλό!

14 Croatia, να, και μια " έκρηξη " … Καιρός ήταν!!

15 Cyprus, είχα ακούσει καλά… μα, το περίμενα καλύτερο.

BIG 5:

Spain, ήταν που ήταν, μπήκε και το ηλεκτρονικό... και " ήρθε κι έδεσε ".

Italy, το… επιστροφή στο χθες, είναι εδώ… Αλλά μου άρεσε αυτό!

Switzerland, εμένα με " ταξίδεψε ", πάντως… Μπράβο τους!!

Γ. Υ. Λίγα, μπορώ να γράψω πως μου άρεσαν… Ευελπιστώ, μεθαύριο, να είναι πιο… κάτι!
Νομίζω μέχρι τώρα είναι από άποψης τραγουδιών η χειρότερη Eurovision που έχω δει εδώ και καιρό, από εχτές ζήτημα 2-3 τραγούδια αντε να πω ακούγονταν, άλλα κανένα δεν μου άρεσε ουσιαστικά, κανένα δεν θα το έβαζα σε Playlist να το ακούσω. Να δούμε αύριο τι θα ακούσουμε...

Μέχρι στιγμής για την Πέμπτη θέλουμε και έχουμε τα εξής.
Ποτέ δεν έχει υπάρξει χρονιά στην οποία Κύπρος και Ελλάδα μαζί να μην είναι στον τελικό. Πάντα η μία τουλάχιστον ήταν. Στατιστικό υπέρ μας αυτό.

Θέλουμε να μην γίνουν τα περσινά σκηνοθετικά λάθη από τον ίδιο που έχει αναλάβει και φέτος την παρουσία, κάτι που απ' όσα πλάνα έχουν διαρρεύσει μάλλον ισχύει.
Θέλουμε όλη η παρουσία να είναι τόσο solid όσο τα δευτερόλεπτα που έχουμε δει μέχρι τώρα για όλη τη διάρκεια του τρίλεπτου.
Θέλουμε τα νοήματα, κι εδώ είναι η δυσκολία όταν δεν έχεις αγγλικό στίχο, να είναι κατανοητά πλήρως με την σκηνική περιγραφή την ώρα του τραγουδιού και να μην αφήνει αμφιβολίες για εκείνο που θα βλέπουμε ως μήνυμα.
Λέγεται ότι κάπως έτσι θα είναι.
Μετά και εφόσον όλα αυτά συμβαίνουν, θέλουμε στο δυνατό σημείο του τραγουδιού, στην κορώνα να έχει έκρηξη από εφέ και καλή εναλλαγή πλάνων.

Εάν όλη αυτή η δύσκολη άσκηση πάει τέλεια, τότε περνάμε στον τελικό.

Εάν όλη αυτή η δύσκολη άσκηση πάει τέλεια, τότε περνάμε στον τελικό.
Μακάρι. Αν κι, από όσα έχω ακούσει - διαβάσει ( καθώς ως γνωστόν, δεν έχω ακόμη ιδίαν άποψη... )... αμφιβάλλω.

Σας αρεσει η δικια μας με τα κακασχημα γυαλια και το βιντεο με κατι αγριανθρωπους απο θριλερ να τρεχουν σε δαση που καιγονται ?

το 90%χαλια αλλα το χειροτερο ολων το αβανικο. αχτραμας απο τους λιγους.

Σας αρεσει η δικια μας με τα κακασχημα γυαλια και το βιντεο με κατι αγριανθρωπους απο θριλερ να τρεχουν σε δαση που καιγονται ?
Χάλια είναι άλλα είπα να μην το γράψω....ουπς μόλις το έγραψα:ROFLMAO::ROFLMAO:

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχμ, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά θεωρητικά έχουμε να κάνουμε με διαγωνισμό τραγουδιού (λέμε τώρα) όχι με επίδειξη μόδας.

Έχμ, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά θεωρητικά έχουμε να κάνουμε με διαγωνισμό τραγουδιού (λέμε τώρα) όχι με επίδειξη μόδας.
Μονο αυτο δεν ειναι
Αλλα γιατι να παρουσιασουμε τετοιο θριλερ

Σε θεωρητικό επίπεδο, στην πράξη η εμφάνιση μετράει και πολύ μάλιστα, αν δεν έχεις εμφάνιση ή δεν ανοίκεις σε κάποια ''κοινότητα'' που θα σπρωχτείς κατάλληλα, έχασες...βέβαια το θέμα δεν είναι η εμφάνιση για εμάς ή η όλη παρουσία, άλλα το τραγούδι που δεν κάνει για Eurovision, ότι και να κάνεις, οριακά θα περάσει τελικό και αν...δεν είναι για παραπάνω...

• Like
Μονο αυτο δεν ειναι
Αλλα γιατι να παρουσιασουμε τετοιο θριλερ
Σε κάποιους αρέσουν τα θρίλερ.
Κάποιοι άλλοι (εγώ για παράδειγμα) δεν μπορούν να δουν με τίποτα ρομαντική κομεντί. (Δεν είδα Γιουροβίζιον,απλά λέω).

Σε θεωρητικό επίπεδο, στην πράξη η εμφάνιση μετράει και πολύ μάλιστα, αν δεν έχεις εμφάνιση ή δεν ανοίκεις σε κάποια ''κοινότητα'' που θα σπρωχτείς κατάλληλα, έχασες...βέβαια το θέμα δεν είναι η εμφάνιση για εμάς ή η όλη παρουσία, άλλα το τραγούδι που δεν κάνει για Eurovision, ότι και να κάνεις, οριακά θα περάσει τελικό και αν...δεν είναι για παραπάνω...
Σε ποιά κοινότητα ανήκαν τούτοι όταν κέρδισαν τον διαγωνισμό;
Lordi_2019_71c8c384-4172-4967-b339-335f13591fd8.jpg

Το βιντεοκλίπ δεν παίζει ρόλο στη σκηνή επάνω. Το βιντεοκλίπ το βρήκα καλό, το σημείο που περιγράφεις με εκείνους που έτρεχαν από το βουνό, ούτε κι εγώ το είχα καταλάβει.
Μάλιστα επειδή είχε και ένα ελάφι να τρέχει ξαφνιασμένο, μου έφερνε αλλά στο μυαλό... . Αλλά όντως ήταν λίγο έως πολύ θόλο το σημείο αυτό.

Εμένα αν με ρωτάς για την τραγουδίστρια, έχω τις αντιρρήσεις μου για τον ένρινο τρόπο που τραγουδά, όπως και για την ομιλία της αλλά το τελευταίο δεν επηρεάζει το τραγούδι της, και η κορώνα στην αστεροματα είναι ας πούμε ΟΚ.

Σε ποιά κοινότητα ανήκαν τούτοι όταν κέρδισαν τον διαγωνισμό;
Είχαν καλό τραγούδι οι Lordi. Το μυστικό είναι να το ακούς χωρίς να το βλέπεις. Και το ακούω ακόμα και τώρα στο ραδιόφωνο, χωρίς να λέω "τι το παίζουν αυτό".

• Like