Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Ερώτηση σε όσους έχουν και χειρίζονται eversolo με κινητό τηλέφωνο..

Η καθυστέρηση των εντολών είναι πολύ μεγάλη και ενοχλητική !

Σε βαθμό που είναι σχεδόν αδύνατη η χρήση του τηλεφώνου !

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ;; γίνεται κάτι ή έτσι λειτουργεί και τέλος ;;;
Έμενα το δικό μου δεν έχει καθόλου καθυστέρηση εντολών από την εφαρμογή του στο τηλέφωνό μου, (Android)

• Like
Reactions: vlad66
Αν βρεθεί ανάποδα το δικό μου δεν σημαίνει ότι και το δικό σου ή κάποιο άλλο θα είναι ανάποδα.. Θα σημαίνει ότι στην διαδικασία της παραγωγής κάποιος εργαζόμενος στον τομέα δεν πρόσεξε πως έβαζε τα καλώδια στο iec της συγκεκριμένης συσκευής (ή και σε κάποιες άλλες τυχαίες).
Αν η παραγωγή είναι αυτοματοποιημένη χωρίς ανθρώπινο χέρι , κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.. ή όλες θα είναι λάθος, ή όλες σωστές.. (φυσικά θα είναι/ισχύει το 2ο γιατί δεν είναι μλκες αυτοί που δουλεύουν στα εργοστάσια και προγραμματίζουν τα ρομποτικά)

Δεν γίνεται να γίνει λάθος, το IEC είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα:

1762885100341.png

Η "μαμά" είναι η αριστερή, η οποία έχει δώσει τη θέση της σε γραμμικό τροφοδοτικό, κατά πάσα πιθανότητα αυτό που έβαλε και ο Λευτέρης.

Η εικόνα από εδώ: https://www.audiosciencereview.com/...-a6-master-edition-gen-2-owners-thread.60530/

View attachment 260692

Η "μαμά" είναι η αριστερή, η οποία έχει δώσει τη θέση της σε γραμμικό τροφοδοτικό, κατά πάσα πιθανότητα αυτό που έβαλε και ο Λευτέρης.

Η εικόνα από εδώ: https://www.audiosciencereview.com/...-a6-master-edition-gen-2-owners-thread.60530/
Εγώ δεν έχω αυτό, έχω βάλει της PD Creative..
Αυτό που δείχνεις το έχω βάλει σε έναν φίλο μου που έχει και αυτός Α6 master edition

View attachment 260692

Άρα τσάμπα η ανησυχία του Παναγιώτη..

Το νήμα εκπλήρωσε την αποστολή του.. Το streamer που ζητούσα, το βρήκα.
Να το κλειδώσουμε και να συνεχίσουμε στο Chat του 2κάναλου ;;
Όχι συνεχίστε εδώ αρκεί να τηρούνται τα προσχήματα.

Εγώ κάτι δεν έχω κάνει σωστά, ή το iOS φταίει ;;

(Ρητορική η ερώτηση...) :confused:
Δεν νομίζω να έχεις κάνει κάτι λάθος, όσοι έχουν iphone και χειρίζονται το Α6 ας μας πουν, εγώ πρώτη φορά το ακούω, δηλαδή να έχει πρόβλημα καθυστέρησης το Eversolo από την εφαρμογή του κινητού..
Στο δικό μου και στου φίλου μου που έχουμε τα ίδια δεν έχουμε κανένα θέμα, έχουμε όμως όπως ανέφερα Android

Όχι συνεχίστε εδώ αρκεί να τηρούνται τα προσχήματα.
Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτο εδώ για να δει ο νηματοθετης το τροφοδοτικό που χρησιμοποιώ εγώ στο δικό μου Α6;
(Αν επιτρέπεται φυσικά)

Ερώτηση σε όσους έχουν και χειρίζονται eversolo με κινητό τηλέφωνο..

Η καθυστέρηση των εντολών είναι πολύ μεγάλη και ενοχλητική !

Σε βαθμό που είναι σχεδόν αδύνατη η χρήση του τηλεφώνου !

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ;; γίνεται κάτι ή έτσι λειτουργεί και τέλος ;;;
Για όσο καιρό είχα το a6 δεν παρατήρησα ποτέ κάτι ανάλογο
Ούτε τώρα με το Τ8.

• Like
Αν βρεθεί ανάποδα το δικό μου δεν σημαίνει ότι και το δικό σου ή κάποιο άλλο θα είναι ανάποδα.. Θα σημαίνει ότι στην διαδικασία της παραγωγής κάποιος εργαζόμενος στον τομέα δεν πρόσεξε πως έβαζε τα καλώδια στο iec της συγκεκριμένης συσκευής (ή και σε κάποιες άλλες τυχαίες).
Αν η παραγωγή είναι αυτοματοποιημένη χωρίς ανθρώπινο χέρι , κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.. ή όλες θα είναι λάθος, ή όλες σωστές.. (φυσικά θα είναι/ισχύει το 2ο γιατί δεν είναι μλκες αυτοί που δουλεύουν στα εργοστάσια και προγραμματίζουν τα ρομποτικά)
Δεν αναφερομουνα στο δικό σου.
Στο cayin του φίλου Θρησκου αναφερομουνα😀

• Like
Δεν αναφερομουνα στο δικό σου.
Στο cayin του φίλου Θρησκου αναφερομουνα😀
Δεν έχω ούτε είχα Cayin.Ενας φίλος μου είχε.Η τελευταία λυχνιακη συσκευή έκανε την εμφανιση της πριν από 15 χρόνια περίπου.

• Like
Reactions: mdvq
Δημήτρη απ ότι βλέπω η γείωση είναι στον "αέρα"

Δεν είναι.. κάπως την περνάνε στην πλακέτα που δεν φαίνεται στην φωτογραφία.

Μόλις το τσέκαρα με το πολύμετρο, αν και το αλουμινένιο σασί δεν "βοηθάει" γιατί είναι βερνικωμένο ή κάτι τέτοιο..

όμως σε βύσματα ή σε πίσω βιδάκια το πολύμετρο μετράει/ δείχνει κανονικά συνοχή με την γείωση του iec

Ο τίτλος του νήματος άλλαξε σε

Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Συνεπώς παύει να έχει την μορφή προσωπικού chat του @vlad66 και μπορεί να επικεντρωθεί στο Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2. Όλες οι πληροφορίες - εντυπώσεις - μετατροπές κλπ είναι ευπρόσδεκτες.

• Like
Reactions: Tzimisce and vlad66
Εγώ κάτι δεν έχω κάνει σωστά, ή το iOS φταίει ;;

(Ρητορική η ερώτηση...):ταραγμένος:

Attachments

• IMG_20250429_103700.jpg
    IMG_20250429_103700.jpg
    2.8 MB · Views: 35
  • IMG_20250429_102749.jpg
    IMG_20250429_102749.jpg
    2.2 MB · Views: 31
  • IMG_20250429_103642.jpg
    IMG_20250429_103642.jpg
    2.3 MB · Views: 31
  • IMG_20250429_153712.jpg
    IMG_20250429_153712.jpg
    1.8 MB · Views: 34
Βλαδίμηρε,αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιείς την usb.Καποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσεις την ομοαξονικη.Μην τσιγγουνευτεις στο καλώδιο.Εχω πρόταση και για usb.