O Λάνθιμος;Το οσκαρ πρωτου τρολικου ρολου!
Εισαι τοσο κοντα αλλα τοοοοοσο μακρια...
O Λάνθιμος;Το οσκαρ πρωτου τρολικου ρολου!
Εισαι τοσο κοντα αλλα τοοοοοσο μακρια...
Πολυ καλη σκεψη (και με βαση τα στοιχεια που εδωσα), αλλα οχι!O Λάνθιμος;
Δεν το εχω δει...."To The Keep ειναι μια πολυ παραγνωρισμενη ταινια. Πρεπει καποιος να πει οτι το μεγαλο αριστουργημα του Μαν δεν ειναι το Heat, αλλα το The Keep"
Kατι τετοια λεει και πως να μην τον αγαπησει κανεις?
Αναμενω τη μαντεψια σας για το ποιος σκηνοθετης το ειπε και τη γνωμη σας επι της ουσιας των λεγομενων του!
Υπερμυγα, παρουσιασου!
Το είχε δείξει μεταμεσονύκτια η ΕΡΤ τη δεκαετία του 80. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση τότε γιατί παράλληλα έδειχνε κάθε Παρασκευή (νομίζω) το Miami Vice, και δε μπορούσα να συνδυάσω στο μυαλό μου ότι ο ίδιος δημιουργός είχε κάνει τόσο διαφορετικά έργα. Αργότερα, φοιτητής στη Γερμανία πέτυχα και το βιβλίο (σε γερμανική μετάφραση). Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που η ταινία είναι καλύτερη από το βιβλίο.Δεν το εχω δει....![]()
Επάγγελμα ναι, ο Δανίκας δε διαμορφώνει τη γνώμη κανενός.θα τολμήσω να πω ότι το ελληνικό «Arcadia»
είναι ανώτερο από την «χαμένη λεωφόρο» του μακαρίτη Ντέιβιντ Λιντς
Δημητρης Δανικας
αυτοι οι ανθρωποι διαμορφώνουν γνωμη και ασκουν επαγγελμα
Μου αρεσει πραγματικα ο τροπος που σκεφτεστε ολοι!!!Eχω διαβάσει πάρα πολύ καλά λόγια για το Κeep.
Αλλά ακόμα και αν ισχύουν, αμφιβάλλω πολύ για το ότι θα είναι το αριστούργημά του....
Γιώργο ο Refn το είπε αυτό;
Μακαρι να ειχες δικιο Κωστα...Επάγγελμα ναι, ο Δανίκας δε διαμορφώνει τη γνώμη κανενός.
Θα πρέπει να ήταν η μοναδική φορά που κοιμήθηκα νωρίς.....Το ειχε βαλει αξημερωτα το Μεγκα καποια στιγμη.
Μπα, δεν ισχυει.Εδώ εγώ ακόμα φχαριστιέμαι το Tron, που μπροστά στο Babylon δείχνει μικυ μάου.....
Μπα δεν φταίει η νοσταλγία, άλλωστε δεν είχαμε γενννηθεί όταν βγήκε.....Μπα, δεν ισχυει.
Δειχνει ακομη ωραιο το ατιμο το Τρον.
Ή τουλαχιστον εστι μου φανηκε τις προαλλες που το ξαναειδα.
Μπορει να φταιει και λιγο η ατιμη η νοσταλγια βεβαια!
Δεν ξέρω. Από σένα εξαρτάται. Αυτά ειναι για νεαρούς!αυτο το Τρον δεν το εχω δει ποτε
αν προσπαθησω να το δω τωρα , ποσα λεπτα θα αντςεξω ? η θα τα καταφερω μεχρι τελος ?
ωω...ο νεαρος το εχει ξαναδει ειπε
Σε παλιές ταινίες να προσθέτεις πάντα +2 βαθμούς. Στο IMDb το Πολίτης Κέιν έχει 8.2 και το High Noon 7.9Ρε σεις το keep παίρνει 5,7! Δηλαδή όσο κ αν λατρεύω τον Μαν, μάλλον μιλάμε για πατάτα!
Εν τω μεταξύ, έιμαι μετεξεταστέος γιατί δεν το ήξερα καν! Και τρομάρα μου ο Μαν παίζει να ναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης!
Ενιγουέι, ο Βεσλεμές είναι ο μόνος που πλησίασε τον Μαν σε σκηνοθετική ματιά από ολάκερο τον πλανήτη κατ'εμέ, οπότε θα του ρίξω μια ματιά, όταν προλάβω! Δυστυχώς το σπορ το χω παραμελήσει χρόνια τώρα....
2-3 μαξ....αν προσπαθησω να το δω τωρα , ποσα λεπτα θα αντςεξω ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.