Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Xάνεις, Αν και πρεπει να σου αρεσει και το contexte για να σου αρεσει η υποθεση και η ταινια.Δεν το εχω δει....![]()
Ψοφάω για τέτοιες ιστορίες οποτε...καταλαβαινεις...Xάνεις, Αν και πρεπει να σου αρεσει και το contexte για να σου αρεσει η υποθεση και η ταινια.
Ρε σεις το keep παίρνει 5,7! Δηλαδή όσο κ αν λατρεύω τον Μαν, μάλλον μιλάμε για πατάτα!
Δε νομίζω οτι υπάρχει ταινία (απ όλες όσες έχω δει εγώ εννοείται) που να έπαιρνε κάτω από 7 και να μου άρεσε. Πλέον είναι νόμος για μένα και επειδή ο χρόνος μου είναι ελάχιστος πορεύομαι έτσι και πάντα πέφτει μέσα!Μην τσιμπας με κατι τετοια...![]()
Αυτό που λες ίσως να ισχύει για ταινίες από το 2000 και μετά. Παλιότερες ταινίες θάβονται από τα πιτσιρίκια, που αδυνατούν να καταλάβουν πως ήταν το σινεμά πριν γεννηθούνε.Δε νομίζω οτι υπάρχει ταινία (απ όλες όσες έχω δει εγώ εννοείται) που να έπαιρνε κάτω από 7 και να μου άρεσε. Πλέον είναι νόμος για μένα και επειδή ο χρόνος μου είναι ελάχιστος πορεύομαι έτσι και πάντα πέφτει μέσα!
Οι κοντινές βαθμολογίες στο 7 είτε πλην είτε συν, συνήθως είναι η φάση "οκ βλέπεται, μετριούλι αλλά οκ". Τα πεντάρια είναι για τους χομπίστες στα δικά μου μάτια.
Τέλος πάντων, όλοι έχουμε άποψη....
Μπορεί ναι, μπορεί όχι.Αυτό που λες ίσως να ισχύει για ταινίες από το 2000 και μετά. Παλιότερες ταινίες θάβονται από τα πιτσιρίκια, που αδυνατούν να καταλάβουν πως ήταν το σινεμά πριν γεννηθούνε.
μπορει να εχεις δικιο πες μας μια δυο ταινιες < δεκαρια> που δεν ειναι διαχρονικες σημερα ετσι για να γινεται κουβενταΜπορεί ναι, μπορεί όχι.
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις. Κάποιες ταινίες όσο "δεκάρια" και αν ήταν πριν 50,60 χρόνια, είναι απλά ξεπερασμένες και δεν γερνάνε σαν το παλιό κρασί, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
Μερικά πράγματα δυστυχώς δεν είναι τόσο διαχρονικά όσο νομίζουμε, ή όσο είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με αυτά.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου όμως και ενδεχομένως να έχεις και δίκιο, αλλά οκ κουβέντα να γίνεται.
μπορει να εχεις δικιο πες μας μια δυο ταινιες < δεκαρια> που δεν ειναι διαχρονικες σημερα ετσι για να γινεται κουβεντα
ελα τωρα..... να γυριζουμε πισω για μια απλη ερωτησητα χα πει παλιότερα...σε άλλο thread.
Αν ακουγε ο Μαρτσελο οτι εβαλες στην Ανορ(εξικι)α βαθμολογια συγκρισιμη με αυτο που εβαζες στις ταινιες που επαιζε, ακριβως ετσι θα αντιδρουσε.ντροπη βγαλε τον Μαρτσελο απο εκει
και βαλε κανενα δικο σου![]()
τοση αγαπη σε ενα Ελληνα μπουλη που δεν ξερει που ειναι η Ελλαδα και καλυπτεται με poor things και την Εμμουλα τουΠαπαστελιο κρυψου.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
![]()
Νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στα σκαριά - Ετοιμάζει θρίλερ
Καθώς αρχίζουν να διαρρέουν πληροφορίες για το "Fatale" , ο πρωταγωνιστικός ρόλος «φωνάζει» το όνομα της Έμα Στόουνwww.sport-fm.gr
Πέφτεις σε αντιφάσεις!τοση αγαπη σε ενα Ελληνα μπουλη που δεν ξερει που ειναι η Ελλαδα και καλυπτεται με poor things και την Εμμουλα του
εδω σε μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ
---
View attachment 247241