Φακοί Fenix

Re: Φακοι FENIX

ουπς...εφτασε και ο Fenix TK35 !!
παιζει να ειναι 820lum ??!!?!:coool:
και μονο με 109 ντολαρς?!

Γιατί όχι; Τα λέντ είναι πολύ φθηνά, 8 δολλάρια αυστραλίας τα πήρα εγώ μαζί με μεταφορικά, πόσο μάλλον η fenix! Και παίζουν και πολύ καλά άρα γιατί όχι;

παίδες η αναμονή τελείωσε για τον LD40!σήμερα το πρωι πηγα στο ταχυδρομειο τον πηρα:Banane0:,κατευθείαν έβαλα τις επαναφορτιζόμενες (2500mah) να φορτίσουν και πριν λίγο δοκίμασα τον φακό μαζί με τον πατέρα μου(για αυτον προορίζεται,αλλά εγώ δεν κρατιόμουν καθώς είναι ο πρώτος φακός που παίρνω ο οποίος δεν έχει ένα σωρό λαμπάκια led που φωτίζουν το πολύ 1 μέτρο,καταλαβαίνετε) και πάθαμε πλάκα!ήταν μια καλή αγορά! είναι μια χαρά ο φακός και μικρότερος απόσο νόμιζα!καλά από φωτεινότητα δεν το συζητώ.είναι πρωτόγνωρο για μένα έτσι κ αλλιώς! ευχαριστώ όσους με βοήθησαν στην επιλογή μου!μπορεί κ να βγάλω καμια φωτο,βράδυ έξω,και να την ανεβάσω.

το εχω καταλάβει πως κολησα....γενικα,πάντα μου άρεσαν οι φακοί αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί.τώρα,έκανα το λάθος!ο LD40 είναι για τον father,επειδή είμαι φοιτητής και προς το παρόν δεν βγάζω εισόδημα δικό μου,θα πάρω για την πάρτη μου έναν τώρα EDC(μάλλον τον quark mini aa2) και μετά πάμε και σε ποιο ακριβά!χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτό το forum και που έχει αρκετά "ενταξει" άτομα απόσο έχω καταλάβει!

...!ο LD40 είναι για τον father,...θα πάρω για την πάρτη μου έναν τώρα EDC..!

!ο LD40 είναι για τον father,....θα πάρω για την πάρτη μου έναν τώρα EDC!

Οδηγος Επιβιωσης Εξαρτημενοου / Flashaholic

Παραγραφος 1 - Δικαιολογιες Ανανεωσης Εξοπλισμου Ασφαλειας και Καθημερινων Αναγκων

Φθηνες Δικαολογιες
1....
2.....
3. Ο φακος δεν ειναι για μενα, ειναι για αλλον.
4....

χαχαχα!

Re: Απάντηση: Φακοι FENIX

Κοιτα μπορω και τα ελω γαιτι εγω δεν απντω σε κανενα.....αλλιμονο μου αν και πεσει κολουρα...και δεν γινετια να παιρνω δεματα στη δουλεια

Re: Απάντηση: Φακοι FENIX

σε 3 που κοιταξα δεν τον εχουν ακομη
4sevens.com
goingear.com
batteryjunction.com

δεν ξέρω πολλά από φακούς(1 μήνα έχω τώρα που ασχολούμαι) αλλά πρέπει να τα σπάει!μου αρέσει πολύ!

Απάντηση: Φακοι FENIX

Μάλλον θα περιμένω να τον φέρουν και άλλα καταστήματα να δω και τι τιμές θα παίξουν μαζί με εκπτώσεις.Άσε που δεν το ξέρω το κατάστημα,έχεις ψωνίσει ποτέ απο εκεί?

ναι έκανα προχθές την πρώτη μου αγορά.πήρα τελικά EDC φακό που έλεγα.καμία σχέση με αυτά που κοιτούσα(πήρα τον ITP A1 eos,οικονομικη κριση).δεν μου έχει έρθει ακόμα ενοείται.
πληρώνεις μόνο με paypal και λέει κ δωρεάν μεταφορικά.θα περιμένω να έρθει αυτό που αγόρασα κ μετά θα σου πω.
αλλά πιστέυω πως καλά είναι να περιμένεις να το φέρουν 4sevens για σιγουριά.