_tzo_
Banned
Ο λόγος που ρωτάω για τη σύγκριση με 85άρη και ff είναι πως τις προάλλες χάζευα τις φώτο που έβγαζε η D700 μου και αυτό το ff look που δεν έχω πλέον.. σε βαθμό που σκεφτόμουν να τα δώσω και να ξαναπάω σε ff. Αλλά μου έφυγε το GAS και η αλήθεια είναι πως με καλύπτει η E-M5 ακόμα. Ο 45 1.2 που μπορεί να δώσει κάπως το ff look βγαίνει σε τιμή που μπορείς να βρεις σώμα ff και 85αρη, ε και αναρωτιέμαι κατά πόσο αξίζει για m4/3. Φαντάζομαι πως ο tzo θα έχει και κάποιον 85αρη σε ff, γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση για καλύτερο τελικό αποτέλεσμα και ο λόγος αγοράς δεν είναι απλά πως ο φακός είναι έρωτας -δεκτό-![]()
Πιστεύω πως αξίζει η επένδυση στους 1.2pro φακούς, για να μην πω πως είναι απαραίτητοι στο m4/3 για χτίσιμο ολοκληρωμένου συστήματος.
Δεν νομίζω πως το m4/3 είναι τρόπος να τη βγάλει κανείς φτηνά. Ίσα-ίσα, πιο ακριβά βγαίνει, όταν οι απαιτήσεις είναι υψηλές.
Ένας 45/1.2pro θα σου έδινε αυτό το look που αποθύμησες από τις μέρες σου με ff και θα σε κάλυπτε.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συνολικά καλύτερο από άλλους συνδυασμούς άλλων συστημάτων.