Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Το άρθρο με αφορμή τον νέο φακό κάνει κάποιες γενικεύσεις που έχουν βάση αλλά θα ήμουν επιφυλακτικός ακόμη να τις ερμηνεύσω τόσο απλά.Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για το φακό M.Zuiko Digital ED 50–200mm f/2.8 IS PRO και το σύστημα απο τον Alex Cooke στο fstoppers.com...
Is Micro Four Thirds the Most Interesting Camera Platform Right Now?
Ισως το τελευταίο του βίντεο (παλεύει με τον καρκίνο κάποια χρόνια) για τους trio pro 1.2 (17-25-45/1.2 pro),
Δείχνει πως θάβει τους φακούς στην άμμο μετά τους πάει για μπάνιο στον ωκεανό και τελικά με αν πλυσιματακι είναι όλα ΟΚ. Επισης μιλάει πάρα πολύ για τις διαφορές ποιοτικά στις κοπιες ακόμα και στην κατηγορία pro (κάνει κυρίως αστροφωτογραφια και η απόδοση στα άκρα με ανοιχτό διάφραγμα είναι σημαντική) , είναι κάτι που το έχω θίξει και εγώ. Π.χ. Στον 25/1.2 παρότι δοκίμασα 2 κοπιες δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε και κράτησα τον μικρότερο Leica 25/1.4 II και τους 17-45/1.2 που ήταν καλές κοπιες
Το κανάλι του ασχολούνταν αποκλειστικά με την αστροφωτογραφια. Ηταν γνωστή η ασθένεια του καιρό τώρα αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να ανεβάζει βίντεο για τo αγαπημένη του hobby , την φωτογράφιση και παρατήρηση των άστρων , τώρα είναι πλέον κοντά τους θα τα βλέπει με γυμνό μάτιΣτα σχόλια λένε RIP πάντως...Δεν ήξερα το κανάλι αλλά είναι περίεργο αίσθημα, όπως ήταν όταν έμαθα πως έφυγε ο νεότατος Alyn Wallace πέρυσι με το εξαιρετικό κανάλι για αστροφωτογραφία.
Πάνω στο topic θα εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει η αντοχή του συστήματος στα στοιχεία της φύσης.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.