Αυτο το λεντ μοιαζει πολυ με το δικο μου.Ειναι τα ιδια?kospap τον ελυσα λοιπον οποτε ανεβαζω φωτογραφιες να μου πεις ακριβως τι να κανω γιατι οπως θα εχεις καταλαβει δεν το κατεχω και πολυ![]()
Αυτο το λεντ μοιαζει πολυ με το δικο μου.Ειναι τα ιδια?
Αυτο το λεντ μοιαζει πολυ με το δικο μου.Ειναι τα ιδια?
kospap τον ελυσα λοιπον οποτε ανεβαζω φωτογραφιες να μου πεις ακριβως τι να κανω γιατι οπως θα εχεις καταλαβει δεν το κατεχω και πολυ![]()
Θα ηθελα τα φωτα των ειδικων στα ηλεκτρονικα μιας και ειμαι ασχετος.Μπαινοντας στο youtube ειδα καποιες μςτατροπες φακων αλλαζοντας την λαμπα led με μια πιο ισχυρη.Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω,αν αγορασω μια ισχυρη λαμπα led μετα τι αλλα στοιχεια εκτος απο τις μπαταριες χτρειαζομαι για να δουλεψει ο φακος?Σε αυτο το site http://www.youtube.com/watch?v=940QBkbPosw τυπος παιρνει την λαμπα και την συνδεει με τοσυστημα ενος αλλου φακου για να λειτουργησει.Αυτο που παιρνει απο τον αλλο φακο τι ειναι?Ενα κατοπτρο που θα μπορεσω να βρω?Αν και ασχετος με τα ηλεκτρονικα επειδη πιανουν τα χερια μου πιστευω οτι με την βοηθεια σας θα μπορεσω να φτιαξω κατι απλο οπως αυτο που δειχνει στο σαιτ που προανεφερα.
ΠΟια ειναι τα καλα και ποια τα κακα?Για να μαθαινουν οι μικροτεροι οπως εγω.:grandpa:π[αιδια τωρα το βρηκα το τοπικ αυτο....
μου φαινεται οτι ο τυπος περεκαμψε τα ηλεκτρονικα και ενωσε κατευθειαν το Λεντ με την μπαταρια.....αυτο ειναι κια καλο και κακο...
Μετρησα το μηκος του κατοπτρου και ειναι 2,5cm δεν ξερω ομως τι ακριβως να ψαξω. Να κοιταω στις ιδιες ακριβως διαστασεις? Δεν κανει αυτο που εχει τωρα ο φακος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.