Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

costas1965 θελω να συνδεσω δυο λαμπες (40w χ2 η 60w x2 ) σε ενα διακοπτη.Μπορεις να που πεις (και να μου προτεινεις με ενα λινκ) τι ακριβως χρειαζεται ?

Ευχαριστω

ps.Aπο το καθε ανθρωπακι φαινεται να φευγει ενα καλωδιο.Ειναι κουφια η βαση και εχεις κανει εκει την συνδεσμολογια ?

Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

costas1965 θελω να συνδεσω δυο λαμπες (40w χ2 η 60w x2 ) σε ενα διακοπτη.Μπορεις να που πεις (και να μου προτεινεις με ενα λινκ) τι ακριβως χρειαζεται ?

Ευχαριστω

ps.Aπο το καθε ανθρωπακι φαινεται να φευγει ενα καλωδιο.Ειναι κουφια η βαση και εχεις κανει εκει την συνδεσμολογια ?

Καλημέρα.
Την ξύλινη βάση σε αυτήν την κατασκευή δεν την έχω πειράξει καθόλου, γιατί είχα χώρο μέσα στην συστολή των 2'' x 3/4'', να χωρέσουν όλες οι ενώσεις.

Η συνδεσμολογία έχει γίνει μέσα στην συστολή & από εκεί ξεκινά ΕΝΑ καλώδιο & πηγαίνει στον διακόπτη - ροοστάτη γιατί οι λάμπες Edison είναι ντιμαριζόμενες & με εξυπηρετεί πολύ αυτό. Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης σου θα σου στείλω Pm για ευνόητους λόγους.

Απ´ότι βλέπω η συνδεσμολογία έχει γίνει μέσα στις σωλήνες ...μερικά δε ντουϊ έχουν και δικό τους διακόπτη.
------------------------------------------
Με πρόλαβε ο καλλιτέχνης !!!!

Γραμμή παραγωγής πρέπει να κάνεις.
Την βάση την κάνεις εσύ;
Με μπαταρία δουλεύει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Η μια έτοιμη, την άλλη βάση εγώ. Δουλεύει από θύρα Usb (Pc, tablet) ή με μετασχηματιστή 5 Volt.
Θενκς

Κάτι μου λέει ότι θα εμφανιστούν και στο φόρουμ σύντομα..

Re: Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Γειά σου Κώστα,ο καλύτερος Αγιος Βασίλης τής Πάτρας καί περιχώρων έχεις γίνει :a0210: