@ azervos
Γενικως υπαρχει απραξια... ελαχιστοι ανεβαζουν φωτο, ακομα πιο ελαχιστες σχολιαζονται, (με αποτελεσμα να αισθανεται κανεις οτι σπαμαρει, τουλαχιστον εγω ετσι αισθανομαι)...
1. Unirea boulevard, Bucharest, residential blocks built in the 70's.
Τώωωωωρα; Το "Street Photography" πρέπει να έχει τα περισσότερα off topic μηνύματα σε όλοκληρο το avclub!Φίλε Χιώτη ξεφεύγουμε απο το street photography όμως και πάμε στη "φωτογραφία που έβγαλα στο δρόμο"...
Φίλε Χιώτη ξεφεύγουμε απο το street photography όμως και πάμε στη "φωτογραφία που έβγαλα στο δρόμο"...
Ετσι είναι!
Ρίχτε μια ματιά στις πρώτες σελίδες του νήματος απο το 2008.....
Εκεινο που θα ηθελα να δοκιμασω (και νομιζω θα εδειχνε καλο) ειναι να κρατουσα εγχρωμο το θεμα και ασπρομαυρο το φοντο, αλλα δεν εχω τις γνωσεις ουτε το προγραμμα για να το κανω.
i will start a new thread ''street taken photos", so no misunderstandings any more!
Εγώ θα ήθελα να σχολιάζονται περισσότερο οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν. Και αυτές που ίσως δεν λένε και πολλά θα έπρεπε τα εμπειρότερα μέλη τουλάχιστον να έλεγαν σε εμάς τους νεότερους μια κουβέντα να βελτιωθούμε. Αν οι φωτό μας περνάνε ασχολίαστες και τα νήματα είναι μόνο για να λέμε μπράβο στις ομολογουμένως εξαιρετικές φωτογραφίες αρκετών παιδιών εδώ μέσα νομίζω δεν αρκεί. Προσωπική άποψη βεβαίως ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.